2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canım iş içinde ayarlayabiliyor işlerini iki aydır söylüyorum son zamanlara bırakma diye ben bide tek kalamıyorum daha alışamadım toplan annemlere git çok zor oluyor ve o olmadan agrımın tutmasından korkuyorum o bana cesaret verir

Arkadaşlar çok uzun süredir giremiyorum biri bana kısa bir özet geçebilir mi ya :) varmı doğuran :) inşallah hiç kötü haber yoktur? rofleli_kedi

Doğuranlar bi sürü oldu :) yarın da ikiz prenseslerimiz gelecek inşalalh
1. wintersun 02 Haziran ikiz erkek (30 hafta)
2.exixizimm 14 Haziran erkek (32 hafta)
3. gazelim_24 01 Temmuz erkek (36.hafta)
4. Laedrii 02 Temmuz erkek (32 hafta)
5.Coolpeople 05 Temmuz erkek (36.hafta)
6. Emyldrm 06 Temmuz kız (36. hafta)
7.Whiteandblue 12 Temmuz erkek
8.Otekivenus 13 Temmuz erkek (38. hafta)
9.Placebo Effect 17 Temmuz erkek (37.hafta)

çoğu arkadaş gün aldı doğum için
bebeler tümm hızıyla geliyorlar

Aaa günün belli mi oldu canım hadi hayırlı uğurlu olsun canım

Doktora çok endişeyle gittim kızlar gece tam uykuya dalmışken bi anda alt karnımda bi acıyla uyandım çok şiddetliydi bacaklarım kaskatı kaldı sonra ter boşandı bi anda nasıl bağırıyorum çok korktuk eşimle biraz hava aldım tekrar yattım yarım saat sonra tekrar oldu herhalde sabah doğuma gidicez diye düşünürken sonra tekrar olmadı Nts de sancı çıkmadı en fazla 30 oldu kilosu 2750 olmuş oğluşum iyi çok şükür doktor ona yalancı kasılma dedi bu arada ilişkiyi önermişlerdi ileri haftalarda doğumu başlatması için etkiliymiş diye biliyorum size sorucam kusura bakmayın ama acaba hamilelikte ilişkide korunmayan var mı acaba bi sıkıntı olur mu diye aklıma takılıyor

Kızlar ben kontrolden geldim c.tesi icin gün kararlastrdik doktorumuzla sezeryan için.
Kasilmalarim başlamış zaten nst de de epey kasilma cikti. Insallah hepimizin dogumu hayırlı ve saglikli olan sekilde olur.
ayy siz böyle yazdikca sanki en sona ben kalacakmisim gibi geliyor herkesin tarihi yavaş yavaş belli oluyor :) hadi kızım hadiii sana yaklaşık 10 gün daha veriyorum en son 30una kadar doğ

Nesrinay86 Ftm41 rofleli_kedi Minik kuzular

Kızlar ben kontrolden geldim c.tesi icin gün kararlastrdik doktorumuzla sezeryan için.
Kasilmalarim başlamış zaten nst de de epey kasilma cikti. Insallah hepimizin dogumu hayırlı ve saglikli olan sekilde olur.
Ay canıııım çok az kaldı kavuşuyorsun çok sevindim olmadı mı normal doğum senin isteğinle mi sezeryana karar verdiniz

Kiyamam canim benim,haklisin insan esinden cesaret alıyor.oyle birsey olsa bile sen dogurmadan gelir Allahin izniyle merak etme :) insallah bende esim evdeyken dogururum.ilk basta insan yanliz kalamam diyor ama alisiyor.ben 6 aydir yanlizim mesela bak

Canım allah yardımcınız olsun sizi böyle kavuşacak gördükçe hoşuma gidiyor :)

Evet canım mecbur kalınca alışıyorsun ama bu halimle gündüz bile evdeyken tedirginim her an nolacak diye atamadım o korkuyu evlendigimden beri üzerinden biz bekarken çok kardeş olunca hep evde birileri olurdu hiç alışkın değilim evde yalnız kalmaya galiba o yüzden

Sağol canım benim. İnşallah. Şuanda korku aldı canımı, bir haftaya sakinleşirim inşallah
Sakinles canim, bak ne guzel meleginu kucagina alacaksin, benimde muhtemelen sezeryan olucak, bugun doktor oyle dedi, sezeryan olursa 10 agustos olur dedi. Valla ben gercekten cok sakinim, oglumu kucagima almayi cok istiyorum, insallah hersey guzel olur.

Kızlarr gözümü kararttım kuaföre gittim bikini bölgesi için ilk defa gittim ama iyi ki gitmişim böyle daha rahat oluyormuş ya kendim eğil bükül alamıyodum uzan gerisini kıza bırak sonra tertemiz
Geçmiş olsun şu an doğumun yarısı kadar büyük bir yükü atmışsın üzerinden çok pişmanım geçen gün acile gidecek olunca uzun zaman sonra jilet kullandım ne güzel azaltmıştım üzüldüm tekrar çoğalacak ama iş işten geçti artık

Allahin izniyle birsey olmaz canim,hic merak etme Allah yardim eder.darisi insallah benim basima.insallah esim doguma kadar tamamen doner

Sağol canım. Senin de zaman azalıyor 36dan sonra zorlanıyor insan, hazırlık tamammı?
Evet tatlım hafta sonuna kalırmıyız bilmediğimizden dün gittim odasına süslerde aldım hazırız çok şükür kapı süsünü sipariş verdik o gelecek sadece bitti sonra :) bizim normal olunca böyle diyoruz da nolacagı belli olmaz Doktorum önümüzdeki hafta perşembe cuma çok müsaitim bak diye göz kırptı bugün bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…