2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim spor geçmişin yoksa gobus yagli olabilir ya da kilo alip verirken yanlis kilo almak ve vermekten dolayi zayif olsakta ne yazikki yagli bir vücuda sahip olabiliyoruz ama gorememesi enteresan yahu :) ne yagli gobeklerin ultrason fotolari cam gibi:) bence makinesine toz kondurmuyor:)

Aynen yogurt ye ozellikle yogurt suyu probiyotik olduğu icin iyi gelir canim takip et insallah gecer cok gecmis olsun

:))) senin doktor foto çekmeyi bilmiyo yada makinası bozuktur canım atmış bence. Çevremde 80 kiloyla gidip fotoğrafla gelen hamileyi biliyorum. Zayıfsın ama yağlısın fotoğraf çekemiyorum demesi çok saçma. Başka dr yokmu canım dr değiştir bence

Selam arkadaşlar bende dün doktordaydim aslında muanem 3 hafta sonra ama antibiotik tedavisi olduğum için doktor tekrar idrar tahlili istedi enfeksiyon gectimi diyé ve bizim ufakliga bakti maşallah çok hareketlydi :) yüzde 80 hala erkek gozukuo ama 16 da kesinleşir dedi .

Ya internette bulmuştum ben ıyu de geliyor sirkeli su cekiyom 4 ya da bes günde aciliyo sabah akşam bi araştır internette benim migrenim de vardi çok şükür artık atak geçiriyorum hamilelikte çok zor atlatiyorum canim ben bi cay bardagina temiz su koyup sirkenin kapagi dolmadan az sirke koyup yap 15 günden fazla yapma 5 günde aciyor

Canım akademi hastanesinde dr yasar çeğil var normal dogumada olumlu bakıyor .. Düşünmek istersen nuri bey cok yogun oluyor .. Lütfiye hanımmmdan herkes cok memnun ama biraz pahalııııı bütceni sarsmassa kesinlikle o derim

Kuzum mesaji icin cok tesekkür ederim lutfiye hanim hangi hastanede bulamiyorum nerde oldugunu sen kime gidiyosun

Acıbadem kozyatağında cem öncüloğlu normal doğumu destekliyor. Tavsiye ederim.

Kesınlıkle deneyeceğim, teşekkürler... Artık yoruldum inanki.

Kızlar kabiz değilim ama 2 gündür tuvaletten sonra makatta yanma ve kaşıntı oluyor yeni bi multivitamine başladım onla ikili olabilir mi acaba? Ztn idrar enfeksiyonu vardı bi bu eksikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…