2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Nesrinay86 dogurdun mu sonunda yoksa sesin cikmiyor bende hala saglamim doguramadim bir turlu
Kuzum dr a gidiyorum. Daha fazla erteleyemeyeceğim dr a gitmeyi. Aşağıdan ve göğüs ucundan böcek ısırıyor sanki öyle bir sancım var. Bilmiyorum normalmi değilmi 15:15 randevu aldım bakalım

Aklınla bin yaşa canımm. Çok güzel düşünmüşsün var evde alt açma. Benim beyin duruyor ağrım olduğunda

Canımm. Allah kolaylık versin. Bir avazda kurtulun inşallah.
(Benim güvercinler var, unuttuğumda camı tıklatıyorlar uyandırana kadar beni))

Canımm. Allah kolaylık versin. Bir avazda kurtulun inşallah.
(Benim güvercinler var, unuttuğumda camı tıklatıyorlar uyandırana kadar beni))
Cennet varsa bize yol gösterecek onlar zaten nesrincim insana yapılan iyilikten şüpheye düşerim ama bu dilsizlere yapılan iyilikler işte onlar bizi kurtaraçak inşallah

Kizlar ben hastaneden ciktim sertlesmeler normalmis yani kasilmaymis nesetede huc sanci cikmadi suyu iyi pilesentasi iyi kafasi daha kanala yaklasmamis yanliz olçûm yaparken bazilarini tam ölçemedigi icin kilomuz 2804 cikti òlcerken bata veriyo kiloyu dikkate alma dedi pazartesi tekrar gel dedi bu kilo kafama takildi

Bakalım bende takip edecem bugunde mide bulantısı başladı o çok rahatsız etmese sıkıntı yokda

Tansiyonunu olc canım ben de geçen hafta çok bulantı yaşadım meğerse tansiyonum düşmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…