2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Senin işin zor bacım Allah sana çektiklerinin karşılığını versin en kısa zamanda.
Maşallah iyi sabrediyorsun.
Sagol canim, vala bunu bir tek siz anlıyorsunuz başka anlayanım yokki.
O yüzden bir tek burda yazıyorum en yakınma bile anlatamıyorum. Hoş anlatsamda anlamaz sadice beni yargilar.
İkiyi varsınız sizi cok seviyorum ağustos anişkeri. Birazda başinizi şişirıyorum ama kusura bakmayın.

Annen olacak mı yanında?
Alırsın bir tepsi börek yanına da tatlı . Yeter.
Kayınvaliden biraz tripli gibi geldi bana oğlunu bebeğinden mi kıskandı acaba

Annem çalışıyor en fazla ilk bi hafta gelebilirse gelir
sonra akşamları gelir belki ama benim kendi hazırlığımı kendim yapmam lazım
hoş kimseyi kabul etmeyi de düşünmüyorum da
yine de belli olmaz tabii

kayınvalide oğluyla anlaşamıyor sonra da suçu bana atıyor gibi hissediyorum bende
6 senedir gitmediği zonguldağa gitti pazar günü
karnım burnumda artık işim olabilir insana ihtiyacım olabilir ama nerdeee
sancın tutarsa ara gelirim diyor bir de dalga geçer gibi

baş şişrme değil
bu devirde böyle insanları görüp duydukça insan sinir oluyor
hadi erkek olsa belki anlarız da
hele de kadının kadına ettiği hepten sinir bozucu oluyor
Allah kolaylık sabır versin

zten reelde anlattığında olmuyor ne yazık ki
burada anlatınca kafa rahatlıyor

Haketen dalga gecermiş gibi olmuş niye bizi kimse anlamıyorsa, acaba bizde irelide hamileleri anlamayan kotu hikayeler anlatan lohusa kadına ziyarete gidip hizmet bekleyen sacma sapan emir gibi tavsıye veren yapdıklarnı yargilayan insanlardanmi olucaz.
Allah korusun o kadar kotu bir insan olmak isdemem.

İnsani en cok üzen şeyde o zaten kadın olmaları bizim yaşadıklarmizi yaşamiş olmaları, irelde onlar gibi olmakdan korkuyorum yaşadıklarmi unutup onlara benzemekden.

Ay alemsiniz hee bizde küçükken gece tam uyuyacaz gülme krizi tutardı babam çok sinir olurdu adam bağırdıkça bizim daha çok gülesimiz gelirdi ay aklıma geldi çok güzel ya. Herşey bir anı olarak kalıyor acın geçsin bunada güleceksiniz

Maalesef küçük

Her yolu denedik canım malesef yuzsuz evden kovduk yani bunun ötesi berisi yokki. Ben olsam arkama bakmadan çeker gider bidaha adımımı bile atmazdım ama bu farklı bir insan degerde görmüyor artık evde yokmuş gibi davranmaya başladım tınlamıyo. Sabrediyorum bi gitsin misafir odasını tamamen kaldırıyorum bebek odasını yerleştirecem yatak falan olmayacak gelipte beşikte yatacak hali yok gerçi onuda yapar hersey beklenir.

Okadar da paranin kisa bir sure icin verilmesi mantiksiz normal sutyenede cok para bayiliyoruz zaten :))

aynen öyle
bi süre bi şekilde geçecek bakalım nasıl olacak

valla insanın kendi elinde öyle biri olmak olmamak
ben bugüne kadar çocuğum olmadığı halde lohusa arkadaşlarıma falan hep yardımcı olmaya çalıştım destek olamya çalıştım
bundan sonra kendim de yaşayınca öyle devam edeceğimi düşünüyorum

Kızlar perşembe sezeryan tarihi aldık Allahım bizi korusun inşallah

anammmm prensesler geliyor
hayırlısı olsun inşallah

2. olanı beğendim ben

Maalesef küçük

istersen direk nakil yapabiliriz
hayır dua isterim bi tek tüm masrflar bana ait

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…