2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet kuzum,dogum da Allahin izniyle gelecek.dogum izni var zaten 10 gun.10 gunde kalan izninden kullanır toplamda 20 gun.zaten annemde gelir yeter bana.aynen söylediklerine katiliyorum.esim bugun beni cok sinir etti mesela.surekli evde olsa delirtecek demekki.ama yokluguda cok zor.2 gundur rahat bi nefes alabiliyorum Allaha şükür.sende stres yapma.senin esin neden şehir dışına çıkıyor is icin mi?bi kac gun sonra doner nasılsa.sureklimi cikiyor

Kızlar bizde randevumuza gittik. Çok şükür kızımız iyi 2250 gram 45 cm olmuş, bana kilosu az geldi ama doktor gelişimi iyi dedi. Doğum konusu da smear temiz çıktı ama riskli gebelik uzmanına yönlendirdi onunda bakmasını istedi, onunla görüşcem ona göre karar verilecek. Artık hayırlısı neyse o olsun diyorum çok düşünmeyecem.

Son düzenleme:
Malesef canım burda gitmedi daha. Allah bildiği gibi yapsın onu ne diyeyimki terbiyesiz yapıştı kaldı. Oğlumun odası eşyaları öyle paketli duruyor daha
Bu nasıl bi adam ya kesin psikolojik sorunları var bizden yasça büyük saygisizlikta yapılmaz ama birilerinin onu uyarması lazım yazık Sana ya

Kızlar canınız cekmesin ama dün lahmacun yedim gece bir midem bulandı karnım ağrıdı dörde kadar yatamadım sıcak suya limon sıkıp şeker koyup içtim biraz rahatladım öyle uyudum sabah kalktım hala midem bulanıyor ağzıma böyle bozuk et tadı geldi hep hala da midem ağrıyor yediğime bin pişman oldum ilk defa böyle birşey başıma geldi

Ya bebeklerin kilosu nasil fazla ya da az oluyor biliyormusunuz kizlar? Mesela benim bebegim 2900g olmus doktor daha fazla dedi, oysa ben 7 kilo aldim sadece

Son düzenleme:
Nesrinay86 neyaptin canim kontrolden ciktinmi sonuc ne merak ediyorum
Yeni geldim canım. Bugün gitmeyecektim aslında. 6 kişi arayınca, dün de ONTK dedi suyuna vs baktır, sancım da oluyor, gideyim dedim. Suyum azalmış, salı alalım dedi ama rica minnet cumaya tarih aldık. 27 temmuz 16:00 bizim buluşma anımız canımm

Gozun ayfin canim bak ben sana 11 olcan dedim 11 olcan insallah ikiz kizlardan sonra sende saglikla evladini kucagina al

Gozun aydin canim, insallah hersey guzel gider

bu sıcakta nasıl bebek doğurcaz ya
Burda sıcaklar düşdü cok şükür 37-39 arası sıcaklik vardi şimdi 30-32 kv kızıma kalin kiyafetler giydirmeye başladı yün coraplar kolu 2-3 kat kıyafet neymiş soğukmuş. 30 derece yahu neresi soğuk anlamiyorum biride cıkip acıyın bu cocuğa demiyor.

neee yazık yahu çocuğa giydirmeyin bakiyim :)

Hadi hayirli olsun canim az kaldi insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…