2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar merhaba ikili test için kan verdim usg bakıldı 10 gün sorna çıkacak. Hayırlı haberler alırım insallah

Cİnsiyetine kız dedi bay baktı ben de gördüm hiç bişe yok bariz belli kız oldugu

Bir kızım vardı hamdolsun yine kızım olacak insallah

Erkek olsa da çok sevınırdım ama iki kız hep hayalımdi :)

Hayırlı olsun canım benim rabbim sağlıkla nasip etsin kaçıncı haftada kız dedi acaba yanılma payı varmıdırki

C ceycey4444 kızlar akademi hastanesi Nuri beye gitmişti bir arkadaşım da. Hastane den değil ama doktordan çok memnundu. Sevgiler

11+3 de erkeğe benziyor dedi doktorum senin belli oldu mu?

Ordaaki Acıbademde ne kadar merak ettim burda 5400 şu an
Bursa acıbadem de doğum 16.000
Kadıköyde ne kadar doğum canım anlaşmasız hali
Hayırlı olsun c anım temiz güzel haberlerle sonuçların da gellsinnnn

BUĞÜN DOKTORA GİTTİM cinsiyet tahmını bır ay sonra yapacagını haftaya ıkılı teste cagırdı benım bebek 3,5 cm olmus ama hafta olarak gerıden gelıyor bastan berı bır hafta kadar kızlar fotograf dahı vermedı ben zayıf bırıyım karnın yaglı dıyor ama ters rahım benım rahmım onunda etkısı var dedı . ben şimdi 15 haftada sızlere yazarım cınsıyetıİNŞALLAH

Bursa acıbadem de doğum 16.000

Kadıköyde ne kadar doğum canım anlaşmasız hali

Hayırlı olsun c anım temiz güzel haberlerle sonuçların da gellsinnnn
Sağlıkla gelsin inşallah canım bende 24 ünde öğrenicem inşallah

Senin ögrenmene varmıs canım:) ben tahmn beklemıyodum aşırı streslıydım zaten iyi oldu ama

Aa hadi Gozunaydin canim baslasin alisverisleeer pembis pembiss

Yaa daha hamilelgmn ilk günlerinde sobee de indirim vardı kız kıyafetlernde bisürü aldm. Bana olmazsa başkasına hediye ederim dedim. Hastane çıkısı bile var. Hespi işaretmiş bana:) 4,5 yaşında bir kızım var ondan da kıyafetler var. Pek bişe almam diyorum ama nası dayanrm bilmıyorm:)

Bu arada kızlar, doktor bana da iki seferdir kıza benziyor dedi :)) ben de kız annesi olacağım inşallah

Ya şimdi makineler daha iyi ya da doktorlar ustalaştı:) ilk kızımda 16 -17 de %80 kız demişlerdi. Şimdi 12. Hafta da. Pozisyonuyla da alakalı tabi. Erken ögrenmek de güzel bişey

Takılma cnm geri gelmesinden bnim bebegimde geriden gliyordu 11.haftads uyumlu oldu. 3 gun onden gidiyor hatta :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…