2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay o Doğum sonrası heyecan kalabalıkda aklıma gelmezki benim nar suyu:)

İlk doğumumu Reşat bey yapmıştı. Çok memnun kaldım ancak Karataştan ayrıldı, Çınarlı uzak geliyor. Artık yanımda birde çocuk var. Teşekkür ederim cevabınız için.
Ben çeşmede oturuyorum çınarlıya gidicem.önemli olan doktorun iyi olması diye düşündüm.Tabi çocuk varken zor olur.arkadaşlarım egepolde bülent beyden memnunlar 2 doğum yaptılar.

Karnın sivri mi yayvan mı? benim bir atrkadaşım bi kere bile midesi bulanmadı dedim kesin erkek ama karnı yayvan meğer kızmış beş aylık ayrıntılı ultrasonda kesin kız deyince inandı.
Karnım şuan belli değil anlamam ki çok yemek yemişimde göbeğim çıkmış gibi

Selam kızlar maşallah bugün herkes neşeli kıpır kıpır:) Allah daim etsin bundan sonrası hepimiz için güzel günler mutluluk içinde geçsin inşallah. Cinsiyetleri kesin öğrenmemize az kaldı ama ben birşey dicem. Ye tatlıyı çıkar atlıyı, ye ekşiyi çıkar ayşeyi diyorlar ya: aş ermeye başlayan varmı aranızda? Yada sivilcelendi kızı olacak kalçası büyüdü erkek

Canim ben o tezi yiktim :) oglumda eksi yiyordum tatli yemiyordum :) simdi de tatli ağırlıkli yiyorum bakalim ne diyecek doktor cinsiyete :)

Canim ben o tezi yiktim :) oglumda eksi yiyordum tatli yemiyordum :) simdi de tatli ağırlıkli yiyorum bakalim ne diyecek doktor cinsiyete :)
Hmm sabredeceğiz ozaman:) benim kızartma hariç tatlıylada ekşiylede sorunum yok çok şükür mutfağada giriyorum sorunsuz ama galiba severek yediğim tek şey domates tuzlayıp hiç dayanamıyorum domatese

Hmm sabredeceğiz ozaman:) benim kızartma hariç tatlıylada ekşiylede sorunum yok çok şükür mutfağada giriyorum sorunsuz ama galiba severek yediğim tek şey domates tuzlayıp hiç dayanamıyorum domatese
Masallah diyelim canim:) ben mutfaga girmek istemiyorum tiksintilerim fazla oglumda da oyleydim ama bulantim da coktu onda kafam kalkmiyordu bende salatalik tuzlar yerdim oglumda:)

ben oğlumda duymuştum ama cesaret edememiştim
Ben oğlumda hurma değdirmiştim,hacıdan gelen hurmadan ama bi tane narın da bişeye zararı olmaz heralde
Bebeğinizde gaz sorunu olmasın istiyorsanız,doğar doğmaz bunu yapın!!!
Konusu 'Doğuma Hazırlık' forumundadır ve _eczaneci_ tarafından 26 Mart 2009 başlatılmıştır.
konu başlığı bu deneyenlerde faydasını görmüş

Masallah diyelim canim:) ben mutfaga girmek istemiyorum tiksintilerim fazla oglumda da oyleydim ama bulantim da coktu onda kafam kalkmiyordu bende salatalik tuzlar yerdim oglumda:)
Benim ilk çocuk olduğu için tam olarak bilemiyorum neyin ne olduğunu bakalım herşeyin hayırlısı. Yarın dr randevumuz var bakalım cinsiyet hala erkekmi. Birde test sonuçlarını alacağım inşallah herşey iyidir dualarınızı bekliyorum

Canım bende tatlı ekşi yiyyordum şimdide öyle Benim kesinleşti erkek olduğu karnında hafif var oda sivri cildim de sivilce Yok normalde yağlı bir ciltim olmasına rağmen

Guzel haberlerle gel insallah canim

benım 4.kızım gelıyo canım evlat evlattır hayırlı olsunda belkı yaslandıgımız vakıt bır el atarlar mevlam acılarını gostermesın ınşallah

Karnın sivri mi yayvan mı? benim bir atrkadaşım bi kere bile midesi bulanmadı dedim kesin erkek ama karnı yayvan meğer kızmış beş aylık ayrıntılı ultrasonda kesin kız deyince inandı.
Benimde bir kere bile bulanma
İşte benim göbüş o kadarda sivri değil sanki
Kaç haftalıksın canım maşallah çıkmış senin karnın az az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…