2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Rabbim bize bağışlasın bebeişlerimizi sağ sağlim inşallah

Çok saol canım benim bi beta bana çok düşük geldi anlamıyorum ama genelde hep 50 100 gibi yaziyolar burda ama bilmiyorum
Canim o beta hcg degil. Kanda dolasan free serbest beta hcg. Genetik problem oldugunda free beta hcg artar. Aksine hamilelige bagli protein ise az cikar. Bunlar ile kombine risk hesaplandiginda cut of un ustunde olur ve riskli gruba girersin. Senin genetik olarak hasta bebek sahibi olma ihtimaline 10000'de 1 diyor. Yani sonuc gayet iyi. Rahat ol

canım benim çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için sabahtan beri bakıyorum acaba kötü bişeymi var diye çok saol canım

Yüksek ihtisasa gidiyorum da özelden araştırıyorum bir yandan da. Ya medikale yada yıldırım doruk hastanesine gideceğim sanırım
Bende şu yeni açılan medicana Hastanesi ile görüştüm 4 5 tane bayan doktor var. 1 tane erkek doktor vardı. Sezeryan fiyatı ise 4 milyar dediler. Olmadı medicabil ile görüşeyim birde.

Bende şu yeni açılan medicana Hastanesi ile görüştüm 4 5 tane bayan doktor var. 1 tane erkek doktor vardı. Sezeryan fiyatı ise 4 milyar dediler. Olmadı medicabil ile görüşeyim birde.

medicana ekstra masraf çıkartabiliyormuş bilginiz olsun
bende orayı araştırdım hem yeni hastane diye ama

genelde diğer şehirlerde yaşanan problem anlaşılan fiyatın üstünde fiyat

Slm kızlar bende ağustos annesi olucam inşallah .bebeğime kimi kız kimi erkek diyor tecrübeli arkadaşlardan yorum rica edicem
Ay maşallah kuzucuğa. Benim bebişimin fotoğrafıyla aynı duruyor bana yüzde 80 erkek demişti nub a göre.

Kizlar bugun doktora gittim, ense kalinligi ve baska hersey yollunda dedi, cinsiyet icin erkek dedi, belki hala cok erken dedi ama ben hicbir zaman yanilmadim.

Bu sene erkek senesi olacak gibi görünüyor kızlar azınlıkta. Allah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…