- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.841
- 198
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #7.221
Değerin süper canım haftaya keseyi görürsünn sendee inşallah. Ay canım bakalım senin doktorun nediyecek ya. Sende iyi bir doktora gidiyordun hatırladığım kadarıyla. Ne zaman gideceksin doktoruna canım.[/QUOTE]Aminn canım allah razı olsun.kan tahlili verdim devlette .358cıktı.ordaki doktora gösterdim genetik test sonuclarımı yalnızca folik asit içeceksin dedi. Paı ye meden bakmışlar anlamadım dedi. Baska birseye gerek yok dedi
Ay canim benim insallah hayirli haberlerle gelirsin dort gozle bekliyor olcam gidip gelmeni:)evet ben sadece kalp atışına razıyım şu an aslında ama bir de ikiz mi onu öğreneceğim inşaallah
Sağ ol canım. Demedi ama ben hemen gelip yattım. Kendi doktorumu arayıp ona gideceğim haftaya. Progestan kullanıyorum sabah akşam. Allah bebeklerimizi korusunGeçmiş olsun canım, yatış verdimi? Kese şuanda duvara yapışmadı, yatak istirahati önerdimi? Dinlenmekle geçer o yerine çıkar inşallah
Canım merakla senden haber bekliyorum.. İnşallah herşey yolunda der Dr da rahat bi nefes alırız. Allah yardımcımız olsun
Canım kese ile ilgili böyle bi durum yaşamadım ama moralini bozmaman gerektiğini bil, devlet ile özel hastanenin ultrason cihazları aynı değil devlette 6+4 ken özelde 7+2 görünüyordum bu durum sanırım cihazların eski olması ile ilgili bir durum... hem diyelim ki gerçekten geriden geliyor gelişimi, bu onda sorun olduğunu göstermez illa yani geç döllenmedir, bir süre sonra inşallah aynı dönem bebişlere yetişecektir dualarım seninle
Ahh canım inşallah. Gerçekten daha geride çıkardı. Allahım nasip etsin hepimize sağlıkla kucağımıza almayı. Dün yazamadım ama okuduğumdan beri duamlarımdasın canım. Allaha emanet tüm bebişler. Allahım korusun sizi ve tüm bebekleri
Hiçte ayıp olmaz. Kendi ödesin o zaman. Ben tahlillerimi devlette yaptırdım. 700 milyon tutardı yoksa. Ayıbı mayıbi yok canım. Sana listeyi yazsın tamam ben bunları halledecegim de çık.Kızlar ben özel hastaneye gidiyorum doktorum kontrollerim orada, nasip olursa doğumum da orada olacak ama bu ikili üçlü testleri, şeker yüklemesini vs devlette yaptırmak istiyorum, devlette yakınımız var ilgileniyor herşeyimle. Doktorum tepki gösterir mi, ayıp olur mu bilemiyorum, gereksiz masraf da yapmak istemiyorum sizler nasıl yapacaksınız?
