• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Demistim dimi :)))) boş yere korkuya kapilmissin drlar malesef uc ay dolmadan karnimizdakini zerre onemsemiyorlar bizi incitirlermi korkuturlarmi dusunmuyorlar. Gozun aydin bundan sonra strese girme en ufak birseyde korkularina yenilme.
Evet gerçekten demiştin bundan sonra beslenmeme dikkat edicem olumsuzluk yok artık rabbim büyük çok şükür

Naptın canım.. Benim sabah kahverengi akıntım oldu Dr a gittim kesen 12 mm olmuş gayet iyi gelişmiş şusn ni sıkıntı yok istirahat et dedi kese dolu boş bişey demedi 1 hafta sonra yine gidi cem bakalım hayırlısı olsun. Bu arada ptogedtan müthiş göğüs ağrıdı yapıyo ikiye de çıkarmaya gerek yok ama artarsa çıkaralım dedi.. Kafam karışık.. Allah ım hayırlısını nasip et ya Rabbim
Çok güzel canım. Benim daha önce dış gebeliğim oldu da, kesenin dolu olması demek dış gebelik ihtimalini baya düşürecek, o yüzden benim için kritik. Senim bebişte hiçbir sorun yok demek ki doktor o konuya girme gereği duymamış. Darısı başıma inşallah. Randevum 5e doğru. Bakalım inş yetişebilirim :( şehirlerarası yol geldim bugün asayiş kontrol falan bayağı uzadı yol.

Kızlar olumsuz bir şeyler yazmak istemiyorum ama yaşayan var mı diye merak ettim. Kendi doktorumdan önce devlet hastanesine gittim kese gelişiyor mu diye. Bana kesenin normalden aşağıda olduğunu söyledi. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu?

Ayy canımm çok sevindim son durum ne kan tahlili sonucun güzeldirr inşallah. Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin herbirimize. Keseyi gördüm canım geçen hafta , iki hafta sonra gel dedi ayın 10 unda gidicem kısmetse. İğne için hiçbişey demedi canım sadece folik içeceksin dedi. Kalp atımını bekliyor sanırım bilmiyorum ki ya.sanada iğne coraspin yok mu dedi canım limoncicegi41 limoncicegi41 [/QUOTE]
Aminn canım allah razı olsun.kan tahlili verdim devlette .358cıktı.ordaki doktora gösterdim genetik test sonuclarımı yalnızca folik asit içeceksin dedi. Paı ye meden bakmışlar anlamadım dedi. Baska birseye gerek yok dedi

E eddaarda senin adına çok sevindim ve doktora çok sinirlendim.
karnımızdaki minnacık olsa da bir can bunu unutuyorlar :KK11:

Kızlar ben özel hastaneye gidiyorum doktorum kontrollerim orada, nasip olursa doğumum da orada olacak ama bu ikili üçlü testleri, şeker yüklemesini vs devlette yaptırmak istiyorum, devlette yakınımız var ilgileniyor herşeyimle. Doktorum tepki gösterir mi, ayıp olur mu bilemiyorum, gereksiz masraf da yapmak istemiyorum sizler nasıl yapacaksınız?

Kızlar olumsuz bir şeyler yazmak istemiyorum ama yaşayan var mı diye merak ettim. Kendi doktorumdan önce devlet hastanesine gittim kese gelişiyor mu diye. Bana kesenin normalden aşağıda olduğunu söyledi. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu?
Önceki ultrason çıktınla karşılaştırdı da mı bunu söyledi canım? Yoksa sadece kendi muayenesine göre mi?

