2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar vajinamin sol tarafından makara doğru ağrı saplanıyor normal mi sizce biriniz cevap versin lütfen

Gaviscon içebilirsin canım. Benimde büyük mide problemlerim oldugundan doktoruma sordum içebilirsin dedi.

Gaviscon içebilirsin canım. Benimde büyük mide problemlerim oldugundan doktoruma sordum içebilirsin dedi.
Sagol canim bende bi sorayim su Tums larin gelmesini bekliyorum insallah ise yarar cok kotu yapiyo beni tuhaf bi his hem bulanip hem yaniyo gibi bide gecmeyen bas agrisi eklendi son gunlerde

Günaydın anneler foruma arda girip okuyorum ama cok yazmıyorum telefonu mumkun olduğunca az kullanıyorum preeklampsi tetiklemesin diye. Cok şükür bizde cinsiyetimizi öğrendik.ilk doktorum kiz dedi ama yinede ikinci doktoru beklemedim. Diger doktorum da gördüğü anda kiz dedi. Artık değişmez diye düşünüyorum.rabbim hayırlısıyla sag saglim bebislerimizi kucagimza almayı nasip etsin

Hayırlı olsun canım öğrenmişsin ne güzel darısı bize öğrenmeyenlere

Yani her hamilelik farklıdır deiyorlar doğru demek ki oğlumda yaşamadığım şeyler yaşıyorum hem psikolojik olarak hem fiziksel olarak oğlumda rahat bir hamilelik geçirdim yavrumun büyümeside öyle rahat oldu ben böyle olunca eşim diyor ki bu sıpa bize çektirecek diyo :) Sivilcelerimin biri çıkmadan biri çıkıyo hormonlar alt üst etti beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…