2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

P Poouh canım senin haftasonu nisan gelmişti galiba son durumun nedir?

canım hiç bi ağrı belirti yoktu sadece yarım saat öncesinde bu akşam amma kuduruk diye içimden geçirmiştim

O zaten ap ayrı bi mertebe bunlara üzülebilmek bizi insan yapan en fazla şey bence benim iki tanede kedi oğlum var inan hiç bi farkları yok evlattan ölürüm onlar için kızları düşündüğüm kadar kedileriminde doğum sonrası ruh gallerini düşünüyorum strese girmesinler diye elimizden geleni yapıcaz inşallah 4 çocuklu bi hayata merhaba :)))

P Poouh canım senin haftasonu nisan gelmişti galiba son durumun nedir?
Canım o nişan değil kanamaymış benim zaten baştan beri kanamalı bi hamileliğim var kan uyuşmazlığı iğnesi olduk yarın kontrolümüz var bakalım ne diyecek doktor

Canım o nişan değil kanamaymış benim zaten baştan beri kanamalı bi hamileliğim var kan uyuşmazlığı iğnesi olduk yarın kontrolümüz var bakalım ne diyecek doktor

Aaa ben o kısmı kacirmisim canım kusura bakma çok geçmiş olsun bebis en hayırlı zamanda gelsin insallah. Bizi haberdar et kontrolden sonra muhakkak

Ayhh cnm gozunaydin Allah analı babalı buyutsun darısı bizlerin başına inş. Sezeryan oldun sanirim dimi cnm genel anestezimi epiduralmiydi umarım çok agrin yoktur

Rabbim analı babalı büyütsün sorunsuz çıkarsınız inş evinize de . Darısı da başımıza amin :)

Evet ya zaman çok azaldı. Kalbini duydunmu falan derken sona yaklaştık. Oluyorum sıcaktan daralıyorum bunalıyorum ama mümkün kadar geç gelsin istiyorum. Ben böyle korkak değildim yaa noldu bana
Sen beni anestezi ve sezeryan tarihi görüşmesinde görecektin resmen altıma ediyordum kesimi falan anlattıklarında dr sonra döndü şimdi bunları unut kucağında oğlunun olduğunu düşün dedi o an okadar mutlu oldumki sanki gerçekten kucağıma almış gibi gözlerimden yaşlar döküldü. Yarın oğluşumu görecem bakalım ne durumda

Ayhh cnm gozunaydin Allah analı babalı buyutsun darısı bizlerin başına inş. Sezeryan oldun sanirim dimi cnm genel anestezimi epiduralmiydi umarım çok agrin yoktur
yok canım normal doğum yaptım idrar yaparken hafif yanmam var bol su içince azalıyo allah herkesi sağlıkla kurtarsın çok güzel bi duygu

evet canım suni sancı aldım saat 10 gibi falan sabah akşam üstü 17.00 da doğdu küçük kuşum

Koca adam ya işi gücü yok mu canım niye ısrar ediyor bu kadar hayır ne bekliyor doğurman mı gerekiyor illa bi gün sancın varken az abart hastaneye git belki aklına gelir dogurmak üzere oldugun
Bugün yemek hazırlarken belim tutuldu zaten canım adam sevindi doğurcam torunu görcek diye ama yokkkkkk oğlumda annesini dinlesin o burdayken hiçbir hazırlık yokken gelmesin. Adam sanki bekçilik yapmaya gelmiş doğurmamı bekliyo yok benim ailede böyle bişi çok ayıp bizde kp rin gelin evine gitmesi ve uzun kalması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…