2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hakikaten pes yani senin su yazdiklarini okudukca cildiriyorum..
Cekilecek dert degil adam yaa.

Kuzum gitti mi kp?
Vallahi bize dert oldu bu adam.
Hamileler olarak toplu beddua edicez en sonunda o olacak
Malesef canım burda gitmedi daha. Allah bildiği gibi yapsın onu ne diyeyimki terbiyesiz yapıştı kaldı. Oğlumun odası eşyaları öyle paketli duruyor daha

Hakikaten pes yani senin su yazdiklarini okudukca cildiriyorum..
Cekilecek dert degil adam yaa.
Çekilmiyor zaten canım iyice gerildim defol diyosun anlamıyo hiçbirşekilde saygısız ya. Tek dileğim o gitmeden oğlum doğmasın oğlumun odası kartonların içinde öylece duruyor içim gidiyor

Malesef canım burda gitmedi daha. Allah bildiği gibi yapsın onu ne diyeyimki terbiyesiz yapıştı kaldı. Oğlumun odası eşyaları öyle paketli duruyor daha
Hani gidiyordu bugün?
Yalan mı söylemiş
Galiba bebeği görmek için bekliyor bu adam, açık açık da söyleyemiyor

Çekilmiyor zaten canım iyice gerildim defol diyosun anlamıyo hiçbirşekilde saygısız ya. Tek dileğim o gitmeden oğlum doğmasın oğlumun odası kartonların içinde öylece duruyor içim gidiyor
Canım ya valla oku oku ben bile dert sahibi oldum. Bu adam hiç dışarı çıkmıyor mu? Hiç olmadı duşa falan girdiğinde anında yattığı yatağı vs odadan çıkarıp hızlıca kutuları açmaya başlasan, ben yerleştiriyorum artık bunları vakit kalmadı desen? Artık koridorda mı yatar nerde yatar... Gerçekten sinir oldum böyle birşeyler mi yapsan?

canim benim normal gorunuyor dogumum ama hala kararszm korkularim var...yarin ne diyecek bakalim doktorum.senin nasil olavak
Benim oğlan karnımda kendine kalıp yapmış milim oynamıyo kafası sag gogsumun altında dönmüyo velet o yuzden sezeryan tarihi verdi doktorum kısmetse 20 gün sonra kucagımda olacak inşallah.

Hani gidiyordu bugün?
Yalan mı söylemiş
Galiba bebeği görmek için bekliyor bu adam, açık açık da söyleyemiyor
Yalan hayatı yalan bu adamın kusura bakmasın oğlumun odası paketlerle dolu ve içinde utanmadan uyuyo hiçbir hazırlık yapamıyorum onun yuzunden içim yanıyo hergun ya doğarsa erken gelirse hiçbir hazırlığım yok diyorum. Oğlum erken gelirse göremez göstermem lanet gelsin görmesin tanımasın düşman etti beni kendine defolsun gitsin ay gene sinirlendim.

Öksürük, sıvri sinek, kasılma wc ve daha bunun gibi bir sürü şey yüzünden uykusuz geceler doğurmadan başladı.

P papatya342 aramızda 1 gün var Sareleri aynı gün dogururuz belki :)

Neden olmasin doğurabiliriz :)) ama ben sanki 40i beklemez diyorum. Benim ilki de 37yi doldurup hemn dogmustu... bugun kontrolumuz vardi bu arada. Nirmal dogum pozisyonunda bekliyormus bizim sarişko, 2400 dedi kilosuna ama ben alt sinirdan konusuyorum, bunun fazlasi olur dedi. 47-48 cm kadar da boyu olmus. Suyu harwketleri vs iyi, o da beklitor biz de beklitoruz. Tabi her an geledebilir ama gelmeyip bekleyedebilir dedi doktor normal dogum olacagi icin. Su an icin durumlar boyle. simdi haftaya persembe gidecegim bir sonraki randevuya.

Ya sen ona baska oda hazirlasan da oturma idasi salon falan illa ki bi yer vardir. Yollasan ya odadan... artik cirkinlesmis yuzsuzlesmis o zmaan yapacak biraey yok. Al esyalarini yatagini at odadan disari

Canım oğlumun odasından sadece tuvalete çıkıyor. Allaha havale ettim gerçekten bu zamanımda bana bunu yaptıya zerre degeri kalmadı Allahtan bulsun belasını ne diyimki bişeyde diyemiyorum artık düşüncesiz saygısız anlayışsız.....

Yazık kendi değerini sadece senin için değil oğlu için de bitirmiş.. Adabıyla gelip gitse kayınpeder der saygını gösterirsin en azından. Çaresiz bir durum gerçekten ne diyeceğimi bilemedim allah sana sabır versin.

Ya sen ona baska oda hazirlasan da oturma idasi salon falan illa ki bi yer vardir. Yollasan ya odadan... artik cirkinlesmis yuzsuzlesmis o zmaan yapacak biraey yok. Al esyalarini yatagini at odadan disari
Delirdim zaten bugun öyle birşey yaptım. Bende istemiyorum burda kalmak ama mecburum param yok diyo. Benmi gel dedim sanki paran yoksa ne b.ka geliyorsun dedik ama yok anlamıyo üstüme kaldı eşimede üzülüyorum baba katili olacam diyo offf

Alah allah yaa kaç para uçak bileti allah aşkına? Taş çatlasın 500 lira olsun maaşı geliri yok mu bu adamın?

Aynen canım degeeini herkesin gözünde bitirdi ben ona düşman olmuşken torununa nasıl dedesini anlatacam bilmiyorum. Bende birşey diyemiyorum tek evladı bile neler söylüyo insan utanır ar namus yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…