2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Melıh Atahan Güven'e gıdıyorum. harıka bır doktor kendıne guvenı tam. gereksız testler ılaclar vs vermıyor, herseyın dogal olmasından yana. sosyal medya kullanıyor zaten arastırarak gıttım bır suru rısklı operasyon yapıyor zaten perınatolojı uzmanı.

Karindan dimi canim
Evet hepsi karından canım :) doktoru çok sıkıştırdım çok da eğlenceli bi insan kendisi hiç kıramıyor. 11. haftada genitalleri çok benziyor kız diyorum 12. Haftada bakıyorum erkek, yada tam tersi oluyor diyo. Oyüzden yorum yapmadı

Doktor hakli :) keseye bakiyorum mesela bebis solda yani Erkek gibi ama bana kiz gibi geldi ultrason goruntusunde :) ben kiz diyorum :)

Teşekkür ederim canım, ben de araştırayım bi bakayım.

Doktor hakli :) keseye bakiyorum mesela bebis solda yani Erkek gibi ama bana kiz gibi geldi ultrason goruntusunde :) ben kiz diyorum :)
Bende bacak arasında bişey göremiyorum böyle bakınca bana da kız gibi geldi minişim :) benim için ramzi teorisi çin rus takvimleri hepsi yalanlanıyo böylece :) bu arada seninki belli oldu mu canım?

Ne kadarlık bebiş canım doktor tahminde bulundu mu :)
Canım 11+2 günlük :) doktor tahminde bulunmadı yanıltıyor 11. Haftada bizi, genitalleri çok benziyor dedi :) kuzenim benden 6 hafta önde gidiyor ona 11. Haftada erkek dedi, 16 da kız olduğu netleşti :)

Canım 11+2 günlük :) doktor tahminde bulunmadı yanıltıyor 11. Haftada bizi, genitalleri çok benziyor dedi :) kuzenim benden 6 hafta önde gidiyor ona 11. Haftada erkek dedi, 16 da kız olduğu netleşti :)
Yaa bizde 11+5 te gittik bizede bacak arasında bişey göremiyorum 1 ay sonra gel dedi kız diye düşünmeye çalışıyorum o yüzden ama içimden hep erkek geçiyo ne yalan söyliyim

Kuzeninin başına gelen şey darısı başıma

Bende bacak arasında bişey göremiyorum böyle bakınca bana da kız gibi geldi minişim :) benim için ramzi teorisi çin rus takvimleri hepsi yalanlanıyo böylece :) bu arada seninki belli oldu mu canım?
Hadi saglikla gelsin insallah canim :) benim oglum ne var ne yok yalanlanmisti taki pipiyi gorene kadar :) yok canim daha belli olmadi 12 sinde gitcem 13+1 oluyorum o zaman gosterirse kuşum :)

Yaa bizde 11+5 te gittik bizede bacak arasında bişey göremiyorum 1 ay sonra gel dedi kız diye düşünmeye çalışıyorum o yüzden ama içimden hep erkek geçiyo ne yalan söyliyim
Benim de öyleydi canım hep ama etrafımdaki herkes erkek dediği için öyle düşünmeye başlamıştım şimdi iyice meraktayım :) haftaya 12+3 de ikili test için gitcem bakalım belki biraz daha netleşir :) bu arada malatyalı mısın?

Hadi saglikla gelsin insallah canim :) benim oglum ne var ne yok yalanlanmisti taki pipiyi gorene kadar :) yok canim daha belli olmadi 12 sinde gitcem 13+1 oluyorum o zaman gosterirse kuşum :)
Ayy hadi gösterir inşallah :) sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar olsunlar da cinsiyetleri önemli değil, Allah acılarını göstermesin inşallah

İzmitliyim canım :) çok heycanlısın dimi :) rabbim gönlüne göre versin canım

Senin ilk bebek mi canım bana nuba göre kıza benziyor gibi geldi.
Evet canım ilk bebek :) bende kıza benzetiyorum resime bakınca :) hep erkek hissettirdiler bana şimdiye kadar etrafımdaki herkes, çok daha meraktayım artık netleşene kadar :)

Kızlar, dün akşam yemeği fazla kaçırdım daha doğrusu çok karıştırdım. Nohut yemeğim biraz az pişmişti zorla yedim. Yoğurt peynir meyve kuruyemiş yedim üstüne. Ve sonra ağzıma sürekli acı şu geldi durdu. Gecede hic uyuyamadim sabaha karşı ilk kez mide bulantısı üstüne kusma ve ishal yaşadım. 2 saat sonra tekrar kustum üstüne mide suyu kustum. Sizce bu normal mi? Yoksa bebeğe mi birsey oldu acaba ne yapabilirm doktoru arayayım mi

Aaa öyle mii.. evet öyle şeyleri de dusunmek lazım. Varsa öyle şeyler dikkate almak lazım. Sizde Bursadanmisiniz?

Bende internette duyunca yorumları vazgeçtim
sonuçta son dakika çıkabilecek ekstra şeyler zorlayabilir ne kadar hazırlıklı da olsak
ben de bursa ilçedeyim
marttan sonra esentepe hastanesini denicem yorumları iyi genelde

Bilmiyordum canım sağol

sende yine araştır tabii kafanı karıştırmış olmayayım internetten okuduğum yorumlar ve şikayetler bu yönde

medicalpark güzel bende hep orayı istiyordum odaların ferahlığı falan
benim arkadaşım ikizlerini orada doğurdu ki eski binasındaydı o zaman 1 aya yakın küvözde kaldılar
hep çok iyi şeyler söyledi

Ahmet bey kendi kliniğini açınca sistem nasıl oldu hala çözemediğim için vazgeçtim
3500 geçen sene sezeryandı sanırım bu sene artmıştır bir de dışardan dr olunca hepten sorun

Evet canım, ben 2014 den beri gidiyorum İzzet beye o tarihte bir dış gebeliğim olmuştu. Tüm hikayemi bildiği ve doktor fobisi olan beni artık çok iyi tanıdığı, kan fobim var hemşirelik hizmetlerinden olağanüstü memnun olduğum için ben seviyorum izzet beyi. Bu birazda elektrik meselesi tabi. Başkasının çok memnun olduğundan sen olmayabiliyorsun, iş yerinden 2 arkadaşımı yönlendirmiştim biri sadece Doğum için istiyordu, doğumunu onunla yaptı. Diğeri memnun kalmadı başka bir doktora gitti. Eğer ismini öğrenirsem onu da yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…