Bencede işleri bu onların. Maddiyat sıkıntı değil çok şükür eğitim araştırma hast. de yakınım var o öneride bulundu özeller ters bi durumda bize yönlendiriyor burada da kontrollü ol doktor seni bebeğini tanısın dedi kafama da yattı, testlerini de iki doktora kontrol ettirmiş olursun dedi mantıklı geldi. Bende doğum paketi düşündüm 3750 tl fiyat aldım, doktoruma doğum ücretlerini sordum normal doğum 1750 sezeryan 2000 tl dedi oyüzden pakete gerek görmedim, çünkü asla 3750 tl yi bulmuyor tüm masraflar :) kalan miktar sigorta şirketine kalıyor.
Eşi Tanıyor ailemizi maddiyat desem inanmaz

bi şekilde güzelce konuşcam artık. Eğitim araştırma hast. de kontrollü doktorum olsun istiyorum ne olur ne olmaz sonuçta tam teşekküllü diye.
Aynen öyle canım baya gereksiz harcama oluyor. Aslında benim amacım iki yerde de kontrollü olmak, özeller ters bi durumda eğitim araştıma hast. yönlendiriyor bi yakınım da son sınıfta gel burda da kontrollü ol iki doktorunda tahlillerini testlerini görsün dedi mantıklı geldi.
:))) ne güzel yapmışsın canım. Çok haklısın harcanacak okadar çok şey varki, aynı tahhiller için boş yere ödeme yapmak çok gereksiz.
Ne düşünceliymiş helal olsun doktoruna. Ben daha hiç konuşmadım böyle şeyler ama doktorumla bakalım kan sonuçlarımı götürünce anlarım artık tepkisini. İki hastanede de kontrollü olmak istiyorum ikisi de beni ve bebeğimi tanısın, herşey yolunda giderse özelde doğum yapmak istiyorum. Ama Allah korusun ters giden bişeyler olursa eğitim araştırma hast. Sevk ediyorlar hiç olmazsa ordaki doktorum durumumdan haberdar olur diye düşünüyorum.