2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar şişlikleriniz ne durumda?
Benim ayaklarim cok fena sisti yaa özellikle sağ ayağım
Inan tam ben yazacaktim bu bihafta ayaklaeim sismeye basladi bugúnde cok aciyo ve yaniyo ústleri biri yazmisti burda maden suyu òdem yapiyo diye bem hergùn gynde bir tNe iciyorum dokror tavsiyeaiyle kessemmi acaba bilemedim

Benim de dediğin şekilde canım yerleri daraldigindan sanırım .Bir de her gece hıçkırık tutuyor kuzumu içim gidiyor sanki canı yanıyor gibi geliyor

Kizlar şişlikleriniz ne durumda?
Benim ayaklarim cok fena sisti yaa özellikle sağ ayağım
Benimde çok şişti ayaklarım canım, bugün başladı resmen. Ellerim de şişmiş yüzüğüm parmağımın yarısında kaldı ben tuzlu yiyorum baya ondan sanırım.

Canim bebisinin yuzu ice bakmaya baslamistir ondan olabilir

Emzirme saatllerinde lansionh ikilisini kullanan bi arkadas vardi bende avent var avnetin cekimi daha iyi aklinizda olsun

avent tekliden ben de çok memnunum canım onun çiftlisi yok heralde yanlış yönlendirmiyim yine
Kac aydir kullaniyorsun canim? Cekim gucunde bi zayiflama veya sütu az cekme gibi durumlari yok diymi?mamajooyu da cok oneriyorlar kararsiz kaldim.birde tekli mi alsam ciftli mi onda da kararsiz kaldim

Kac aydir kullaniyorsun canim? Cekim gucunde bi zayiflama veya sütu az cekme gibi durumlari yok diymi?mamajooyu da cok oneriyorlar kararsiz kaldim.birde tekli mi alsam ciftli mi onda da kararsiz kaldim
Bende mamajoo aldım kuzenim kullanmış tavsiye üzerine çiftli elekteikli olanı aldım ama daha kullanmadım. Sadece aldım gerekli olur mu olmaz mı bekleyip görücem

Bende mamajoo aldım kuzenim kullanmış tavsiye üzerine çiftli elekteikli olanı aldım ama daha kullanmadım. Sadece aldım gerekli olur mu olmaz mı bekleyip görücem
Bende baya arastirinca mamajooya karar verdim canim.10 ayrı kademesi var usb powerbankte bile kullanilabiliyo masaj modu vs..aslinda yorumlari okuyunca mamajoo dan memnun olan da cok olmayanda.yine aventten memnun olanda cok olmayanda.o yüzden insan arafta kaliyor :)))) sen calisiyor musun peki canim

Erken dogum.gibi bi durumda ciftli cok ideal yoksa gece 20 20 40 dakika uyanik kaliyorsun ciftli de 20 dak is bitiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…