2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ftm41 naptin cnmm gttin mi.?
Geldim canim simdi kasilmalarim baslamis artik doktor onlar normal bebek kendini doguma hazirliyo dedi hareketlerine gelince benim sipam neseteye baglanir baglanmaz bi kudurmaya basladi ondada bisorun yokmus nesete dúmdúz cikti hic sanci yok suyu iyi plesenta iyi kisalma yok daha kafasi kasıgįmdaymis

Bugun benımde kontrolum vardı bızım sat larımız aynı benımde 2 hafta once 2500 demustı bugun 2750 dedı yanı 2 haftada sadece 250 gr almıs benımde . doktorum normal dedı ama kafama takıldı kılosu

Kuzum dr a gidiyorum. Daha fazla erteleyemeyeceğim dr a gitmeyi. Aşağıdan ve göğüs ucundan böcek ısırıyor sanki öyle bir sancım var. Bilmiyorum normalmi değilmi 15:15 randevu aldım bakalım
Bizide habersiz birakma canim hayirlisi olsun pasayida g9r bakalim durumu neymis

Bugun benımde kontrolum vardı bızım sat larımız aynı benımde 2 hafta once 2500 demustı bugun 2750 dedı yanı 2 haftada sadece 250 gr almıs benımde . doktorum normal dedı ama kafama takıldı kılosu
Canim benim cuma gûny 3kiloydu bugún 2804 cikti ama vebegin pozosyonundan dolayi òlçúm dúzgún olmadi hersey iyi bebek iyi kafana takma dedi bakalim pazartesi gidecem yine ozaman necikacak

Ay canim ben sana yazacaktim sen yazdin iyi olmana cok sevindim benimde var kasilmalarim degisik agrilar alistim artik ama acisada oldurmez havalarindayim
Valla bu bebelerin elinde oyuncak olduk daha dogmadan dogduklarinda nasil olacak kimbilir canim busaatten sonra sogum olsada allahin izniyl tehlikeli zanlari atlattik senle nesrinay basta doguracaktiniz ama sanki en son kalacaksiniz gibime geliyo

8 saat açlık isteniyor canım geçeden yemeyi bırakıcam su hiçbişey yok bence uykuda olmıcak ahh nasıl geçecek bu gece ya rabbimmm :)))
Gùzel ve tatli telasli gececek canim kizçelerini kucagina aldigini hayal edersin yuzunde bi gûlúcgk belirir bana oyle oluyo dogum zamanini düsünûnce

Valla bu bebelerin elinde oyuncak olduk daha dogmadan dogduklarinda nasil olacak kimbilir canim busaatten sonra sogum olsada allahin izniyl tehlikeli zanlari atlattik senle nesrinay basta doguracaktiniz ama sanki en son kalacaksiniz gibime geliyo
Bi aksilik olmazsa 6 agustosta dogurucam insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…