2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cok sukur Allah nasip etti erkekler kucagina alinca anliyor canim oh ne guzel bizim icimizde buyuyor an be an herseylerini hissediyoruz annelik daha guzel tabiki

Ayy cok heyecanli saglikla kucağına al ins.canim kizlarini..darisi biz kalanlara

Dediğin rahatsızlığı ve riski bilmiyorum ama dr una güveniyorsan onu dinle riskli bir durum varsa sezeryan ol oda bir doğum şekli sonuçta fuzili yere yapılmadıkça dert etme kendine

Esinin biletini degistirin kv gelmicekmiydi o nerden buldu gelis parasini onun biletini iptal edip kp donus biketi yapin boylelikle ikisinide gormemis olursun

Artik o kadar sıkıldım yoruldum ki. Doğurup hastanede dinlenmek isdiyorum.
Hiç bir işe yetişemiyorum sürekli sinir krızı gecırıp ağlıyorum ama onu bile cekinmeden yapamıyorum sesizce kimseye beli etmeden.
Hem evden hemde bu kadar ağırlaşmakdan sıkıldım bebeğmi kucağma almak isdiyorum artık.
Herşeyden herkesten bikdim sadice kızlarım yanımda olsun isdiyorum.

Hayirdir neden bu kadsr skldn seni uzen nedir..bnde sabırsızim artik ama seni pek bir dertli gordum canim hayirolsun ne oldu

Az kaldi canim insallah seni anliyorum kendi evimizin isini zor yapiyoruz yapamazsakta birakip yatiyoruz sen mecbur kalip devam ediyorsun ise guce Allah yardimcin olsun bi yek.hastanede mi dinlenebileceksin oyle anladim sanki eve gelince kaldigim yerden devam edicem deme lutfen

Sakin ol canim benim az kaldi gormezden gel o canini sıkanları yavrularin icin en azindan yada herkesin icinde sinir krizi gecirde senide darlamasin kv den

Kizlar benim gogus uclarim yine berbat oldu
Tam gecti demistim bu kapaklar ise yariyomu yaramiyomu anlamadim
Mastit olmaktan korkuyorum
Cok şık emdigi icin sagmayi agrim şiddetlenince yapıyordum gunde 3 yapmam lazim sanirim

Günaydın annişler bugün saat 3 de bizimde kontrolümüz var. Smear sonucumda çıkacaktı bugün, sonuca göre doğum şekline karar verilecek. Benim için dua edermisiniz kurtulmuş olayım enfeksiyondan ve normal doğum yapabileyim inşallah.
Birde göğüs ucunuz için krem kullanmaya başladınız mı, başlamalı mıyım yoksa erken mi 34+4 olduk, bebeğini kucağına alıp göğüs ucu ağrıları çeken annişleri görünce hemen gidip lansinoh almıştım bekliyorum öyle.

Cok şık emdigi icin sagmayi agrim şiddetlenince yapıyordum gunde 3 yapmam lazim sanirim
Ayy canim cok gecmis olsun bilirim o agriyi lansinoh denedin mi birde pompan elektrikli mi

Günaydın anneler. Bnde hasteneye gidicem hazırlanip ama bocugume gormeyw dehil tiroit icin kan vermeye... Bn böcügumu gormk istiyorum
Guzel.cikar insallah sonuclarin canim az daha sabir bizzat kendini koklayacaksin insallah

Tatlim bende aldim ama kullanmayi dusunmuyorum dogumdan once benim ilk bebegimde emzirmeye degilde sagmaya bagli yara oldu dogru emzirmeyi becerirsek bisey olacaguni sanmiyorum

Canim gogus kalkani kullaniyormusun ben cok aradtirdim aldim bebek emdikten sonra hemen ped koyuyoruz ya o sut gelince nemli oldugundan sonra hava aldirmadigindan yara oluyormus once gogus kalkani ile ucta kalan sutun alip sonra ped koyulmaliymis

Hayirdir neden bu kadsr skldn seni uzen nedir..bnde sabırsızim artik ama seni pek bir dertli gordum canim hayirolsun ne oldu
Aslinda tam olarak bir şey yok ama kücük küçük şeyler var yığsan dağ olur.
Ve hayatım cok sıkıcı bir hal aldı.
Sürekli evdeyim
Sabah oluyor kv uyandıriroyor. Sonra temizlik kafaltı.
Kv her gün başka bir insan olarak uyanıyor o gün bide sinirli biri oldumu günüm zaten berbat gecicek.
Sonra yibe eve yemek kızma yemek.
Sürekli ev dağılıyor kv kızımın arkasında onların eşyalarni topla.
Arkalarında temizlik yap.
Akşam olsun eşim acaba bu akşam nerde ne zaman gelicek acmi tokmu yapdığım yemeyi beğenip yiycekmi?????
Sonra uyu gece hiç rahat uyuyama kac kez kızım ağlıyor sözde kv bakıyor her uyandiğinda. Eşim aneme ayıp kalk git bak diye kızıyor. Hamilelikden ve gece cok ağrım olduğu için biraz ağır kalkıyorum işde. cabuk olsana cabuk git diye canimi sıkıyor. Sonra yine sabah olsun ben hiç uyuyamiyim saat 8 kv geliyor kalk artık öğlen oldu ve yine ayni şeyler 1 yıldır aynı hep hayatım kısır döngü gibi cok sıkıcı en cokda sürekli ev işi yapmakdan ve ben temizledikce kırlenip dağılmasından bikdim. Aslinda sebep sacma gelicek berki size ama bana ağır geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…