2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben de dıyetısyene gitmeyı dusunuyorum ama mıde bulantılarım yogun oldugu ıcın
ne derse desin yıyemecegım
o yuzden öyle beklemedeyım

cinsiyet bellı oldu mu
bence kesın kız:)

ben de dıyetısyene gitmeyı dusunuyorum ama mıde bulantılarım yogun oldugu ıcın
ne derse desin yıyemecegım
o yuzden öyle beklemedeyım
Ben deneyimlerimi buradan paylaşırim
Benim ciddi kilo problemim var yoksa hiç gitmezdim.
Mide bulantilarin inşallah en kisa zamanda geçer canım.

Ben deneyimlerimi buradan paylaşırim
Benim ciddi kilo problemim var yoksa hiç gitmezdim.
Mide bulantilarin inşallah en kisa zamanda geçer canım.

yanı bı de benım ıkıncı ve hemen bellı olsun ıstemıyodum ama
göbegım sımdıden fena
bu kadarı tabı bebek degıl gaz sıskınlık ikincı olması vs

Kızlar günaydın bugün 13+2yim ve doktorum yüzde 80 erkek dedi bende gördüm pipisini ya hâlâ içim bi tuhaf Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah

bu sene kesın erkek senesi:)
bu grupta da yuzde 80 erkek
hayırla saglıkla mutlulukla dogsun ailesine şans getirsin ınsallah

Bende bayağı aşırı kiloluyum
ki doktorun makinasının çok süper bişi olduğunu da sanmıyorum ama bayağı net resim verdi
sanırım dr da problem

bu sene kesın erkek senesi:)
bu grupta da yuzde 80 erkek
hayırla saglıkla mutlulukla dogsun ailesine şans getirsin ınsallah
Amin inşallah canım Allah razı olsun bütün bebişler ailelerine şans mutluluk getirsin inşallah içimden hep kız geçiyordu ama sonra dedim sağlıklı olsun da farketmez kız erkek

Bende 80 le hamile kaldim hic tartilmadim :) benim kadar olamazsin bence hahah

Banada öyleögeldi cnm amaa dün esıme vermıs bırazdan görüntü atacam atabılirsem ultultra fotosunu aksam gördüm sevındim

Herkes ikili testte öğrendi galiba cinsiyetleri
ben ikili test yaptırmıcam kesin 17-18 de belli olur

Oglumda da ayn doktora git tim ama bu sefer hep garıp seyler diyor. Benımde tuhafıma gitti bana öylr dedı foto veremiyorum aksam işten sonra evde foto buldum benım ultrason fotosu esıme vermıs. İlk defadda gitmedim gödegin yagli demesi ne sasırdım,

Bu minnos bastan berıbenı yordu hastane hastene gezdirdi dünde bu fotoyu buldum göbüşün yaglıy bebegı göremiyorum dedıgı foto altın bulmus gibi sevindim Cinsiyet yorumu yapabilirmısınız arkadaslar

Eklentiler

• IMG_20180208_100422.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 76
Bu minnos bastan berıbenı yordu hastane hastene gezdirdi dünde bu fotoyu buldum göbüşün yaglıy bebegı göremiyorum dedıgı foto altın bulmus gibi sevindim Cinsiyet yorumu yapabilirmısınız arkadaslar
Canim inanma benimki kadar yagli olamaz her zaman detayli resmi var sahtekar bunlar ya

Sagol canim bende bi sorayim su Tums larin gelmesini bekliyorum insallah ise yarar cok kotu yapiyo beni tuhaf bi his hem bulanip hem yaniyo gibi bide gecmeyen bas agrisi eklendi son gunlerde
Canim bende ayniyim bulanti ve iki gündür baş ağrısı ılac da almadım idare etmeye calisiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…