2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hayirli olsun.bizim de cinsiyet belli degil ama 3 yasindaki oglum erkek olacak diye tutturmus.dun markette mavi emzik alip sepete atmis.kasiyer okuturken bizim erkek bebegimiz olacak ondan mavi aldim dedi bagirarak herkesin icinde.sok olduk esimle
Yaaa yerim onu ya nasıl masumlar benim de 4 yaşındaki oğlum önüne gelene söylüyor kardeşim olacak benim diye geçen komşuya gitik anne hadi söylesene bebeğimiz olacağını diyo

hamileyim ben dengesizim kendiminkini de bir gün kız bir gün erkek hissediyorum
Deli kız ya seviyorum seni Merakla bekliyorum seni de,Allah'tan hamileyiz ha bende evde bağırınıyorum bağırınıyorum eşime ben böyle değilim hep bu tospik yapıyo diyorum,çocuğa pislik atma diyo

Hayirli olsun.bizim de cinsiyet belli degil ama 3 yasindaki oglum erkek olacak diye tutturmus.dun markette mavi emzik alip sepete atmis.kasiyer okuturken bizim erkek bebegimiz olacak ondan mavi aldim dedi bagirarak herkesin icinde.sok olduk esimle
Annemmm ne seker masallah benimde oglum var ama daha minnak teyzesi 1.5 yasinda haberi yok kardesi olacağından daha pireler uçuşuyor totisinde :) insallah o da mutlu olur bu abisi gibi tek dileğim bu :)

Yaaa yerim onu ya nasıl masumlar benim de 4 yaşındaki oğlum önüne gelene söylüyor kardeşim olacak benim diye geçen komşuya gitik anne hadi söylesene bebeğimiz olacağını diyo
Oyy maşallah yenir ki bunlaar balli lokmalaar ayni sevinci bizde duyalim insallah oglumuzdan Allahimmm

Nesrinay86 canim gunaydin bisi sorucam senin o kanamadan sonra kac gun daha kirmizi geldi benim.hala ara ara peceteye geliyorda
Geliyordu bende de canım. Traumeel diye hap içiyordum , yara iyileştirici. Bir hafta kadar oluyordu. Bende bu durum 4 kez tekrarladı inşallah sende olmaz da beni çok üzüyorlardı o dönem. Ama hamdolsun yiyecek ekmeği olduktan sonra Allah o gücü veriyor bebişlerimize, tutunuyorlar sen elinden geleni yapıyorsun kendini üzme

Ayyy Allah korusun canim geceleri uyku falan kalmadi bizde yok sukur esimle okadar olayimiz yokta ara ara peceteye kirmizi leke gelmesi beni korkutuyor bende progestan kullaniyotum pazar depot oldum bugun yine olacagim korktum sana sormak istedim saol canim benim

hamileleri uzmenin ne kadar gunah olduğunu bir bilseler ogrenseler keske..zaten normalde kimse kimseyi uzmemeli ama bi dr boyle durumlarda daha da dikkat edilmeli ama nerde.. Bunlar hep sevgisizlikten oluyor..

Ay canım benim çok teşekkür ederim cevabın için bende ultrason görüntülerine bakınca erkek gibi geliyo ama belirtilerim kız belirtisi olunca kız hissediyorum :)
Belirtilerin ne canım? ben benzetemediğim için yorum yapamadım.

hamileleri uzmenin ne kadar gunah olduğunu bir bilseler ogrenseler keske..zaten normalde kimse kimseyi uzmemeli ama bi dr boyle durumlarda daha da dikkat edilmeli ama nerde.. Bunlar hep sevgisizlikten oluyor..
Aynen canım. Ben bu dünyanın imtihan dünyası olduğuna inanırım. Herhalde o sınavlarımdan iyi çıkmışım ki bugün mutlu ve huzurlu olabilmişim diye düşünüyorum. Ama o halimde ahımı alanlar canımı yakanlar hatta aç kalmama göz yumanlar bugün gerçekten acınacak harap bir haldeler. Ne sevinmiyorum ne acımıyorum . Allaha inanmayı sığınmayı öğrendim ben

Deli kız ya seviyorum seni Merakla bekliyorum seni de,Allah'tan hamileyiz ha bende evde bağırınıyorum bağırınıyorum eşime ben böyle değilim hep bu tospik yapıyo diyorum,çocuğa pislik atma diyo

hahaha benim de canım normalde yemediğim şeyler isteyince çocuğa atıyorum
cumartesi randevum var belki doktorum söylerse cinsiyeti hemen paylaşırım burada canımm

Belirtilerin ne canım? ben benzetemediğim için yorum yapamadım.
Mide bulantıları geçmedi daha cildim bozuldu saçlarım daha çok dökülüyor tatlı canım istiyo bu tatlı konusunda kimisi erkek diyo kimi kız ama en belirgini mide bulantısının fazla olması kız belirtisiymiş :)

Kizlar nubu görebiliyo musunuz 11+6 günlük yın tahmin yapın bize
Bugün ikili test yaptırdım ense kalınlığı normal kan sonucum yarin cikicak

Eklentiler

• _20180206_101905.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 85
Kizlar hyrl sabahlar. Hastaneye gidecek olanlar guzel hberlerle dönün ins. Ben rüyamda ne gördüm hamileyim. Kalktim ama hamile oldugumu unuttum ins bu zmnlari cok bekleyince.. snrs dedim kizim sen hamilesn kndine gelll.hamile oldugumu unutmusum ya .

yuz çirkinlesince kiz derler. Yanlış anlama ben cirkinlemk derkn. Sivilceler fln olmasi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…