2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay canm ya hamile bayana da zor rahat hareket edemezsn de... Esinde sevmiyor anladığım kadariyla ne mal oldungunu kedide anlams flnndedin uzuldm doğrusu.. sevilmediğini farkında olmasi lzm hâlâ nasil duruyor odaya yerlestirmemiz gerekiyor diyin yara kv.soylesn... bnm kp bildiğin yeryzundekk kanatsiz melek. Her ona oyle söyler... İns biran ince gjderde islernz yoluna girer

Söyledik canım oğlumun odası kartonların içinde odada bekliyo sen gittikten sonra hazırlayacagız dedik tabiki biz 3 gün kalacagını sanıyorduk 3 hafta olacak yerleştirin çocugun odasını kartonların arasında uyuyorum dedi eşimde oğlumuzun odasını boyadık sen gittiğinde hazırlıcaz ilk oğlumuz odasında uyusun istiyoruz dedi ama anlamadı o kartonların dağınıklığın arasında yatıyor öyle düşündükçe deliriyorum gelecek haftaya kv geliyo ne şanssızım ben ya bitmiyo derdim.

Ayyy hadi hayırlısı olsun kuşummmm
Saolasın canımm

Nasıl karar verdi doktor canım bi sıkıntı yok inşallah. Hakkınızda hayırlısı olsun mucizelerine kavuşacaksın
Evet canım hala hayal gibi geliyor inanamıyorum :)

Gnrcnn hayırlısı olsun sağlıcakla alın kucağınıza:)
Amin canım cümlemiz sağlıkla alalım inşallah
Gnrcnn Minnoslari sağlıcakla kucağına al canım. 2 kat mutluluk ne güzel :)))
Dualarımız sizinle
Saolasın canım

Hayirli olsun canim saglikla kucagina alirsin miniklerini insallah
İnşallah arkadaşım saolasın

Evet canım hayırlısı olur inşallah

Bu perşembemi? Canım sağlıkla gelsin inşallah prensesler
Bu perşembe kuzum 15:30 ama iptal olan olursa erken alacaklar

Tek cocukmu esiniz niye bu kadar dusuncesiz davraniyorlar her seyin bir sınırı var burdan oraya gelip masraf yapacaklarina parayi gondersinlerde bir ihtiyacinizi karsilayin

Eki Görüntüle 2169750

Canım aldırabilirsen bundan aldır istersen çok iyi geliyormuş yanık yaralarına. Rabbim şifa versin en kısa zamanda.
Canim cok tesekkur ederim babamin aldigi da bunun gibi bi sey sanirim eger etki etmezse yarin senin attigindan aldiririm
Kuzum geçmiş olsun sen Çınar'ı ve kendini bi okutsana gerçekten
Canim okuyoruz ama daha okumak tesirli lazım galiba :)
GEÇMİŞ OLSUN cnm yanık cok zor bilirim nasıl oldun şimdi çok üzüldüm
Cok tesekkur ederim canim az once bicak gibi kesildi agrisi sukur rahatladim biraz
Epey bi ugrastim ablamla yandim ya diyorum ki kiz bana alindin mi ben seninle sakalastim :) yok diyor alinmadim deli misin :) ben sakindim onlar panikti :)

Anladım canım çabuk yarın son gün hazırlığını tamamen bitir bari ay sağlıkla gelsin prensesler inşallah kuveze falan gerek kalmaz.

Tek cocukmu esiniz niye bu kadar dusuncesiz davraniyorlar her seyin bir sınırı var burdan oraya gelip masraf yapacaklarina parayi gondersinlerde bir ihtiyacinizi karsilayin
Malesef işkence çektirmek için eşimi doğurmuşlar. Eşim evin tek çocuğu. Bunlarda sınır yok

Sağolsun onun hep stoğu vardır onlardan dönerken de bavulu doldurur verir uzak şehirlerde olmamıza rağmen. O olmasaydı hazır alırdım ugrasabilecek durumda değilim gerçekten ben günü gecirdigime şükrediyorum bize kadar yemek yapsam kar

Ah canım sen çok cekiyorsun bu ailedennn yaaa Allah yardimcin olsun

Hadi yaanormal canım kim olsa panik olur

Yok benim dolgundu zaten ama rengi falan kotu oldu gercekten birde sarkarsa iyce kayar

Ben yapiliyim ama goguslerim 75di şimdi 80-85 oldu .Evet o kararti bende de var ama en azından sudyenle çatal oluyor bu da yeter bana çok kaymasin yaaaaa daha ben 2 tane daha düşünüyorum sonra memeleri yaptiririm napim

Sen baya ciddi yanmışsın hastaneye gidecekmisin canım? Güçlü merhem sürsünler. Karnımız yetmiyordu bir de bacağının ağrısı eklendi çok üzüldüm ya
Babam belki 10 defa soyledi de gitsem yine ayni ilaci verip göndereceklerdi biliyorum o yuzden istemedim zaten az once bicak gibi kesildi agrisi sukur rahatladim biraz. Esime cok sinir oldum umrunda degil gibi davranıyor ki belkide gercekten umrunda degildir

Ben yapiliyim ama goguslerim 75di şimdi 80-85 oldu .Evet o kararti bende de var ama en azından sudyenle çatal oluyor bu da yeter bana çok kaymasin yaaaaa daha ben 2 tane daha düşünüyorum sonra memeleri yaptiririm napim
Bemim kardesiminde gogusleri 75 ti hamileliktr catali cikinca mutlu oluyordu ama onda sarkma falan olmadi insallah bizdede olmaz

Yapar kayinvaliden insallah olmadı dedigin gibi hazır alınır artık her şeyin haziri var :) o.bilmisler de az konussunlar sukretsinler bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…