2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar , baska bır topıkte bısey okudum canım sıkıldı. bır anne adayı 6. ayında rahım agzı yetmezlıgınden dolayı bebegını kaybetmıs. arastırdım 4. aydan sonra doktor rahım boyunu olcuyormus . sızınde aklınızda olsun 5. ayda kontrolde soyleyın doktorunuza dıkkatlı doktorlar onceden onlem alabılıyormus ve belırtısı vs yok.

Cnm 13 haftaliken gtmstim doktor ölçmüş. Ultrason kağıdında yazıyordu. Dist die. Bnde hatta burda sormuştum ne demek die. Araştırınca rahim agziyla ilgili olduğunu öğrendim

Bebeğin saçı çıkarken mide bulantısı olur derler pek alakası var mı bilemiyorum :)
Eşimde öyle dedi bilemiyorumki inan. Acaba gıda zehirlenmesi olabilir mi diyorum? Dün akşam fazla kaçırdım karıştırdim gece yatarken aci şu geldi ağzıma.

Birşey yemeğe korkuyorum sabah kustum 3 kez şimdi durdu. Ama istemiyorum bir şey yemek muz yedim.şu içiyorum. Doktora yazdım görmedi daha bakalım ne diyecek.
Nohut da gaz yapar ya,o da karıştırır mideni. Ben imomdan sanki iç organlarım dışarı çıkacak gibi kusmuştum. İnşallah tekrarlamaz canım, doktor yazarsa haber ver, endişe ettim şimdi.

Kızlar bu gün ebebeğe gittim benim kız kendi çay termosunun kapağını kırmış onu almaya. Hamile tişörtü giyiyorum, karnım bariz belli, montumun önü açık. Sadece iki metro durağı kadar yolum var, dolmuştaki kadınlar beni, tişörtümü, karnımın kaç aylık olabileceğini dikkatle tarttıktan sonra yüzlerini çevirdiler, bazıları sohbete devam etti. Bir de sadece ben ayakta duruyorum. Çok kötü hissettim keşke tamamen görmezden gelselerdi. En arka sıradan bir genç çağırdı oturdum o bakışların altındamı yoksa tuhaf davranımlarınamı bilmiyorum canım sıkıldı

Nohut da gaz yapar ya,o da karıştırır mideni. Ben imomdan sanki iç organlarım dışarı çıkacak gibi kusmuştum. İnşallah tekrarlamaz canım, doktor yazarsa haber ver, endişe ettim şimdi.
Yazarım canım. Olmadı yakınında hastane var oraya gidip bakınicam. Acilden girsem USG de bakıyorlar mi bebeği merak ettim ben

Amin insallah canim ama hala geceleri rahat uyumuyorum Allah kimseyede banada bir daha yasatmasin
Yok canim rahat ol artik bak tedbiri aldin yatiyorsunda sen rahat ol ki bi an once toparlasin kendini kesecik psikolojimizin vücudumuzun üstünde etkisi cok fazla o yuzden mutlu ol ve rahat ol :) amin canim Rabbım tekrarlatmasin butun bebisleride korusun

Ateş olursa ve daha kötüye giderse bakmak lazım dedi. Reflü olabilir mi dedim olabilir dedi. Devam ederse görüşelim dedi.

Eşimde öyle dedi bilemiyorumki inan. Acaba gıda zehirlenmesi olabilir mi diyorum? Dün akşam fazla kaçırdım karıştırdim gece yatarken aci şu geldi ağzıma.
Kötü ihtimalleride göz ardı etmemek lazm bi doktora görün istersen hem için rahat eder

Kötü ihtimalleride göz ardı etmemek lazm bi doktora görün istersen hem için rahat eder
Kendi doktorum ateş olursa daha kötüye gidersen görüşelim dedi. Bulantı geçti adam gibi birseyler yemedigim için halsizlik var. Kötüye gidersem yakın bir hastane var oraya gidecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…