2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ONTK canım kaç ğündür okuyorumda soramıyorm. Şimdi sen yurtdısındasın kv-kp türkiyede. Kp öylesine geldi size. Eşin calısıyo sen evdesin tüm gün sende. Hani yabancı ülke ya sokaga felan cıkınca napıyo. Bi de ne diyip geldi. Hani kv-kp gelir oglunun kızının evine ama suan kp gelmesinde ki amaç ne. Karısı da var bi de onsuz gelıyo ne alaka. Konuyu kacırdım sanırım merakımdan soruyorum

Malesef canım burda gitmedi daha. Allah bildiği gibi yapsın onu ne diyeyimki terbiyesiz yapıştı kaldı. Oğlumun odası eşyaları öyle paketli duruyor daha

Bi de niye salonda koltıkta kanepede yatmıyor. Bizim salondakı koltk takımının tekı acılıyo bazen kalabalık gelirse kızımı yanımıza alalım biri de onun yatagında uyusun muhabbeti oluyo kabul etmıyorum:)

Canım ben eşimi turkiyeden getirdim evlenerek çalışmıyo evde oda. Kp gelme dememize ragmen keyfine geldi bi tanıdıgının doğum gününe gelmiş sonradan öğrendik bana kalırsa hiçbirşeyi kabul etmiyorum bu adam buraya kalıcı vede huzur bozmaya geldi. Kv de ile arası iyi değil yani kv neredeyse hiç evde durmaz tatil falan keyfine bakar ikiside ayrı cins anlayacağın. Tuhaf insanlar bunlar canım ben 3 senedir tanıyorum eşim hiç benzemiyor onlara o yuzden katlanıyorum bazı şeylerine. Zaten ceza olsun diye eşimi tek doğurmuşlar başına bela olmak için. İşte böyle

Ben bel ağrım yüzünden salonda koltukta uyuyorum canım yatağım hiç rahat değil son günlerde hiç yatamıyorum yattığım günde kalkamıyorum ağrıdan. Yatak odamada giremez baska secenegim yok.

Gelirken gidiş dönüş alsaydı yada gelirgelmez ayarlasaydı son gün nerde alırsan al bilet pahalanır. Zor yani çok pahalıymış gerçekten.

Aradım bulamadım. Atmış da olabilirim, rahatsız oluyorum diye , en son 2 sene önce falan görmüştüm bir yerlerde. Bel değil bende de, içeride hissediyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun canım.
Alez bulamazsan yattığın yerin çarşaf altına bir iki alt açma ser nasılolsa bebiş için almışsındır

Herkesin uyuduğu ve benim ilk uyuyamadığım gece :))))
Doğum var anladığım Allah kolaylık versin cnm

placebo effect doğum yapmışsın gözün aydın cnm

Günaydın kızlar bende artık doğum iznine ayrıldım işe gitmeyeceğim bugünden itibaren geri sayım başladı hızlıca eşyaları elden geçirmeye ve eksikleri halletmeye başlıycam. Kızım hasta oldu üşüttü bana geçmez inşallah dünden beride hafif başım ağrıyor ama.

Çok haklısın , bir kedi oğlan da bizde var ilk oğlum :) akşamları yorgun olup uzanıyorum genelde ve eşime diyorum ki biraz ilgilen oyun oyna, ilgilenemediğimde bile içim acıyor

Bal onlar bal,bide kargalarım var benim :) mutfak penceresine cezviz koyarım gelir ihtiyacı kadar alır götürür bazen bitince farketmem gelir söylenir camda :)) işte ben bu görevleri kızlara devredicem inşallah doğaya hayırlı diğer türlere saygılı çocuklar olsunlar ...

Canım hayırlı haberlerını alalım ınsallah doktorun gün vermıs cok heyecanlı:)
Evet canım gün aldık yarına,akşam hemen kızlara valiz hazırlandı bugünde benimkilerle süsleme ve ikramlıkları toparlıcaz inşallah aklım bileyda kalmadan girerim doğuma :))

Yarın o şirineleri kucağına alacaksınnnnn prensesler bakalım nasıllar. Çok güzel yaaa sağlıkla gelsin ikinci ikizlerimiz
Ahh çok değişik bir bekleyiş hamileliğe alışamamışken kucakta iki minnoş zilli hala bir rüya gibi

Yani benimki bir nevi yavrulamak olacak canım sağolasın :)

Canim cok tatlisin sen ya kizlarinla hep mutlu ol.insallah

Canım benim saolasın,bahtları kaderleri güzel olsun çocuklarımızın biz anneler zaten onlar gaz çıkarsa mutlu olucaz :)) çok fazla bişeyde gözümüz yok :)
Hahaha gaz mi kaka yapsa mutlu olucan yavrum yapsada altini degissem diye beklerdim aman Allahim annelik nelere kadir

ONTK kuzum senin şu kp beni benden aldı vallahi kız ver şu adresini yarın kızlara bişeyler takılır valla sana yollıcam bitsin bu zulüm yahu sende azcık bi hamileliğini yaşa kıyamam içime oturuyor sen böyle konuştukça valla anacuğuma bile anlattım kadın her sabah kahvaltıda gitmemiş mi o boş kafalı herif diyor :)) ailecek sana desteğe gelebiliriz (bizde gelince gitmezmişiz )

Hahaha gaz mi kaka yapsa mutlu olucan yavrum yapsada altini degissem diye beklerdim aman Allahim annelik nelere kadir
Evet annelik çok kıymetli bir görev mesela ben baba olmak istemezdim sudan çıkmış balık şuan benimkisi :))
Ne baba olabiliyor tam olarak nede olamıyor arafta öyle sanki rol vermişlerde ayıp olmasın diye bişiler yapıyor işte hele dünden beri ohoo film koptu onda ama ben daha çift çizgiden beri vahşi bir tekir kedi gibi annelik içgüdüsü tavan bir şekilde sağa sola tıslayıp duruyorum çokta keyifli bencekkk :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…