2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

geçen hafta tavuk yedim ve aynısı başıma geldi, maalesef tam 2 gün boyunca içtiğim suyu dahi kustum.
doktorunu ara canım eğer içtiğin suyu da kusuyorsa hem bebeğe bakar hem de serum takar beslenebilmen için. Allah yardımcın olsun.

Sağol canım. Şu An biraz daha iyiyim. Tavukmu zehirledi seni acaba

İkili testte beta hcg sonucuna göre kız erkek cinsiyet ayrımı nasıldı kızlar ? Bazi kan sonuçlarım çıkmış 50
Üstü olursa kız mi erkek mi oluyordu:)

valla ben hsonundan beri 3 akşam üstüste canım istediği için dondurma yedimm tabii üzerine ılık suyumu içtimmm çocukluk alışkalığımız:))) A Ayem01

Benim oldum olası sindirim problemim var sorma valla. Hamilelikte zirve yapıyor. Süt içiyorum dokunuyor sonra laktozsuz süt içiyorum artık. Yoğurt yesem dokunuyor.

çok geçmiş olsun canım bende de reflü var ve bazen çok zorluyor. umarım geçer ve bebeklerimiz sağlıkla doğar

Bu beta hcg hangi haftalarda düşüyor niye bu kadar fark oluyor mesela siz iki hafta öncesiniz benden baya fark çıkmış bilgisi olan var mi ?
Bende anlamadım neden bu kadar düşük diye doktoruma sordum gayet güzel bi değer dedi 13+2 yin bugün ikili testi 12+2 de olmuştum.

Ohh hazira geliyor küçük hanım kizinda kiz kardesi olsun istiyordu dimi oyle hatirliyorum

kocaelı acıbadem de Funda hnm var bıde ona muayene olmustum, cok soguk ve ukala. ayrıca hastalıgımı anlamadı. medıkalde yıldız hanım var ona gıttım kadın bır kan testıyle prolaktın hastası oldugumu tespıt ettı. ınsan guvenmek ıstıyor doktoruna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…