2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben gelcem canım sana hazırla kekimi:)

Ayy inanmıyorum sana nasıl birsey bu sendeki..benide gör ne zaman doguruyorum canim sabirszlik basti iyice

Çift yumurta benimkiler canım

Günler yaklaştıkça sabırsızlanıyorum bir an önce dogursam da kavussam kızıma diyorummm tehlikeli zamanları da geçtik Allahın izniyle. Su an 40. Haftayı görmek daha zor geliyor

Hayırlısı olsun halkınızda sağlıkla kolaylıkla gelsin güzellikler çok heves ve merak içerisindeyim topiğin ikiz melekleri için
Topiğimizin bütün melekleri sağlıcakla gelsin inan şuan karışık duygularım ama şuan herhangi biriniz doğursanız aynı heyecanı hissediyprum onda bi fark yok sonuçta benim yada değil bir masum geliyor dünyaya :)))

Günler yaklaştıkça sabırsızlanıyorum bir an önce dogursam da kavussam kızıma diyorummm tehlikeli zamanları da geçtik Allahın izniyle. Su an 40. Haftayı görmek daha zor geliyor
Sen mi ben mi canim yarin kontrlmuz var yine heyecanliyim doktor belki bir gun soyler artik..bilmiyrm hep bir belirsizlik..degisk duygu ve dsnceler icindeyim normal ve sezeryan konusunda..senin dogum nasil olacak gorunuyor kismetse.birde kızının ismini ne koyuyorsunuz.

38 olduk canim bak ama kizlarimiz cok nazli cıktı cok sevdiler karinlarimizi sanirim..
Kizlar gecmi doguyorlar acaba oyle hurafeler varya normal olursa gonlunu beklemek gerek :) gecen 2 kadin gordum biri normal digeri sezeryan olmus normal dogum yaapn kadinda gobek falan kalmamis sezeryanda kocaman gobek vardi napicaz sonra gibekelri bilemedim :)

Nesrinay86 canım bulamadım ama resimlerle anlatim
En yakın olanı bu. Şimdi bunun biraz daha saçlısı siyah. Suratı neredeyse aynı buruşuktu doğar doğmaz bebeklerin bi buruşukluğu olur ya elleri agzıyla burnunun ordaydı tırnakları incecik uzundu gözleri kapalıydı. Maşallah maşallah çok tatlıydı tombik bir bebek değildi.

Canımm yaa... Tatlıı... Teşekkür ederim canım , hayırlısıyla kendi fotoğrafını da yollamak nasip olur inşallah.

Canımm yaa... Tatlıı... Teşekkür ederim canım , hayırlısıyla kendi fotoğrafını da yollamak nasip olur inşallah.
Maşallah maşallah dedim durdum zaten çok güzel bir bebekti sağlıkla gelsin oğluş Allahın izniyle. Bende heycanla bekliyorum azıcık kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…