2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ya nasil bir karaaktere sahip bilmiyorum ama cidden zor durumda mi gidemiyor acaba... bir insanin hele ki oz evladindan bu kdr seyi sindirmesi cok zor yani ne bileyim. Gerci insan gidemese de bag olmayayim diye ugrasir en azindan. Engel olmaz hazirliginiza yani... ne bileyim bilemedim ben bu isi

Hadi yaa. Ben de yoğun şekilde adet olacağımı hissediyorum. Yatağımın allezi yok, onu dert edindim ))
Kalkip taktir canim alez i cok taktiysan..valla bnde bu agriyi taktim dogum belirtisi fln olmsn bu.sol yanim ama yaa bel fln degil ki.adet olacagini hissediyorsun oy oy bnce biz ikimiz dogurucaz cok yakin.

Alah allah yaa kaç para uçak bileti allah aşkına? Taş çatlasın 500 lira olsun maaşı geliri yok mu bu adamın?
Canım burda okul tatilinden dolayı fiyatlar uçtu milletten uçak bileti dileniyor herkes karakterini bildiğinden ödünç vermiyor. Bendede yokki alayım eşim baktı 4 bin tl civarı olmuş biletler. Persembeden sonra fiyatlar düşmeye başlıyormuş bilerek yaptı bence. Hayatı yalann

Normal düşünceli insan öyle düşünür canım ama insanda beyin olmayınca küfür yesede şükür diyo gördüm karaktersiz.

4 bin mi Gerçekten çok fazlaymış alıp da göndermeniz çok zor yani...

Gözünüz aydın canım Allah hayırlı evlat eylesin inşallah analı babalı büyüsün kuzucuk :)

Kalkip taktir canim alez i cok taktiysan..valla bnde bu agriyi taktim dogum belirtisi fln olmsn bu.sol yanim ama yaa bel fln degil ki.adet olacagini hissediyorsun oy oy bnce biz ikimiz dogurucaz cok yakin.
Aradım bulamadım. Atmış da olabilirim, rahatsız oluyorum diye , en son 2 sene önce falan görmüştüm bir yerlerde. Bel değil bende de, içeride hissediyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun canım.

Bebek alttan cikacakmis gibi hissedip kadin doğum devlet acile gittim az önce..bi hafta önce doğum pozisyonu alan veledim yine makat geliş olup kafayi sağ kaburgama gömüp ayaklarıyla alta alta vuruyomus.. sevinmistim doğum pozisyonu aldığında şimdi yine acaba dönecek mi diye stres oldum..4 yil sonra ilk defa alttan muayene oldum başta çok tirstim ama hiç hissetmedim bile erken doğum riskim yok hic nst de sancı yok..ki biraz olsa iyiydi şöyle 37-38 gibi doğurmak istiyorumbu arada bir malatya devlet hastanesi kadın dr. Klasiği gecen hafta 2650 gr olan bebeği 2153 gr olarak ölçtü velhasıl sinir stresle ağrilarimi unutup eve geldim

Çok haklısın , bir kedi oğlan da bizde var ilk oğlum :) akşamları yorgun olup uzanıyorum genelde ve eşime diyorum ki biraz ilgilen oyun oyna, ilgilenemediğimde bile içim acıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…