2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerin cinsiyetine erkek denilen anneler bebiklerinizi ne tarafinzda hissediosunuz ben daha 11 hafta 3 gunlugum ama surekli sag tarafimda bole kayan bisiler sizce bebek olablr mi

Bebeklerin cinsiyetine erkek denilen anneler bebiklerinizi ne tarafinzda hissediosunuz ben daha 11 hafta 3 gunlugum ama surekli sag tarafimda bole kayan bisiler sizce bebek olablr mi
Ben daha çok sol tarafta yogunluk hissediyorum canım bir alakası varmı bilmiyorum

Bnde niyeyse hep sag tarafta hissediyorum

medicana ekstra masraf çıkartabiliyormuş bilginiz olsun
bende orayı araştırdım hem yeni hastane diye ama

genelde diğer şehirlerde yaşanan problem anlaşılan fiyatın üstünde fiyat
Aaa öyle mii.. evet öyle şeyleri de dusunmek lazım. Varsa öyle şeyler dikkate almak lazım. Sizde Bursadanmisiniz?

Bende şu yeni açılan medicana Hastanesi ile görüştüm 4 5 tane bayan doktor var. 1 tane erkek doktor vardı. Sezeryan fiyatı ise 4 milyar dediler. Olmadı medicabil ile görüşeyim birde.
Osmangaziyle Hayat hastanesini eledim her birinde iki doktorda oldum, iyi değiller

Başladığın yerde devam etmek evet iyi ama dediğin gibi orada doğum ateş pahası çok çok yuksek fiyatlar. Bende bu ay Son kez gideceğim klinigime mecburen başka yere basliyacagim.zaten orada sadece tüp bebek yapılıyor. Medikabil Oktay Altun iyi diyorlar onu bir arayıp öğreneyim diyorum.

Osmangaziyle Hayat hastanesini eledim her birinde iki doktorda oldum, iyi değiller
Bütün iyi doktorlar hepsi hastanelerden bağımsız çalışıyorlar. ben ise hastane doktoru istiyorum açıkçası. Hastane arayisindayim hastane kalitesi yanında bünyesinde yenidoğan ünitesi olması da önemli. Bir çok hastanede bulunmuyor. Bakalım devam ediyorum araştırmalara

Oktay altunu bende araştırayım medicabil istiyorum bende

Pardon ya ben medicalpark istiyorum onun için oktay beye gitmeyi düşünmedim ama ona muayene olan be doğum yapan 2 arkadaşım var çok çok memnunlar
Benim sıkıntım ikiz olduğu için erken doğum olacak orada yeterli teçhizat yok diye biliyorum araştırmak lazım

Kızlar sinüzitten ölüyorum. Burnum taş gibi. Asla nefes alamıyorum. Gece uykusu nerdeyse hiç yok. Papatya, kekik, viks buğusu yapıyorum. Okyanus suyu, ılık tuzlu su yapıyorum yok yok yok . Hiç bişi fayda etmıyor. Var mı değişik bir fikri olan, başımda çatlıyor, çok fena durumum walla (

Benim en basindan beri hic bulantim olmadi ama cok fena mide yanmam var bisey yeyip icmeye korkar oldum cok fena bi hal aldi son gunlerde doktorun bana verdigi brosurde mide yanmasi icin Tums diye bisey oneriyor az once siparis verdim seker gibi bisey icinde kalsiyum varmis...bilen veya daha once kullanan varmi? Ya mide yanmasi icin bi onerisi olan?? Yudum yudum soguk sut iciyorum ama oda icerken geciriyor sonrasinda yine ayni

3 yudum soğuk süt demişti bir dr. Ne 2 ne 4 bilemiyorum mantığı nedir. En azından denersiniz bi.

3 yudum soğuk süt demişti bir dr. Ne 2 ne 4 bilemiyorum mantığı nedir. En azından denersiniz bi.
Sadece uc yudum degil ama soguk sutu bir cay bardagi kadar yudum yudum iciyodum.. icerken iyi geliyo sonrasinda ayni

Bu da başka bi USG fotosu bi kız dediler bi erkek kafam çok karıştı

Eklentiler

• _20180207_054628.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 88
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…