2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gozunuz aydin canim..ins.kolay bir d9gum olmustr..biran evvelde toparlanırsiniz..iyi enerji aliyoruz senden keyfin iyi olsun hep masallah sütünde bol olsun

Çok şükür sağlıkli aldn ya kucağına gözünuz aydin. Rabbim anali babali saglikli büyütsn ins...

Gozun aydin canim darisi bize olsun

Ohh çok şükür. Gözün aydın canım. Sağlık mutluluk dilerim

Ohh ohh maşalllahhhh size sağlıkla büyüsün annesi

Kızlar merhaba iyi akşamlar bir şey sormak istiyorum bugün doktora gittim ve sezaryen diyor ama bm hiç rahat değilim yani 4 agustos gel alalım diyor fakat vb normal yapabilirim diye düşündüm ama beynimde prolaktine bağlı adenom var risk olur diyo ama doktorum da ilgili ama yine de aklımda çelişki kaynanam son ana kadar bekle falan diyor doktor risk deyince endişe ediyorum sizler bana yardimci olurmusunuz

Bugun muayneye gittim 37+3um hala başı kanalda değil kasıklarımda gece çok sancım oldu uyuyamadım.ultrason cihaziyla kasiklarima bakarken bile acıdı bugün.kafası ordaymış ve hareket ettirdikce çok sancım oluyo suyu yine alt sınırda.Ilk dogumunu yapanlar veya cevresinden bilenler kanala ne zaman iner.bu haftalarda inmeye başlaması lazım dedi doktor...kanala inmeden sancı olmaz mı?

Aynen , herhangi bir yenidoğan fotoğrafı görsem bile duygulanıyorum hatta durumu abartıp tüm yavru hayvanlara aynı gözle bakıyorum az önce belgeselde yeni yumurtadan çıkan karetta karetta denize ulaşmak için yürürken karga tarafından kapıldı oturdum ağladım

Gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün sağlıkla güzel günler görsün inşallah, normal Doğum mu oldu

Ayy inanmıyorum sana nasıl birsey bu sendeki..benide gör ne zaman doguruyorum canim sabirszlik basti iyice
Keşke görebilsem canım kendimkinide görmedim sadece Nesrinay86 gördüm. Herseyin hayırlısı sağlıkla gelsinler bebişler hepimize 1 ay kaldı zaten.

Hayırlı uğurlu olsun , inşallah hiç gerek kalmaz kuvöze de ama gerek olsa bişe muhtemelen kısa sürece çıkacaktır . Sağlıklı uzun ömrü olsun bebişin:)

Oyyyy masallah ya sukur kavustun canim insallah gwrek kalmaz Rabbim hayirli evlar etsin ♡♡♡♡

Hayirli olsun canim.saglikli uzun omru olsun.

Kızlar perşembe sezeryan tarihi aldık Allahım bizi korusun inşallah

hayırlı olsun saglıkla al inşallah kucagına

hala gitmedi mi yahu, hani gidiyordu :/

Evet Allah razi olsun kayinvalidem olmasaydı benim de yapanim olmayacaktı 3.5 yaşında kardeşim olduğu için annem ancak onunla ve kendi eviyle ugrasabiliyor.

ne güzel kayınvaideler var... ben de iyiki annem var allah basımdan eksik etmesin diyorum. benim kv daha bir kere aramamıştır heralde beni. ona gidersek işte, otur sen falan diyor, en ilgilendiği hali o...

hey maşallah yaa, okudum mesajlarını da ürperdim

güle güle kullan canım, çok güzel...

Böyle durumlarda insanın aklına kalıp gibi bir fikir gelmezse zor oluyor .Bana direkt Miray Sare olarak geldi hoşumuza gitti zorlanmadik şükür:)

bir sare de bizde vaarr :) isimleriyle yaşasınlar

çok şükür gözün aydın canım :) çok sevindim, şimdi bol bol emişin, dinlenin...

Cok sagol canim benim ,evet şükürler olsun sonunda geldi :))) 5 günlüğüne izine çıktı.1 hafta ya uzat diye israr ediyorum.2 gun fazladan kalsa kar benim icin :)(
Hadi insallah ayarlayabilir canim cok sevindim senin adina
interiorarchitect canimmm yaktın mı sen kendiniii. Kıyamam ya iyi misin şimdi
Yandim valla canim cok sukur daha iyiyim şimdi kiyafet degdikce aciyor su an
Sorma bizim minnos teyzostan çok cekecegimiz var yalnız başkasının çocuğuna yaklastirmiyor seversek küsüyor normalde şimdi annemle babam bizim çocuğa yaklaşınca ne yapacak bilemiyoruz
Taht savaslarina hazir olun :) :)

Canimmmm gozunaydiin hosgelmis pasa sefa gelmis insallah gerek kalmaz kuvezede gidersiniz rahatlikla evinize

gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün sancın kaç saat sürdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…