2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Nasıl da hissetmiş ya . Bir şey diyeyimmi, senin hislerin yanındaki hayvana böyle geçiyorsa karnındaki yavruya nasıl geçiyordur. Dedesini görmek istemez o.

Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin. İnşallah çok kolay ve ağrısız bir doğum yaparsın da kimseye ihtiyacın olmaz canım.

Kızlar perşembe sezeryan tarihi aldık Allahım bizi korusun inşallah
Hadi bakalım şafak belli oldu, sağ salim gelsin prensesler inşallah.

2 daha hoş gibi canım.

Sıkıntı yapmıyorum ama öyle bişey varsa 37.haftada doğuma alıyorlarmıs yani 3 hafta sonra ve benim hiç biseyim hazır değil kocam sağolsun

Tatlım bu rahat koca sendromu sadece sende yok bizim ki de çok rahat sağolsun. Bir şekilde halloluyor Allah sağlık versin.

Yapar kayinvaliden insallah olmadı dedigin gibi hazır alınır artık her şeyin haziri var :) o.bilmisler de az konussunlar sukretsinler bence

Öyle yaa
millete aman demektense sözüm parama geçer
olduğu kadar zaten :)

T TubaSude amiiin inşallah
o yüzden normal doğumu daha çok istiyorum hemen ayaklanmam kolay olur diye
eğer çabuk toparlanırsak mevlüdü de fazla uzatmadan yapcam ki
bitsin gitsin öncesi sonrası misafirle uğraşmayalım

hem babam hamarattır benim çok sıkışırsam o destekler poğaça börek

Yuh canim ona ya, onuda yapar bu allah bol bol sabir verin canım.

İnşallah canim.

Nasıl da hissetmiş ya . Bir şey diyeyimmi, senin hislerin yanındaki hayvana böyle geçiyorsa karnındaki yavruya nasıl geçiyordur. Dedesini görmek istemez o.
Galiba öyle olacak canım üzülerek söylüyorum gercekten ama öyle bunalttıki beni oğlumun odası paketlerde öylece odada duruyor ve ben hiçbirşey yapamıyorum. Hani bir yardımları dokunmuyo ama zararda vermesinler ben aylardır oğluma hiçbirşey yapamıcam diye kendi kendimi yedim devlet yardım yaptı bebek hediyesi diye koştum herşeyi aldım mutluluğumun içine etti Allahtan revamı yani bu günahım boynuna hiççç affetmicem şimdi Allah korusun doğursam hiçbirzaman af etmem evimede sokmam kendi degerini bitirdi saygı maygı kalmadı eşime dua etsinler kv dede kp de. Annelik babalık böyle olmaz bizimde anne babamız var hiç böyle birşey görmedim

Benim kayinvalidem hazırladı bunları ama ben yapma anne zaten gelecek adam yemek ummaz bizden herhalde dedim .Yine de yaptı sağolsun ben bu halde oturup hiç ugrasamam açıkçası
Benim bildiğim de lahusaya getirilir böyle seyler malum küçücük bebeyle yemek bulmak bence en büyük hediye. Hele ki tatlı kek vs olursa. Ben de uğraşamam lokum kahve yeterli. Kimsenin de umcagni sanmıyorum dediğin gibi, ama senin yapanın varmış ayrı şanslısın bende o da yok.. :)))

Yavruşlar burayada sormak istiyorum,cevaplarsaniz cok sevinirim.
Malum,hamileyim.ve deli gibi sivrisinek istilasina ugruyorum.cok muzdaribim.2 aydır camlari acmiyorum oksijensizlikten ölucem diye korkuyorum.eve sineklik taktirmayi düşünüyorum.esim 5 günlüğüne izine geldi,bi kac gun sonra gidecek.o gitmeden taktirayim demistim.ama sivrisinekler o kadar küçük sinekler ki,sineklikten gecebilirler mi diye tereddutteyim.bi kac arkadasin olmus oyle.sineklik olup yinede sivrisinek giren var mi evine.napicam cok magdurumsinek savar veya kovucular bana zararli icerdigi kimyasaldan dolayi.mor ışıkta fayda etmedi.

Evet Allah razi olsun kayinvalidem olmasaydı benim de yapanim olmayacaktı 3.5 yaşında kardeşim olduğu için annem ancak onunla ve kendi eviyle ugrasabiliyor.

Yuh canim ona ya, onuda yapar bu allah bol bol sabir verin canım.
Aminnnnnn canım valla adam ben şekerden dolayı kuru fasulye pilav yiyemiyorum dedim kalktı kuru fasulye pilav yaptı önümde oturdu agzını şapırdata şapurdata yedi eşimde bende sinirden delirdik günahıma girdi. Sonuçta ben torunları için dikkat ediyorum hamileyim diye şeker var normalde şeker hastası değilim.

CAnim sağlık sıhhatle kolaylıkla kavuşursun insallah Yabrularina merak ettim ikiz olduğu icin mi erken alıyor doktor ?

Cok buyuk günaha girmiş canim allah islah etsin.

Fazla kalmadı o yüzü unutma tamammı. İçimden bir ses 28 temmuz diyor bana. Fotoğrafını sana yollayacağım karşılaştırırsın canımm

Bendede sineklik takılı canım çok faydasını gördüm valla gerçi benim kedide var içeri girenlerin canına okuyo hemen. Bu arada gözün aydın canım eşin gelmiş 5 günlüğünede olsa seni koca göbüşünle direk gördü desene :)

Rabbime şükürler olsun canim benim,sonunda geldi evi bi guzel temizlettim dolabi doldurttum eksik bütün alışverişlerimi yaptırdım.cok şükür.gercekten de sasirdi gobusu gorunce :)) hamilelikte kocasizlik gercekten cok zor.ne onunla oluyo ne onsuz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…