2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar karnı çıkanlar var mı şimdi farkettim az daha büyümüş benim karnım çok değişik çok heyecanlandım :)

Benimde yemem fln gayet iyi. Ama çok fazla da yememeye çalışıyorum abartmamaya çalışıyorum. 30 kilo mu amn Allah'ım. 90 kilo olurum o zmn :) 58 kiloyum . Gecen doğum yapmış birini gördüm oda zayıf cop gibi biri :) sadece 9 kilo almis bebeği de 3 kilo dogmus.. sanki kilo çok aldıkça bebekde kilo alıyor diye düşünüyoru, galiba.

aynı benim de öyle

Ben de 2 kilo aldım şimdiye kadar. Ama göbeğim çıktı sabah çok az çıkık ama akşama doğru balon gibi şişiyo

Maşallah canım inşallah olmaz :) ikili test oldunmu
Yok cnm ikili test yaptırmadm. Burun ve ense kalınlığı normal standartlarda icinde dedi doktorum. Ama down sendromlu olmuck amlamina gelmez dedi. HakkimkDa hyrlsi bakalım.

sağlıkla doğsunlarda canım bizde doğum sonrası diyet konuşalım burda birşey olmaz:))

Canim anladigim kadar degerlerin hepsi normal cikmis

Yok cnm ikili test yaptırmadm. Burun ve ense kalınlığı normal standartlarda icinde dedi doktorum. Ama down sendromlu olmuck amlamina gelmez dedi. HakkimkDa hyrlsi bakalım.
Rabbim bize bağışlasın bebeişlerimizi sağ sağlim inşallah
Canim anladigim kadar degerlerin hepsi normal cikmis
Çok saol canım benim bi beta bana çok düşük geldi anlamıyorum ama genelde hep 50 100 gibi yaziyolar burda ama bilmiyorum

Bilmiyorum ne kadar doğru 2. hamileliklerde göbek çabuk çıkıyormuş diye duydum bide benim iç karnım çok dar galiba.

sağlıkla doğsunlarda canım bizde doğum sonrası diyet konuşalım burda birşey olmaz:))
Evlendiğimde 49 kiloydum :) suanki 58 kilom esime cok fazla gliyor dalga geçiyor bnle. Cok kilo alcn die. Diyorum umrumda değil istersem 100 kilo olayim bebegim olsunda :) kndiside , zayif 65 kilo bnde aldimmi kalcadan alicm hep gobekden alsam keske.​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…