• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün gerçekten mucizeye ihtiyacım vardı akşamdan kendimi kürtaj olcak gibi hazırladım hastaneye aç gittim ve mucize oldu kalp atışını duyduk gelişmemiş diyede bişi yok dedi doktor zaten 2 gün önce olmuştur kalp atışı dedi herşey normal dedi sadece eşi biraz bebekten büyüktü eşimde bende çok şaşırdık 2 doktor olumsuz dedi devlette olsa kürtaj olacaktım rabbim bana bağışladı onu çok mutluyum

canım cok ama cok sevındım
hayırlısıyla dogdugu gunlerı de gör ınsallah

Çok sevindim cnm. sağlıkla kucağınıza alın inşlh.
Kaçıncı haftada dr lar olumsuz dedi ki?
5+5 acile gitmiştim lekelenmeler sebebiyle orda yatış dedi kürtaj için ben kabul etmedim kalp atışı yok demişti 6+2 de ise yani kalp atışını da göremedi gelişmemiş duruyor dedi ama makinem iyi degil iyi bir yere git dedi bugün 6+3 olduk ve gördük şükür

Bugün gerçekten mucizeye ihtiyacım vardı akşamdan kendimi kürtaj olcak gibi hazırladım hastaneye aç gittim ve mucize oldu kalp atışını duyduk gelişmemiş diyede bişi yok dedi doktor zaten 2 gün önce olmuştur kalp atışı dedi herşey normal dedi sadece eşi biraz bebekten büyüktü eşimde bende çok şaşırdık 2 doktor olumsuz dedi devlette olsa kürtaj olacaktım rabbim bana bağışladı onu çok mutluyum
şükürler oolsun ama demiştik kuzum yüreği ferah tut ve bebeğini düşün çok mutlu oldum hayırlı olsun

5+5 acile gitmiştim lekelenmeler sebebiyle orda yatış dedi kürtaj için ben kabul etmedim kalp atışı yok demişti 6+2 de ise yani kalp atışını da göremedi gelişmemiş duruyor dedi ama makinem iyi degil iyi bir yere git dedi bugün 6+3 olduk ve gördük şükür
çok şükür o zmn.
kendine çok dikkat et dinlen bol bol. :KK200:

ama biyandan da cok kızıyorum doktorlara
ya kürtaj olsaydın günah degıl mı ya
bısuru hasta gelıyo anlamaları bu durumu bılmelerı ve bu konuda asla hata yapmamaları gerekmez mı
şaka gibiler:(

bişi sorcam?
Benim karnım çıkmaya başladı bile.var mı karnı şişen sertleşen?
oğlumda 20. haftada anca hamile olduğum anlaşılmaya başlamıştı.
iş yerinde bir süre saklamayı düşünüyordum ama pek mümkün gözükmüyor:)

Bu yazını okurken resmen gözlerim doldu.... Rabbime binlerce kez şükürler olsun yavrunu sana bağışlamış... Sağlıkla da kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inan çok sevindim çoookkkk....

Benim de sat 26 kasım canım. 4+4te kesem 3mm idi. Kesen normal ilerlerse günde 1mm gibi büyüyecek demişti. Yarın gideceğim tekrar, kese dolu mu diye bakacak. Kalp atışı henüz duyulmaz sanırım. Yarın çıkışta yazarım. Benim hafif halsizlik dışında sürekli bir şikayetim yok. Hayır mı şer mi bilmiyorum ama mide bulantım falan hiç yok.
Naptın canım.. Benim sabah kahverengi akıntım oldu Dr a gittim kesen 12 mm olmuş gayet iyi gelişmiş şusn ni sıkıntı yok istirahat et dedi kese dolu boş bişey demedi 1 hafta sonra yine gidi cem bakalım hayırlısı olsun. Bu arada ptogedtan müthiş göğüs ağrıdı yapıyo ikiye de çıkarmaya gerek yok ama artarsa çıkaralım dedi.. Kafam karışık.. Allah ım hayırlısını nasip et ya Rabbim

bişi sorcam?
Canim o gazdir çoğu siskinligin benim çıkmadı 6.ayda ama tecrubeliler daha iyi bilir tabi.

bişi sorcam?

canım ben de de öyle oldu
ılk cocugumda cok gec belırgınlestı 5 aylıkken bıle anlasılmıyodu

sımdı asırı gaz aşırı şışkınlık

bi de ıkıncılerde vucud alısık oldugu ıcın daha cabuk esneyıp belırgınlesıyor göbekler dıye duymustum

Demistim dimi :)))) boş yere korkuya kapilmissin drlar malesef uc ay dolmadan karnimizdakini zerre onemsemiyorlar bizi incitirlermi korkuturlarmi dusunmuyorlar. Gozun aydin bundan sonra strese girme en ufak birseyde korkularina yenilme.

canım ben de de öyle oldu
ılk cocugumda cok gec belırgınlestı 5 aylıkken bıle anlasılmıyodu

sımdı asırı gaz aşırı şışkınlık

bi de ıkıncılerde vucud alısık oldugu ıcın daha cabuk esneyıp belırgınlesıyor göbekler dıye duymustum
pek gazım da yok ama bilemedim.
yalnız fena uykum var ya.
keşke evde olup uyusaydım:(

canım merhaba nasılsın? keseyi gördünüz mü? bulantıların basladı mı? :))bende dün idrar testinde pozitifi gördüm. daha kan tahlili sonucum cıkmadı. doktoruma genetik sonucunu gösterdim sadece folik asıt ıceceksın dedı. merak ettım sen ıgneye falan basladın mı? doktorun ne dedi.
kirmizidefter kirmizidefter [/QUOTE]
Ayy canımm çok sevindim son durum ne kan tahlili sonucun güzeldirr inşallah. Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin herbirimize. Keseyi gördüm canım geçen hafta , iki hafta sonra gel dedi ayın 10 unda gidicem kısmetse. İğne için hiçbişey demedi canım sadece folik içeceksin dedi. Kalp atımını bekliyor sanırım bilmiyorum ki ya.sanada iğne coraspin yok mu dedi canım @sahra41

Son düzenleme:
Bu yazını okurken resmen gözlerim doldu.... Rabbime binlerce kez şükürler olsun yavrunu sana bağışlamış... Sağlıkla da kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inan çok sevindim çoookkkk....
Bende çok mutluyum canım derlerya bu dünyada yiyecek ekmeği varsankimse mani olamaz

Back
X