2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah maşallah dedim durdum zaten çok güzel bir bebekti sağlıkla gelsin oğluş Allahın izniyle. Bende heycanla bekliyorum azıcık kaldı
Evet ya zaman çok azaldı. Kalbini duydunmu falan derken sona yaklaştık. Oluyorum sıcaktan daralıyorum bunalıyorum ama mümkün kadar geç gelsin istiyorum. Ben böyle korkak değildim yaa noldu bana

Ben normal düşünüyorum canım inşallah kızım da öyle düşünüyordur ve öyle gelir :) Miray Sare koyacağız insallah siz ne düşünüyorsunuz

Kızlar benim evimin temizligide bitti çok şükür. Allah annemden razı olsun heryeri temizledi bana kalsa bu sis ayaklarla bacaklarla mümkün değil yapamazdım. Bebeğin odasınıda temizledik yerleştirdik bir tek kıyafetleri yıkanıp utulenecek onuda ben yaparım dedim. Telefondan buraya resim atmayı basarabilsem odanın resmini atardım :)
Bu sis ayaklarla ne yapcam bilmiyorum hareket etmem bile zorlaştı biraz anneme yardım ediyorum hop ayaklar davul gibi uzatıyorum ama inmiyor ağrıyor artık doğuma kadar ne yapcam bilmiyorum

Bebeğin kanala indigi anlasilir mi kizlar. Kontrolum haftaya. Ve 38 haftada doğum olsun istiyorum :) 40. Haftayı Bklemek istemiyorum bcogumu cokk ozledm biran once kollarima alip koklamak sarilmak istiyorum.. bakalim bocugn keyfi nasil annesini dinliyorsa iki haftaya glir :)

Koca adam ya işi gücü yok mu canım niye ısrar ediyor bu kadar hayır ne bekliyor doğurman mı gerekiyor illa bi gün sancın varken az abart hastaneye git belki aklına gelir dogurmak üzere oldugun

Bende temizlik yaparim planlari kurarken evim gocebe gibi oldu:)) koltuklarimizin sungerlerinde cokme olusmustu onlar gitti dis cepe yapiliyor evin icinde camasir kurutmak zorunda kaliyorum zaten evim kucuk her yer her yerde bebegim gelmeye kalkarsa kv bizde kalirsiniz diyor dusunmek bile istemiyorum

Ben normal düşünüyorum canım inşallah kızım da öyle düşünüyordur ve öyle gelir :) Miray Sare koyacağız insallah siz ne düşünüyorsunuz
İnşallah canim gonlune gore olsun.
Bizim kızımızin ismi de Irmak olacak yanina da hala kisa bir isim düşünmüyor değilim ama yakistrmak zor oluyor

U yazdıklarını beğeniyorum ama beğenilecek şeyler olduğundan degik yani allah gerçekten vicdan merhamet versin çok ayıp yaptıkları

İnşallah canim gonlune gore olsun.
Bizim kızımızin ismi de Irmak olacak yanina da hala kisa bir isim düşünmüyor değilim ama yakistrmak zor oluyor

Böyle durumlarda insanın aklına kalıp gibi bir fikir gelmezse zor oluyor .Bana direkt Miray Sare olarak geldi hoşumuza gitti zorlanmadik şükür:)

Canım doğumda izin falan alabilecek yanında olabilecek mi gözün aydın çok sevindim allah başımızdan eksik etmesin eşlerimizi ne kadar hormonlarımıza destek olacaklarına köstek olup bizi kızdırsalarda çok başka varlıkları benimki yine şehir dışı haltı tutturdu şu halimle çuldırıyorum aklıma geldikçe şu adamsız dogurucam en son görecek günümü gerçekten çok geriliyorum normalde yoldayken ve halletmiyor işlerini öncesinden o kadar uyarmama rağmen gidecekmiş yine belli de degil ne zaman gidecegi

sizleri biraz merakta bıraktım kusura bakmayın

dün bu saatlerde suyum gelmişti bugün saat 17.00 de bebeğimi kucağıma aldım

önce adalat ve ciğer geliştirici sonra suni sancı yapıldı şimdi odada dinleniyoruz ikimiz de çok yorgunuz

yenidoğan doktoru şeker takibi yapıcak 50 sınırmış altına düşerse küvez dedi şimdilik yanımda oğluş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…