- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #57.421
Ay canm ya hamile bayana da zor rahat hareket edemezsn de... Esinde sevmiyor anladığım kadariyla ne mal oldungunu kedide anlams flnndedin uzuldm doğrusu.. sevilmediğini farkında olmasi lzm hâlâ nasil duruyor odaya yerlestirmemiz gerekiyor diyin yara kv.soylesn... bnm kp bildiğin yeryzundekk kanatsiz melek. Her ona oyle söyler... İns biran ince gjderde islernz yoluna girerHer yolu denedik canım malesef yuzsuz evden kovduk yani bunun ötesi berisi yokki. Ben olsam arkama bakmadan çeker gider bidaha adımımı bile atmazdım ama bu farklı bir insan degerde görmüyor artık evde yokmuş gibi davranmaya başladım tınlamıyo. Sabrediyorum bi gitsin misafir odasını tamamen kaldırıyorum bebek odasını yerleştirecem yatak falan olmayacak gelipte beşikte yatacak hali yok gerçi onuda yapar hersey beklenir.
Bu perşembemi? Canım sağlıkla gelsin inşallah prenseslerKızlar perşembe sezeryan tarihi aldık Allahım bizi korusun inşallah
Söyledik canım oğlumun odası kartonların içinde odada bekliyo sen gittikten sonra hazırlayacagız dedik tabiki biz 3 gün kalacagını sanıyorduk 3 hafta olacak yerleştirin çocugun odasını kartonların arasında uyuyorum dedi eşimde oğlumuzun odasını boyadık sen gittiğinde hazırlıcaz ilk oğlumuz odasında uyusun istiyoruz dedi ama anlamadı o kartonların dağınıklığın arasında yatıyor öyle düşündükçe deliriyorumAy canm ya hamile bayana da zor rahat hareket edemezsn de... Esinde sevmiyor anladığım kadariyla ne mal oldungunu kedide anlams flnndedin uzuldm doğrusu.. sevilmediğini farkında olmasi lzm hâlâ nasil duruyor odaya yerlestirmemiz gerekiyor diyin yara kv.soylesn... bnm kp bildiğin yeryzundekk kanatsiz melek. Her ona oyle söyler... İns biran ince gjderde islernz yoluna girer
Saolasın canımmAyyy hadi hayırlısı olsun kuşummmm
Evet canım hala hayal gibi geliyor inanamıyorum :)Nasıl karar verdi doktor canım bi sıkıntı yok inşallah. Hakkınızda hayırlısı olsun mucizelerine kavuşacaksın
Amin canım cümlemiz sağlıkla alalım inşallahGnrcnn hayırlısı olsun sağlıcakla alın kucağınıza:)
Saolasın canım
İnşallah arkadaşım saolasınHayirli olsun canim saglikla kucagina alirsin miniklerini insallah
Evet canım hayırlısı olur inşallahaynen öyle
bi süre bi şekilde geçecek bakalım nasıl olacak
valla insanın kendi elinde öyle biri olmak olmamak
ben bugüne kadar çocuğum olmadığı halde lohusa arkadaşlarıma falan hep yardımcı olmaya çalıştım destek olamya çalıştım
bundan sonra kendim de yaşayınca öyle devam edeceğimi düşünüyorum
anammmm prensesler geliyor
hayırlısı olsun inşallah
2. olanı beğendim ben
istersen direk nakil yapabiliriz
hayır dua isterim bi tektüm masrflar bana ait
Bu perşembe kuzum 15:30 ama iptal olan olursa erken alacaklarBu perşembemi? Canım sağlıkla gelsin inşallah prensesler
Tek cocukmu esiniz niye bu kadar dusuncesiz davraniyorlar her seyin bir sınırı var burdan oraya gelip masraf yapacaklarina parayi gondersinlerde bir ihtiyacinizi karsilayinSöyledik canım oğlumun odası kartonların içinde odada bekliyo sen gittikten sonra hazırlayacagız dedik tabiki biz 3 gün kalacagını sanıyorduk 3 hafta olacak yerleştirin çocugun odasını kartonların arasında uyuyorum dedi eşimde oğlumuzun odasını boyadık sen gittiğinde hazırlıcaz ilk oğlumuz odasında uyusun istiyoruz dedi ama anlamadı o kartonların dağınıklığın arasında yatıyor öyle düşündükçe deliriyorumgelecek haftaya kv geliyo ne şanssızım ben ya bitmiyo derdim.
Hayirli olsun canim saglikla kavusursunuz insallah ♡♡♡♡Kızlar perşembe sezeryan tarihi aldık Allahım bizi korusun inşallah
Çok geçmiş olsun canımKizlaaar bacagima cay döküldu haslandim
Canim cok tesekkur ederim babamin aldigi da bunun gibi bi sey sanirim eger etki etmezse yarin senin attigindan aldiririmEki Görüntüle 2169750
Canım aldırabilirsen bundan aldır istersen çok iyi geliyormuş yanık yaralarına. Rabbim şifa versin en kısa zamanda.