Benim dr umda ozelde ve yapilacak tum tahliller icin bana devlete yada aile hekimine yaptir bir dahaki geliste getir der hic bana sormurulme hissi vermedi o yuzden ayrica guveniyorum kendisine.Arel13 bence bi açıklama yapman gerekmiyor. Ben ilk hamileliğimde ilk aylar iyice bi sömürüldükten sonra dank ettide sonraki her tahlilimi dışarda yaptırdım. Doktor kaboratuara yolluyordu ben diyordum yanş domtor hanım ben tahlillerimi dışarıda yaptırıcam sizle paylaşırım diyordum. Yeri geldi devlette yeri geldi başka laboratuvarda. İnan normal bi 1-2 kan tahliline 150-200 lira verdiğimi biliyoum ilk başta dışarda yaptırdığımda 30-40 lira verdim. Durumun olup olmaması ile ilgili bi durum değil saçma bi şekilde aşırı pahalı. Ben iki yıl önce 240 lira muayene veriyordum +daimi 150-200 arası tahliller 500 den aşağı çıkmıyordum. Sonra dedim yahu niye vereyim başka bi eksiğimi tamamlarım yani.çok uzattım ama hiç kendini sıkma bunun için canım
Bencede işleri bu onların. Maddiyat sıkıntı değil çok şükür eğitim araştırma hast. de yakınım var o öneride bulundu özeller ters bi durumda bize yönlendiriyor burada da kontrollü ol doktor seni bebeğini tanısın dedi kafama da yattı, testlerini de iki doktora kontrol ettirmiş olursun dedi mantıklı geldi. Bende doğum paketi düşündüm 3750 tl fiyat aldım, doktoruma doğum ücretlerini sordum normal doğum 1750 sezeryan 2000 tl dedi oyüzden pakete gerek görmedim, çünkü asla 3750 tl yi bulmuyor tüm masraflar :) kalan miktar sigorta şirketine kalıyor.Canım kese ile ilgili böyle bi durum yaşamadım ama moralini bozmaman gerektiğini bil, devlet ile özel hastanenin ultrason cihazları aynı değil devlette 6+4 ken özelde 7+2 görünüyordum bu durum sanırım cihazların eski olması ile ilgili bir durum... hem diyelim ki gerçekten geriden geliyor gelişimi, bu onda sorun olduğunu göstermez illa yani geç döllenmedir, bir süre sonra inşallah aynı dönem bebişlere yetişecektir dualarım seninle
Cevap vermek istedim ben doğum paketi düşünüyorum herşeyi içinde oluyor aynı doktora bağlı kalmak istedim burda devlet hastanesinde testleri yaptırmak biraz zor çünkü kalabalık oluyor ama eğer maddi durum el vermezse kişiler devlette bu testleri yaptırıp özel doktoruna sonucunu göstermeye gider neden gidilmesin ki sadece kontrol ücreti ödeyip sonuçları değerlendirmesini istersiniz bu şekilde yapan tanıdıklarım da var ayıp olacağını düşünmüyorum bu onların işi sonuçta
Eşi Tanıyor ailemizi maddiyat desem inanmazBence tepki vermemesi lazım canım hocam çok durumum yok o yüzden bu tahlilleri dışarıda yaptırcam dersin
Aynen öyle canım baya gereksiz harcama oluyor. Aslında benim amacım iki yerde de kontrollü olmak, özeller ters bi durumda eğitim araştıma hast. yönlendiriyor bi yakınım da son sınıfta gel burda da kontrollü ol iki doktorunda tahlillerini testlerini görsün dedi mantıklı geldi.Arel13 bence bi açıklama yapman gerekmiyor. Ben ilk hamileliğimde ilk aylar iyice bi sömürüldükten sonra dank ettide sonraki her tahlilimi dışarda yaptırdım. Doktor kaboratuara yolluyordu ben diyordum yanş domtor hanım ben tahlillerimi dışarıda yaptırıcam sizle paylaşırım diyordum. Yeri geldi devlette yeri geldi başka laboratuvarda. İnan normal bi 1-2 kan tahliline 150-200 lira verdiğimi biliyoum ilk başta dışarda yaptırdığımda 30-40 lira verdim. Durumun olup olmaması ile ilgili bi durum değil saçma bi şekilde aşırı pahalı. Ben iki yıl önce 240 lira muayene veriyordum +daimi 150-200 arası tahliller 500 den aşağı çıkmıyordum. Sonra dedim yahu niye vereyim başka bi eksiğimi tamamlarım yani.çok uzattım ama hiç kendini sıkma bunun için canım
:))) ne güzel yapmışsın canım. Çok haklısın harcanacak okadar çok şey varki, aynı tahhiller için boş yere ödeme yapmak çok gereksiz.Hiçte ayıp olmaz. Kendi ödesin o zaman. Ben tahlillerimi devlette yaptırdım. 700 milyon tutardı yoksa. Ayıbı mayıbi yok canım. Sana listeyi yazsın tamam ben bunları halledecegim de çık.
