2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ikili test sonucun geldi anlamıyorum bi bakarmısınız?
Beta HCG: 7,6 ng/ml
PAPP-A: 3.4 mlU
Nuchal translucency:1.60 mm
Burun kemiği 0,97 mevcut
Kombine risk 1 :10000 (cut of değerinin altında)
ikili test 1 :10000 (cut of değerinin altında)
Yaş riski: 1:992
trisomy 13/18+NT 1:10000 (cut of değerinin altında)

Son düzenleme:
Canım bende tatlı ekşi yiyyordum şimdide öyle Benim kesinleşti erkek olduğu karnında hafif var oda sivri cildim de sivilce Yok normalde yağlı bir ciltim olmasına rağmen
Benimde yüzde 80 erkek denmişti 11+5 te bakalım değişecekmi ama benim içimden ilk baştan beri erkek geçiyo. Karnım hiç çıkmadı diyebilirim sadece limon büyüklüğünde bir sertlik var. Yarın dr randevumuz var bakalım gene erkekmi diyecek hayırlısı

Ya bn hic kilo almadm. 14.haftadayim normal mi acaba
Bende 14. Haftadayım hiç kilo almadım canım iştahımda iyi ama ben normaldede iştahlı ve kilo alamayanlardanım şanslıyız bence:) doğuma kadar 30 kilo alanı biliyorum su içse yarıyor. Benim hiç öyle bir sorunum olmadı yedikçe eritiyor bünye

Hayırlısı olsun canım benim benimde karnım Yok akşam üstü çıkıyor oda gün içindeki şişlik aynı dediğin gibi benimde tek taraflı sertlik oluyor ana genelde akşam oluyor gündüz birşey yok

canım hep değerın altında vs yazıyo
bence guzel cıkmıs masallah
doktorunla gorusebıldın mı

İşte benim göbüş o kadarda sivri değil sanki

maşallah canım
ben normalde de göbeği olan biriyim
hep az olsun cok sismesin felan isterim ama
sımdıden kocaman gibi
normalde de bol giyerinm yıne bol giyiniyorum ama dıkkatlı bakan anlar
benım tabı bi de 2. hamılelıgım:)

Ya bn hic kilo almadm. 14.haftadayim normal mi acaba

maşallah canım:)
burada bı arkadasımız 9 kılo vermıstı:)
bende almadım ama o kadar şişimki 5 kılo alms gibiyim

ama ben ılk hamılelgımde de 4 ayda 3 kılo almstım. doktor 3 kılo cok demıstı
o zaman 56 ıle hamıle kalmstm
sımdı zaten 65 ıle hamıle kaldıgım ıcın 20. hafataya kadar hıc almasam keske:)

İcimi ferahladi vallahi sagol. Herkes dio n zmn kilo alcn. Bnde kilo almaya çok müsait biriyim 58le hamile kaldjm. Smdi ne kadarim blmiyorm ama gozle gorunen bi kilom yok. Bnde ins az kilo alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…