2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet yenidoğan ünitesi yok aslında ben olan bir yer istiyorum bakalım artik

Cinsiyeti nedir seninkinin,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş
11+3 de erkeğe benziyor dedi doktorum senin belli oldu mu?

Ordaaki Acıbademde ne kadar merak ettim burda 5400 şu an

Son doktorum benimde medikaldeydi bi kaç bişeyi hoşuma gitmedi o yüzden bende arayıştayım erkan türköz nuri hüseyinoğlu lütfiye hanım varmış bide onlarada iyi diyolar ama ben normal doğum istiyorum sezeryana yönlendirmesinler doktor konusu çok önemli gerçekten

Lütfiye hanım ıyıymıs ama medıkalde yapıyor dogumları anlasması oraylaymıs. Nuri beye de herkes cok ıyı dıyor. bende normal ıstıyorum ve dogum yaptıgım hastanede dıger uzmanlarında bulunmasını ıstedıgımde acıbadem olsun dıyorum. suan da acıbadem kadıkoye gıdıyorum zaten. medıkalde Gokhan bey dıye bırıne gıttım daha 7. haftada onumuze amerıkada yapılan testın brosurunu koyup gıdersenız adımı verın dedı. tıcarete dokmusler bu yuzden guvenmıyorum

Acıbadem kadıköyde hangi doktora gidiyorsunuz ve memnun musunuz? Benim doktorum dışarıdan ama acıbadem ile anlaşmalı olduğu için kısmetse doğum acıbademde olacak. Acil durumlar için hastaneden bir doktor seçmem de iyi olabilir diye düşünüyorum.

İzmitte yaşıyorum ben canım :) kadıköyü bilmiyorum.

Eklentiler

• 20357E8A-09A2-466A-8069-E5C743472026.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 79
  • D1A5AF9C-4AFE-449D-9121-6DF3B1620718.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 74
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…