2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkür ederim. İlk kez kanama oldu. Günlük pedi dolduracak kadar kanamam var. Yatıyorum eşimi bekliyorum ama çok korkmuş durumdayım. Cevabın için teşekkürler.

Teşekkür ederim. İlk kez kanama oldu. Orta şekilde kanamam var. Yatıyorum eşimi bekliyorum ama çok korkmuş durumdayım. Cevabın için teşekkürler.
Erken dogum riskiniz var miydi? Korkmamaya calis bu durumda soylemesi kolay ama sakin kalman ikiniz icinde en dogrusu. İcini ferah tut.

Teşekkür ederim. İlk kez kanama oldu. Günlük pedi dolduracak kadar kanamam var. Yatıyorum eşimi bekliyorum ama çok korkmuş durumdayım. Cevabın için teşekkürler.
Cok gecmis olsun insallah bisey cikmaz ama herhangi bir dra gidecekseniz en iyisini bulup gidin plesanta ayrilinca bazen kanama olur onemli sebeplerden biri bu kanamanin insallah iyi olur hersey

Aynı haftada aynısını ben de yaşadım doktor kontrolde bir sıkıntı görmedi canım telaş yapılacak bir şey yok sanırım

Kizlar dyn aksamdan buyana olan karnimdaki sertlesmelerden ve bu zamana kadar kizcemin hareketlerinin az olmasi nedeniyle doktorum hastaneye cagirdi bizim icin dua edin
Allah hayırlısıyla nasip etsin ınsaallah bir şey yoktur kuzum bizi haberdar et

Erken dogum riskiniz var miydi? Korkmamaya calis bu durumda soylemesi kolay ama sakin kalman ikiniz icinde en dogrusu. İcini ferah tut.
Hayır her şey yolundaydı ters giden bir şey yoktu. Plesanta ayrılmasından korkuyorum. Birebirden oldu. Tuvalete gidince gördüm kanamam olduğunu.

Cok gecmis olsun insallah bisey cikmaz ama herhangi bir dra gidecekseniz en iyisini bulup gidin plesanta ayrilinca bazen kanama olur onemli sebeplerden biri bu kanamanin insallah iyi olur hersey
Benimde korkum plesanta ayrılması. Kendi doktoruma gidicem ama eşimi bekliyorum en az 3 saat sonra ben doktora gitmiş olacağım. Korkuyorum o süre içinde bir şey olursa diye.

Benimde korkum plesanta ayrılması. Kendi doktoruma gidicem ama eşimi bekliyorum en az 3 saat sonra ben doktora gitmiş olacağım. Korkuyorum o süre içinde bir şey olursa diye.
Muhtemelen olmaz yani iyi dusunelim olmasin hepsi degilde kismi olarak dahi ayrilsa kanama olur zaten kotu dusunme hemen moralini yuksek tut insallah bi sorun cikmaz

Muhtemelen olmaz yani iyi dusunelim olmasin hepsi degilde kismi olarak dahi ayrilsa kanama olur zaten kotu dusunme hemen moralini yuksek tut insallah bi sorun cikmaz
Ağrım olmaması da biraz rahatlıyor ama yetmiyor tabi. Hareketleri arada da olsa var zaten hareketli bir bebek değildi. Zormuş.

Ağrım olmaması da biraz rahatlıyor ama yetmiyor tabi. Hareketleri arada da olsa var zaten hareketli bir bebek değildi. Zormuş.
Insallah bisey cikmicak benimde 16. Haftalarda vardi agri sizi pek olmuyor zaten umarim bisey cikmaz muayene sonucunuda haberdar et merak ederim

arkadaşlar nasılsınız artık cok sık giremiyorum iş yerinde işler yoğun doğum yapan varmı diye girip bakıorum .yarın kontrolum var tam 34 oluyoruz yarın .inşallah iyi haberlerle gelırım suyumuzda azalma vardı inşallah normale girmiştir duamdasınız duanızda olmam dileğiyle

Allah ayırmasın birbirinizden. Sağlıklı, huzurlu, mutlu ömrü olsun inşallah...

Agir tasima, asiri yorgunluk, cinsel iliski,.. Vs kanama yapabiliyor.10 gun kadar once bende cok az oldu.kontrolde bir sorun gorulmedi.nisan da olabilir tabii.kanaman devam ederse saglik ocagida olsa kontrolde ol, kesilirse esini beklemeye devam et bence.gecmis olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…