2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Uzme tatli canini hamilenin duasida bedduasida kabul.olurmus gitsinde bir daha gelmek nasip olmasin

Fazla kalmadı o yüzü unutma tamammı. İçimden bir ses 28 temmuz diyor bana. Fotoğrafını sana yollayacağım karşılaştırırsın canımm
Tamam canım sana bişi anlatacam inanamazsın. Bi sabah uyandım direk kız kardesimi aradım işe gideceksin boyu kilosu yaşı ismi şu olan hintli biri iş yerinize girip cüzdanları çalacak herseyi not al dedim kız kardesimde güldü olamaz öyle birşey gardoroba kimse giremez dedi ben rüyamı anlattım bu ilkte değil biliyorsun tedbirini almak sana kalmış dedim kapattım teli. Bikaç saat sonra aradı ağlıyo tüm para kart hersey gitti çocugun ismi falan neydi diye. Dedim nerden bileyim hint ismi akıldamı kalır ahmet mehmet degilki sana not al dedim umursamadın dedim. Cüzdanı boşaltıp atacağı yeride söylemiştim koştu baktı cüzdan boşalmış çalıların arasına atılmış. Daha birçok böyle şeylerden var o yuzden uyanır uyanmaz anlattım hemen.

:)) Haklısın valla. Amin canım teşekkür ederim

ONTK en iyisini yapıyorsun canim sen kur odani bi guzel ilk günden beri oyle yapacaktin adamin tavri tarzi belli yüzsüz yani

CocoChanelmademoiselle canim gozunaydiiin esin gelmis
Cok sagol canim benim ,evet şükürler olsun sonunda geldi :))) 5 günlüğüne izine çıktı.1 hafta ya uzat diye israr ediyorum.2 gun fazladan kalsa kar benim icin :)(

Anlamislar bizden evebeyn olmaz en azindan bir tanede birakalim :)) ama sanslisin esin ailesinin ne oldugununbiliyorda senin uzulmeni istemiyir
Evet canım aynen şanslıyım o konuda zaten aksi olsa boşanmaya giderdik kesin tek başıma hamile halimle hormonlar zaten tavan.

İlginc gercekden benim anneminde ruyası cıkar ama olucakları olduğu gibi görmez. Misal komşümüz yeni evlenmişdi ruyasında gördü baykuş evde yuva kurmuş oğlanın anasna demiş def edin bunu uğursuz oda kovuyorum gitmiyor demiş. 1-2 haftaya kalmaz boşandilar. Seni geleceği görmüşsün resmen ruyayla alakası yok.

Tez zamanda biter inşallah hasretlik canım

Hakikaten ben niye dayı dediysem :) teyzoooos minnos teyzos yerim onu :) yok dayi delikanli olmus simdi tam dayidir o :)

Sorma bizim minnos teyzostan çok cekecegimiz var yalnız başkasının çocuğuna yaklastirmiyor seversek küsüyor normalde şimdi annemle babam bizim çocuğa yaklaşınca ne yapacak bilemiyoruz

Mesela buzluga neler yapıyor? Ben hazır yufkadan borek sarıp koyuyorum sonra cıkarıp pısırıyorum . Pısmıs kek falan koydum ama oek begenmedım.

Mesela buzluga neler yapıyor? Ben hazır yufkadan borek sarıp koyuyorum sonra cıkarıp pısırıyorum . Pısmıs kek falan koydum ama oek begenmedım.

Canım kayinvalidem buzluga bolca yaprak sarması, lahana sarması(beyaz ve kara lahana), peynirli su böreği, patatesli peynirli ve ıspanaklı gül böreği, pogaca(pisirilmis koyuyor sonra sadece ısıtıp yeniliyor), pogaca hamuru(buzunu cozdurup ic doldurup pogaca yapıyor), bazlama bunlar dışında da ayiklanmis bamya, yeşil fasulye, domatesle sotelenmis patlıcan vs koyuyor .Savaş çıksa onlar 2 sene idare eder

Bazen gerçekten kendimi özel hissediyorum. Daha buna benzer çokk şey var annemin evden altınları çalındı rüyam sayesinde hırsızı yakaladık 1 hafta önceden görmeye başladım planlarını rüyamla takip ettik ve suçüstü oldu. Çok detaylı görüyorum ama hep üzüleceğim şeyleri görüyorum işaret gibi çok tuhaf.

CAnim sağlık sıhhatle kolaylıkla kavuşursun insallah Yabrularina merak ettim ikiz olduğu icin mi erken alıyor doktor ?
Doktoruma göre bu hafta ikizler için yeterliymiş ki zaten haftalardır kasılma önleyici ve progestan kullanıyorum buna rağmen 2 cm açılmam var daha fazla beklemicez hayırlısıyla perşembe sağlıkla kovuşmayı planladık

Tatlim gözunaydin saglikla kucagina al insallah prensesleri

Cok ilginc canim, berki bizde görüyoruzda hatırlamiyoruz cünki ben cok sık dejavu mu ne ondan yaşıyorum. Yani yaşadıkdan sonra hatırlıyorum 1 gecede cok fazla ruya görüyorum ama hatırlamak ne mümkün.
Senin böyle görüp hatırlaman yetenek gibi bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…