2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sağol canım aynen ustumden yük kalktı. Bende mecbur jiletledim hep ama sinir oluyodum sonunda gittim kurtuldum. Bi kere yaptıysan bişey olmaz yine azaltırsın

Allahin izniyle birsey olmaz canim,hic merak etme Allah yardim eder.darisi insallah benim basima.insallah esim doguma kadar tamamen doner
İnşallah canım dualarımdasın sen ve bütün asker eşleri allah yardımcın olsun

Ben 30 haftada doğursam daha sakin olurdum. Süre sona gelince vazgeçeceğim neredeyse. Yani seçenek olsa vazgeçerdim kalsın derdim

Sağol canım aynen ustumden yük kalktı. Bende mecbur jiletledim hep ama sinir oluyodum sonunda gittim kurtuldum. Bi kere yaptıysan bişey olmaz yine azaltırsın
İnşallah tembelliğime gelirse çok fena dönmeyim jilete diye endişeliyim

Kızlar ben kontrolden geldim c.tesi icin gün kararlastrdik doktorumuzla sezeryan için.
Kasilmalarim başlamış zaten nst de de epey kasilma cikti. Insallah hepimizin dogumu hayırlı ve saglikli olan sekilde olur.
İnşallah canım sende sağlıkla hayırlısíyla kucağına alırsın inşallah gözün aydın

Kızlar bu korse olayını bm de almak istiyorum ama hangi siteden aldınız ve beden nasıl yaptınız şimdi vb 20 kilo aldım bu bedenime göre mı aliyim hangi site daha güvenilir sizce

Canım zaten korunmayacaksın çünkü doğumu tetikleyen şey sperm miş bildiğim kadarıyla. Ayrıca yalancı sancılar da artıyor ilişkiden Sonra normal sancıları tetikliyor onlarda. Hoş olmayınca olmuyor :)

Kizlaaar gecmisi okuyorum yarim kaliyor sonra devam ediyorum bi on sayfa daha eklenmis oluyor derken pes ettim :) Gnrcnn dogum heycanina denk geldim okuduklarinda yarin buyuk gun heycanla bekliyoruz minik kuslari :)
placebo effect canim sen nasilsin oglusun nasil? Ben seni yanlışlikla gozardi etmisim ya okuyoruk okuyorum senin mesajlar yok sana yazmislar ama seninki görünmüyordu :) sonra bi baktim gozardi edilen icerikleri goster secenegi var ehhheee dedim ben gozardi etmisim yanlislikla :) :) o yuzden epey bi habersiz kaldim senden hersey yolundadir insallah

Ben dün gece öyleydim bu gece koşu denicem :))
Canim gözün aydin şimdiden yarın kızlarna kavuşuyorsun inşallah.
Bence gece boyu uyumaya caliş senin dinlenip enerjini kızlarna saklaman lazım bence.tabi mumkunse, heycan mutlıluk biraz endişe cok fazla duygu içindesin eminim bu duygular senin gözüne uyku gitmesine izin vermez ama dene enerjini yarına sakla.

Milana firuze canim seninde kv ile yasadigin sıkıntıların var sanirim ayni evdesiniz yarim yamalak okudugum için konuya çok hakim degilim insallah butun sıkıntıların kizinjn dogumuyla gecer gider yeni bir kapi yeni bir nefes gelir yeni bir can ile beraber kendine esine bolca dua et kv nede Allah hidayet merhamet versin diye dua et

Amin canim inşallah allaha şükür sağliğmiz yerinde. Diyer sıkıntılarda zamanla düzelir inşallah ölümden başka her şeyin caresi vardir elbet.
En büyük care dua ve pes etmeden direnmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…