Canim okuyoruz ama daha okumak tesirli lazım galiba :)Kuzum geçmiş olsun sen Çınar'ı ve kendini bi okutsana gerçekten
Cok tesekkur ederim canim az once bicak gibi kesildi agrisi sukur rahatladim birazGEÇMİŞ OLSUN cnm yanık cok zor bilirim nasıl oldun şimdi çok üzüldüm
Epey bi ugrastim ablamla yandim ya diyorum ki kiz bana alindin mi ben seninle sakalastim :) yok diyor alinmadim deli misin :) ben sakindim onlar panikti :)Ay alemsiniz heebizde küçükken gece tam uyuyacaz gülme krizi tutardı babam çok sinir olurdu adam bağırdıkça bizim daha çok gülesimiz gelirdi ay aklıma geldi çok güzel ya. Herşey bir anı olarak kalıyor acın geçsin bunada güleceksiniz
Cok tesekkur ederim canim benimÇok geçmiş olsun canım
Anladım canım çabuk yarın son gün hazırlığını tamamen bitir bari ay sağlıkla gelsin prensesler inşallah kuveze falan gerek kalmaz.Saolasın canımm
Evet canım hala hayal gibi geliyor inanamıyorum :)
Amin canım cümlemiz sağlıkla alalım inşallah
Saolasın canım
İnşallah arkadaşım saolasın
Evet canım hayırlısı olur inşallah
Bu perşembe kuzum 15:30 ama iptal olan olursa erken alacaklar
Malesef işkence çektirmek için eşimi doğurmuşlar. Eşim evin tek çocuğu. Bunlarda sınır yokTek cocukmu esiniz niye bu kadar dusuncesiz davraniyorlar her seyin bir sınırı var burdan oraya gelip masraf yapacaklarina parayi gondersinlerde bir ihtiyacinizi karsilayin
Onları duymayacaksın görmeyeceksin. Herkesin etrafında var o tarz kişiler. Sen niyetlen sevabını al . Kimseyi mutlu edemeyiz ki bu hayatta. Sen üzerine düşeni yap gerisini boşver.
Maşallah hazırlığını da kayınvaliden yapıyormuş sen keyfini çıkar bence.
Ah canım sen çok cekiyorsun bu ailedennn yaaa Allah yardimcin olsunAy bide o var hasta insanlar geliyordu ben uyandirmasına, öpmesne. izin vermeyince alınıyordular etrafda dedikodumu yapıp yuzume vuruyorlardı başkalarnın yanıda cok iyi niyetli gibi. bide kv anem eşim bana kızıyordu ayıp burak öpsünler diye, ne deyeri kızın var milet senin kızın için gelmiş buraya falan.
hatırladıkca sınır oluyorum, bide uyku düzeni tam oturtmuşdum bebeği görmeye bizim kirve olduğmuz aile gelmiş yediler içdiler kv gelip uyuyan bebeği daha 2 aylık uykusundan al dişarı cıkar mısafirin kucağna koy ki buda benim torunum bebek neye uğradığni şaşırdı bütün gece huysuzluk etdi ama isdediği oldu uyku düzenini sonsuza kadar bozdu etrafdakiler bana hayran gümleler kuruyorlardı bunu başara bildiğim için buda batıyordu tabi ona. ben şimdi bile tam kendisi desteksiz uyumayı öğretiyorum bir şey cıkarıp kavga edip küşüp bağırıp cağrıyor, bir şey söylediğimde de: "saygi bozulmasın diye ben susuyorum hep ne desem her şeye cavap veriyorsun" diye de acıtasyon yapıyor.
Yine ne cok dolmuşum.
Hadi yaaCanim cok tesekkur ederim babamin aldigi da bunun gibi bi sey sanirim eger etki etmezse yarin senin attigindan aldiririm
Canim okuyoruz ama daha okumak tesirli lazım galiba :)
Cok tesekkur ederim canim az once bicak gibi kesildi agrisi sukur rahatladim biraz
Epey bi ugrastim ablamla yandim ya diyorum ki kiz bana alindin mi ben seninle sakalastim :) yok diyor alinmadim deli misin :) ben sakindim onlar panikti :)
Sen baya ciddi yanmışsınSu toplar iner ya oyle olmus bazi yerleri soyulmus o soyulan yerler yaniyor sanirim
Aaa hadi bakalim gelsin kuzucuklar saglikla insallah :)Kızlar perşembe sezeryan tarihi aldık Allahım bizi korusun inşallah
Yok benim dolgundu zaten ama rengi falan kotu oldu gercekten birde sarkarsa iyce kayar
Babam belki 10 defa soyledi de gitsem yine ayni ilaci verip göndereceklerdi biliyorum o yuzden istemedim zaten az once bicak gibi kesildi agrisi sukur rahatladim biraz. Esime cok sinir oldum umrunda degil gibi davranıyor ki belkide gercekten umrunda degildirSen baya ciddi yanmışsınhastaneye gidecekmisin canım? Güçlü merhem sürsünler. Karnımız yetmiyordu bir de bacağının ağrısı eklendi çok üzüldüm ya
Bemim kardesiminde gogusleri 75 ti hamileliktr catali cikinca mutlu oluyordu ama onda sarkma falan olmadi insallah bizdede olmazBen yapiliyim ama goguslerim 75di şimdi 80-85 oldu .Evet o kararti bende de var ama en azından sudyenle çatal oluyor bu da yeter banaçok kaymasin yaaaaa daha ben 2 tane daha düşünüyorum sonra memeleri yaptiririm napim
bende çok kızıyorum
ay çıkarta çıkarta bunu mu verdi falan diyenlere
ne ikram ederiz bilmiyorum o an ne denk gelirse sanırım
ben kv ye güveniyordum normalde su böreği falan yapar kendi dondurucusunda hep vardır ama
ben gebe kaldım kadın ilgi alakayı kesti sormadı bile bende istemedim
ilk hastaneden çıkarken hastanenin arka sokağında bi yer var tepsi hesabı börek falan satıyor oradan alırım 1 tepsi
sonrası Alalh kerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?