2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı olsun canım. kız evladı hep farklı dıyorlar

İNŞALLAH CNM bende öyle olur dıye beklıyorum olmasada sağlıklı olsunda ne dıyelım
Hatta ben baska doktora gttim böyle böyle geriden gliyor dedim olabilir dedi sonradan uyumlu oldu önden gidiyor dedm. Yine olabilir boyke syler dedi :). Aynen hyrlisi. Hep duydugum kadariyla günlerine yetişiyorlar senin minikde yetişir ins bn inanıyorum.

Benim ikili de ki bazı kan sonuçları çıkmış beta hcg 64 :) kendi doktoruma haftaya gidicem belki bisey söyler :)
İnşallah canım haber ver haftaya :) bende gitmemek için zor duruyorum ama sürekli ultrasonda olsun istemiyorum zararlımı emin değilim çünkü o yüzden bekliyorum

Bi yerde okumuştum bebek üşür falan diyolardı komik gelmişti ama yinede bi soraym ddim
Bebek mi üşür yokk daya neler :))) bi TV programında kadinin biri sormuştu doktor gülmüştü :) o zmn çekirdekte yemiyelim yüzünde sivilce cikar

İnşallah canım haber ver haftaya :) bende gitmemek için zor duruyorum ama sürekli ultrasonda olsun istemiyorum zararlımı emin değilim çünkü o yüzden bekliyorum
Evet haber veririm muhakak :) kız yada erkek hiç farketmez yeterki iyi olsun saglikla
Kucaklarımıza alalım, insan merak ediyor iste, ben basından beri 15 günde 1 giriyorum ultrasona canim, bazen daha sık oldu , ilk bebeğim de de öyle olmustu, gereksiz olmadıktan sonra bence normal çünkü bebeğin gelişimini de takip etmek açısından önemli bence. İçimizi rahat tutalım biz :)

İnşallah canım benim sağ sağlim alalım bebişlerimizi kucağımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…