2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cok sukur canim Rabbimiz oyle yuce ki er ya da gec adaleti sagliyor.. En dogrusu Ona siginmak.. Allah o dertlerin sıkıntıların tekrarını vermesin insallah canimm cok sukur gecmis gitmis zorda olsa onemli olan bundan sonra mutlu olmak ki cok sukur sen bunu haketmissin almissin

diğer mesajları okumadan sormusum belirtiler ne diye yazmssın zaten

cok midem bulanıyo sabah ögle aksam vs
sivilce yuzumde de cıktı özellıkle sırtımda daha cok
genelde eksi seyler yıyyorum cok nadır tatlı seyler yedım
yanı ben de kız hissediyorum
herşeyın bası sağlık tabi:)

perşembe aksamı aldıgım serumlar cuma cumartesıyı nispeten iyi geçirmemi sagladı
yıne gitsem yıne serum ıstesem
butun ılaclar zararlı serumunda ıllakı var ama ne yapsam bılemıyorum
bugun yıne fenalardayım

Günaydın kızlar,
Nasılsınız? Umarım herkes iyidir.
Kasık ağrılarınız ne durumda diye merak ediyorum. Benim özellikle otururken sol kasık ağrım oluyor, ara ara olsa da tüm gün hissettiriyor kendini. Doktoruma sordum, anormal bir durum görünmüyor dedi. Siz de durum nasıl acaba?

neler canım belirtilerin?
Canım mide bulantısı fazla
Evet canım sağlıklı olsun cinsiyet farketmiyo ama merak ediyoruz işte insan bilmek istiyo :)

Karnın sivri mi yayvan mı? benim bir atrkadaşım bi kere bile midesi bulanmadı dedim kesin erkek ama karnı yayvan meğer kızmış beş aylık ayrıntılı ultrasonda kesin kız deyince inandı.

Ayağa kalkıyorum ya birden hisettiriyo yürürken ağzrıyo canım utanmasam topallıcam yani. bu hafta hissedilir derece de kasık ağrısı var,birde sabah hapşururken bacaklarımı karnıma çektiğim halde öyle bir acıdı ki kaldım öyle bir süre.

Selam teyzoslar biz kontrolden geldik ultrasonda sağlıklı gözüküyor dedi şükür kuzucum daha tam uyanamamıştı ellerini ayaklarını oynattı sadece kan ve idrar tahlili yapıldı ama sonuçları öğleden sonra göstericez fotodan nub gören varmı kızlar sıpa güzel poz vermedi ama bakalım teyzeleri ne dicek dr daha bişi demedi

Eklentiler

• IMG-20180206-WA0001_resized.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 87
Kız geliyor kız

Bakın ne buldum alıntı yaptım kasım annesi olan biri paylaşmış ilk kez duydum

merhabalar,ben kasım annesiyim,yani bu yöntem denendi kızlar,benden öncede 4-5 arkadaşım denedi hepsi olumlu sonuç,,bebek doğar doğmaz midesine anne sütü gitmeden 1 çay kaşığı nar suyu içirin,gaz probleminiz olmasın,,,

ben oğlumda duymuştum ama cesaret edememiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…