Ne düşünceliymiş helal olsun doktoruna. Ben daha hiç konuşmadım böyle şeyler ama doktorumla bakalım kan sonuçlarımı götürünce anlarım artık tepkisini. İki hastanede de kontrollü olmak istiyorum ikisi de beni ve bebeğimi tanısın, herşey yolunda giderse özelde doğum yapmak istiyorum. Ama Allah korusun ters giden bişeyler olursa eğitim araştırma hast. Sevk ediyorlar hiç olmazsa ordaki doktorum durumumdan haberdar olur diye düşünüyorum.Benim dr umda ozelde ve yapilacak tum tahliller icin bana devlete yada aile hekimine yaptir bir dahaki geliste getir der hic bana sormurulme hissi vermedi o yuzden ayrica guveniyorum kendisine.
Çok şükür kesede yolk sacı gördük canım. Kese 10.6mm olmuş yolk sac da 2.6mm yazıyor. Sata göre 5+4 makinanın hesapladığı 5+6. Seninki 12cmse çok iyi benden ileride bile demektir. Darısı kalp atışını duymaya artık inşallah. Yiyebiliyor musun, bulantın nasıl dedi, sonra 1 haftada 2 kilo aldığımı gördü, bu kadar hızlı gitme dedi . Midem hiç bulanmıyor bir sıkıntı olabilir mi diye sordum, şanslısın tadını çıkar dedi. 12sine aldım bir sonraki randevumu. İnşallah hayırlısı olur. Allah tüm hamilelere ve bebeklerine sağlık versin inşallah.
Ayyy çok çok sevindim gerçekten.. Benim Dr yolk sacına bakmadı bile var mı yok mu bilmiyorum.. Ay ama şükür en azından senden iyi haberler aldım. Rabbim şükürler olsun.. İnşallah kalp atışlarını da hayırlısı ile duyarız.. Benim mide bulantım ara ara dayanılmaz oluyor. Fena yani.. İnşallah senin hiç olmaz.. Benim canım çok sıkkın sabah kahve leke geldi şimdi yok ama sürekli kontrol ediyorum korkuyorum..Çok şükür kesede yolk sacı gördük canım. Kese 10.6mm olmuş yolk sac da 2.6mm yazıyor. Sata göre 5+4 makinanın hesapladığı 5+6. Seninki 12cmse çok iyi benden ileride bile demektir. Darısı kalp atışını duymaya artık inşallah. Yiyebiliyor musun, bulantın nasıl dedi, sonra 1 haftada 2 kilo aldığımı gördü, bu kadar hızlı gitme dedi . Midem hiç bulanmıyor bir sıkıntı olabilir mi diye sordum, şanslısın tadını çıkar dedi. 12sine aldım bir sonraki randevumu. İnşallah hayırlısı olur. Allah tüm hamilelere ve bebeklerine sağlık versin inşallah.
Ben de çok yorgunummmMerhaba Kızlar iyi akşamlar nasılsınız ben çok yoruldum
Bende sabah ütü yaptım evi sil süpür yemek yaptım Sonra 1:30 şirkete gittim 6 ya kadar hesap kitap beynim uyuştu eve gel yemek ısıt hazırla yıka Sonra çay yap Sonra onları kaldır Meyve hazırlama kaldı bir tek :) Benimde çok akıntım var ama normal herlade bu canımBen de çok yorgunummmdün işten akşam yedi buçukta çıktım. Eve geldim ayaküstü oldum hep, yemek Yok pişir yeee... ve bugün kendimi çok şiş böyle adet olacakmış gibi keyifsiz hissettim belim ağrıyor ve akıntım var yaaa hala olması normal mi bilmiyorum ama sinir oldum. Zaten Yorgun'um. Sen niye yorgunsun?
