2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar saniyelik çarpıntı yaşayan varmı.. Benim mide kısmında saniyelik tek bi atış oluyor gibi ve canjmda yanıyo diyebilirim gebelikle alakalı dedi Dr ama sizde de yaşayan varmı

İyi akşamlar herkese,bir süredir giremiyordum umarım hepiniz iyisinizdir..ben hala bulantılarla uğraşıyorum,eskiye nazaran azaldı ama yine de devam ediyo işten çıktım ya sürekli uyuyorum :)

Kizlar bana da yorum yaparmisiniz, gerci doktor erkek dedi ama bence hala cok erken 12 haftada cok yanilmalar oluyormus, sizce??

Kızlaar iyi geceler doktorum erken daha cinsiyet için dedi ama resme bakınca sanki doktor olsam ben anlardım diyorum bu görüntüden siz ne düşünüyorsunuz

Eklentiler

• 15F4FA1E-F38A-401F-B6F0-8317DB74BA2D.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 106
Kızlaar iyi geceler doktorum erken daha cinsiyet için dedi ama resme bakınca sanki doktor olsam ben anlardım diyorum bu görüntüden siz ne düşünüyorsunuz
Daha erken gibi canım cinsiyet için bu renkli ve boyutlu ultrason olduğu için herşey belli diye düşünebilirsin ama öyle değil artık hızla gelişecek bebeğin 2 haftaya netleşir bence

Sevindim iyilesmene .canim ben daha baslamadim vitamine falan mide yanmasi %90 oluyor sanirim ben de ise devam bas agrisi mahvediyor aksam eve gellince darmadagin oluyorum resmen

Sevindim iyilesmene .canim ben daha baslamadim vitamine falan mide yanmasi %90 oluyor sanirim ben de ise devam bas agrisi mahvediyor aksam eve gellince darmadagin oluyorum resmen
Baş sğrısı felaket birşey geçen benimde öyleydi sabah kadar uyumadım hem vertigom var hem migren kafamı duvarlara vurasım vardı Allah başka dert vermesin ama böyle baş ağrıları vermesin gerçekten çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…