2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

5. haftanızda progestan değeriniz kaçlardaydı kızlar. Benim düşük çıktı diye progestan yazmış. Doktorla görüşemedim sekreteri aradı söyledi. Sizler nasıl kullanıyorsunuz.

Bnm bi de küçük Afacan var beni taklit ediyo ööööhh ööög diye dolanio arkamda

Gittim canım prof dr göğşen önalan tavsiye ederim çok iyi ilgili bir dr her konuda bilgi verir aydınlatır ben de ona gitmek istiyorum ama bakalım muayene ücreti 120 tl biraz yoğun ama gayet iyi
Çok teşekkür ederim canım,çok oldum ama randevuyu telefonla mı alıyoruz yoksa gitmek mi gerekiyor

Listeriaa aaa inanamıyorummm bende hamileyim ağustos annesi olucam inşallahhh

Merhaba arkadaşlar bende allah nasip ederse ağustos annesi olcam. Salı günü dr a gittim kese görünmedi adet tarihimi tam hatırlamıyorum büyük ihtimal 17-20 kasım arası. 27 aylık kızım var 2015 eylül annesiyim. listeria oradan arkasım benim biri kimyasal ikisi düşükle sonuçlanan gebeliğim oldu hamile kaldığımda bi sevinç yaşayamıyorum artık aksine korkuyla bekleme safhası başlıyor artık. Bu 5. Gebeliğim olacak kan pıhtılaşması var gebelik süresinde cleaxan iğne kullanıyorum Çarşamba günü kontrolüm var tekrar inşallah görürüm buseler keseyi. De salı günü daha çok yeni demişti. Beta hcg 1139 çıktı. Bu arada felaket iştahım açık üç gündür yemediğim kalmadı ve felaket gaz var sizde de aynı mı bu durum

Kuşum hala bizleri düşünecek ne büyük bir kalpsin sen... Allah gonlundekini bir an önce nasip etsin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…