Bugün benim hormonlara bir haller oluyo bir bakmışsın sinirleniyorum adam öğlen aradı bir ton gereksiz yere sinirlendim az önce başka bi konu için konuşurken birden ağlamaya başladım:mad: oda gülüyor halime bir postada annem aradı iyimisin kızım dedi yine başladım ağlamaya ne oluyo bana yahu birde iş yerindeyim:KK42:

Bugün benim hormonlara bir haller oluyo bir bakmışsın sinirleniyorum adam öğlen aradı bir ton gereksiz yere sinirlendim az önce başka bi konu için konuşurken birden ağlamaya başladım:mad: oda gülüyor halime bir postada annem aradı iyimisin kızım dedi yine başladım ağlamaya ne oluyo bana yahu birde iş yerindeyim:KK42:
Kiyamam yaa inanirim hormonlar bizi, biz adamlari şapşiğe çeviriyoruz. Ama hepsine değer hayirlisiyla olsunlar sağlıkla ilerde güler geçeriz :KK19:

çok haklısınız iyi ki varsınız işte ne bileyim kötü şeyler gelince bir çok kişinin başına bende de olabilir sonuçta ihtimal var diye bir gerildim. ilk bebeğim bu inşaallah yarın görürüm ikiz mi onu da öğrenirim. :KK19:
Inşaallah ikizdir hemide bir kiz bir erkek inşallahhh

Kızlar dün doktora gittim bebeğim 8 bucuk haftalik olmuş hersey yolunda dedi bugün 2 saatlik dışarda işlerim vardı eve geldim uyudum uyandim lavonaya gidip geldikten sonra biraz kanama olmuş şimdi eşimi bekliyorum dua edin inşallah birsey yoktur bebisimin

Canım kese ile ilgili böyle bi durum yaşamadım ama moralini bozmaman gerektiğini bil, devlet ile özel hastanenin ultrason cihazları aynı değil devlette 6+4 ken özelde 7+2 görünüyordum bu durum sanırım cihazların eski olması ile ilgili bir durum... hem diyelim ki gerçekten geriden geliyor gelişimi, bu onda sorun olduğunu göstermez illa yani geç döllenmedir, bir süre sonra inşallah aynı dönem bebişlere yetişecektir dualarım seninle❤️
Kızlar ben özel hastaneye gidiyorum doktorum kontrollerim orada, nasip olursa doğumum da orada olacak ama bu ikili üçlü testleri, şeker yüklemesini vs devlette yaptırmak istiyorum, devlette yakınımız var ilgileniyor herşeyimle. Doktorum tepki gösterir mi, ayıp olur mu bilemiyorum, gereksiz masraf da yapmak istemiyorum sizler nasıl yapacaksınız?

Cevap vermek istedim ben doğum paketi düşünüyorum herşeyi içinde oluyor aynı doktora bağlı kalmak istedim burda devlet hastanesinde testleri yaptırmak biraz zor çünkü kalabalık oluyor ama eğer maddi durum el vermezse kişiler devlette bu testleri yaptırıp özel doktoruna sonucunu göstermeye gider neden gidilmesin ki sadece kontrol ücreti ödeyip sonuçları değerlendirmesini istersiniz bu şekilde yapan tanıdıklarım da var ayıp olacağını düşünmüyorum bu onların işi sonuçta :KK49:

Kızlar dün doktora gittim bebeğim 8 bucuk haftalik olmuş hersey yolunda dedi bugün 2 saatlik dışarda işlerim vardı eve geldim uyudum uyandim lavonaya gidip geldikten sonra biraz kanama olmuş şimdi eşimi bekliyorum dua edin inşallah birsey yoktur bebisimin
Umarım çok bi kanaman olamamıştır... dün şarıl şarıl kanama yaşayan biri olarak seni anlıyorum Rabbim yardımcın olsun inşallah bebişin bişeyi yoktur bizi haberdar et dualarım seninle

Çok güzel canım. Benim daha önce dış gebeliğim oldu da, kesenin dolu olması demek dış gebelik ihtimalini baya düşürecek, o yüzden benim için kritik. Senim bebişte hiçbir sorun yok demek ki doktor o konuya girme gereği duymamış. Darısı başıma inşallah. Randevum 5e doğru. Bakalım inş yetişebilirim :KK43: şehirlerarası yol geldim bugün asayiş kontrol falan bayağı uzadı yol.
Canım merakla senden haber bekliyorum.. İnşallah herşey yolunda der Dr da rahat bi nefes alırız. Allah yardımcımız olsun

Bence tepki vermemesi lazım canım hocam çok durumum yok o yüzden bu tahlilleri dışarıda yaptırcam dersin

Back
X