İçini ferah tut canım. Bebeğin gelişmeye devam ediyor, hiç bir sıkıntı yok. Yolk sac vardır, olmasa söylerdi zaten doktorun. Hayırlısıyla kalp atışını da duyarız inşallah. Kalp atışını da duyduktan sonra düşük yapma ihtimalin iyice düşer dedi doktor. İnşallah haftaya duyulur.Ayyy çok çok sevindim gerçekten.. Benim Dr yolk sacına bakmadı bile var mı yok mu bilmiyorum.. Ay ama şükür en azından senden iyi haberler aldım. Rabbim şükürler olsun.. İnşallah kalp atışlarını da hayırlısı ile duyarız.. Benim mide bulantım ara ara dayanılmaz oluyor. Fena yani.. İnşallah senin hiç olmaz.. Benim canım çok sıkkın sabah kahve leke geldi şimdi yok ama sürekli kontrol ediyorum korkuyorum..
Ay hadi inşallah.. Birbirimizi bilgilendireşim canım arkadaşım.. İnşallah herşey yolunda giderİçini ferah tut canım. Bebeğin gelişmeye devam ediyor, hiç bir sıkıntı yok. Yolk sac vardır, olmasa söylerdi zaten doktorun. Hayırlısıyla kalp atışını da duyarız inşallah. Kalp atışını da duyduktan sonra düşük yapma ihtimalin iyice düşer dedi doktor. İnşallah haftaya duyulur.
Zaten bir devlet bir özel takibi sart erken dogum yada acil bir durumda devlettede kaydinin ve testlerinin olmasi bir dr takibinde olman en guzeli. Burada devlete gittigimde dr burada dogum yapmayacaksindir kesin ama tahlillerini yapalim elimizim altinda seninle ilgili ve bebekle ilgili bilgiler olsunki yarin oburgun bir sorun olursa sende bizde sikinti yasamayalim ayda bir kontrole gel demisti cok mantikli gelmişti bana.Bencede işleri bu onların. Maddiyat sıkıntı değil çok şükür eğitim araştırma hast. de yakınım var o öneride bulundu özeller ters bi durumda bize yönlendiriyor burada da kontrollü ol doktor seni bebeğini tanısın dedi kafama da yattı, testlerini de iki doktora kontrol ettirmiş olursun dedi mantıklı geldi. Bende doğum paketi düşündüm 3750 tl fiyat aldım, doktoruma doğum ücretlerini sordum normal doğum 1750 sezeryan 2000 tl dedi oyüzden pakete gerek görmedim, çünkü asla 3750 tl yi bulmuyor tüm masraflar :) kalan miktar sigorta şirketine kalıyor.
Eşi Tanıyor ailemizi maddiyat desem inanmazbi şekilde güzelce konuşcam artık. Eğitim araştırma hast. de kontrollü doktorum olsun istiyorum ne olur ne olmaz sonuçta tam teşekküllü diye.
Aynen öyle canım baya gereksiz harcama oluyor. Aslında benim amacım iki yerde de kontrollü olmak, özeller ters bi durumda eğitim araştıma hast. yönlendiriyor bi yakınım da son sınıfta gel burda da kontrollü ol iki doktorunda tahlillerini testlerini görsün dedi mantıklı geldi.
:))) ne güzel yapmışsın canım. Çok haklısın harcanacak okadar çok şey varki, aynı tahhiller için boş yere ödeme yapmak çok gereksiz.
Ne düşünceliymiş helal olsun doktoruna. Ben daha hiç konuşmadım böyle şeyler ama doktorumla bakalım kan sonuçlarımı götürünce anlarım artık tepkisini. İki hastanede de kontrollü olmak istiyorum ikisi de beni ve bebeğimi tanısın, herşey yolunda giderse özelde doğum yapmak istiyorum. Ama Allah korusun ters giden bişeyler olursa eğitim araştırma hast. Sevk ediyorlar hiç olmazsa ordaki doktorum durumumdan haberdar olur diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?