2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar nohutu 2 gün suda bekletmisim unutmuşum üstu beyaz beyaz birseyler oluşmuştu yıkayıp yemek yaptım. Biraz sertti tam pisirmemisim. Ondan sonra rahatsız oldum sabaha kustum. Bundan olabilir mi benim bulantı ve kusmalarim acaba. Fazla suda kalınca rahatsızlık verebilir mi hic nohut

Nohut bozulmus canim ben daha once yasadim onu unuttum nohutu suda kotu olmustu yapmadim attim keske yapmasaydin

Saol canim amin :)

Nohut bozulmus canim ben daha once yasadim onu unuttum nohutu suda kotu olmustu yapmadim attim keske yapmasaydin
Ah yaaa... nasıl böyle bir hata yaptım ben zaten sindirim sitemin hassastir oldum olası. Bağırsaklar hassastir. Bebeğe bişi olmusmudur acaba? Allah korusun onu. Ateş olursa görüşelim dedi doktor da

ayy inşallah cnm benım ben zayıf bırıyım doktor bana diyor zen zayıfsın ama karnın cok yaglı bebegi göremiyorum diyor.bende dedım ters rahım ondan olabılır mıoda olabılır dedı ultrasyon fotosu veremıycem bu yüzden dedı sırf haftaya göreyım dıye ıkılı test yaptırıcamaz yağlı ye dıyor .benımkı böylese kılolu biri nı nasıl görüyorlar acaba

Ah yaaa... nasıl böyle bir hata yaptım ben zaten sindirim sitemin hassastir oldum olası. Bağırsaklar hassastir. Bebeğe bişi olmusmudur acaba? Allah korusun onu. Ateş olursa görüşelim dedi doktor da
Korkma canim Allahin izniyle birsey olmamistir olan senin mideye olmus bol sivi almaya calis ishal var mi sadece kusma mi atesin yoksa sıkıntı yok ama ates olursa dr unda demis git mutlaka

Korkma canim Allahin izniyle birsey olmamistir olan senin mideye olmus bol sivi almaya calis ishal var mi sadece kusma mi atesin yoksa sıkıntı yok ama ates olursa dr unda demis git mutlaka
İshal sabah kustuktan sonra sadece 1 kez oldu. Takip ettim bir daha olmadı. Akşam zaten uzanirken ağzıma acı su geldi durdu. Üstüne birsürü meyve çerez ve süt içtim karnım davul gibi oldu. Gece uyutmadi hiç sabaha bulantı ve kusma. Şimdi ise bol sıvı ve patates haşlama yiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…