2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben de dıyetısyene gitmeyı dusunuyorum ama mıde bulantılarım yogun oldugu ıcın
ne derse desin yıyemecegım
o yuzden öyle beklemedeyım
Bende gitmeyi dusunuyodum kontrollü kilo alayım bebek için sağlık olacak besinler alayım dedim ama dediğin gibi bulantidan hiçbişey yiyemeyince gitmeminde anlamı olmicak diye erteledim ama bulantim geçince hemen gitmeyi düşünüyorum

80 olsa öpüp başıma koyarimmm ehehehhe :) Çok fena çokkk Azmettim çok kilo almayacagim :)))
hadi içiniz rahat etsin ben 96 ile hamile kaldım hemde 80 e kadar zayıflamışken tekrar kilo aldım ve 96 iken hamile kaldım malesef elimden geldiğince kilo almıyorum 3 ay almadım şimdi de yarım kilo falan aldım işte inşallah en az kilo ile tamamlamak nasip olur.
karın yağlı denen arkadaşım dr unu kesinlikle değiştir

Bende 70le kaldım doğuma kadar ne olursak artık en nefret ettiğim şeydi kilo almak çocuk için neler yapılmıyor ki kilo en son sırada kalıyor sağlıklı olsunlarda

Bu sabah çok iyi uyandım güzel bir kahvaltı yapacağım şimdi. Herhangi bir şikayetim kalmadı. Bir gün dinlendirdim midemi çok iyi geldi. hamile diyerekten de ne bulursak yememek lazım mideler hassas. 15 kontrol günüm iple çekiyorum inşallah oğlumda iyidir Allahın izniyle. Sagol canım sorduğun için beni. Sen nasılsın bugun

Canım geçmiş olsun bazen herşeyi karıştırıyoruz herşeyi dediğin gibi ama dikkat etmek lazım geçen hafta bende çok rahatsız oldum artık herşeyi dikketle yemeye çalışıyorum

Sagol canim bende bi sorayim su Tums larin gelmesini bekliyorum insallah ise yarar cok kotu yapiyo beni tuhaf bi his hem bulanip hem yaniyo gibi bide gecmeyen bas agrisi eklendi son gunlerde
Bende de akşamları yemekten sonra hemen uzanıyorum o zaman oluyor çokça. Baş ağrısıda boynumdm başlıyor başıma vuruyor çok şiddetli değil şükür ara ara oluyir

ben ılk hamılelıgımde hep karnım cok çıkmasın ısterdım Allah da gönlume göre verdı ama zayıf hamıle kaldım 13-14 kılo aldım vs daha normaldı göruntum
sımdıkı kılom o zamankı 7aylık kılomla aynı oldugu ıcın sımdıden bellı yani
bu kadar erken sısmeye baslams olmak canımı skmıyo değil ama yapacak bısey yok

Canım geçmiş olsun bazen herşeyi karıştırıyoruz herşeyi dediğin gibi ama dikkat etmek lazım geçen hafta bende çok rahatsız oldum artık herşeyi dikketle yemeye çalışıyorum
Ben bir kerede öğlen yoğurt çıkarıp yedim eyvah bir gaz oldu sonra bir ere gidecektim yolda yürürken nasıl bir kramp anlatamam. Karnım ağrıdı hemen tuvalete kostum ishalé çevirmiş. Süt te laktozsuz icebiliyorum ben. Çok hassaslastik sorma. Ne bulantı kusma Vs yaşamadım ama bunlar yasiyorum bende canim

Aynen canım yaaa ne olmuşuz pikniğe gittik haftasonu bi karın ağrım tuttu kıpırdayamadım yerimden herkes koştur koştur eve döndü benim yüzümden gaz mı soğuktan mı oldum anlamadım ama çok kötü oldum evden çıkmak istemiyorum artık

Ben hamıle olsugumu ogrendıgımde dıyetısyene devam edıyırdum. Dıyetısyen ılk 3 aysan sonra hamılelıkte dıyet yapılamıyor zaten dıgumdan sonra yaparsın hem emzırceksın cabuk kılo verırsın dedı. Kadın dogum doktorumda sekerın yüksek cıkarsa dıyetısyene yonlendurcem dedı . Sekerım cok sukur cok yuksek cıkmadı sımdı gıtmıyorum dıyetısyene. Bende daha sımdısen cok kılo aldım.

Sendé hassassin demek ki. Aslında karın agrisi normalde ama işte biz biraz fazla pimpirikleniyoruz. Ben birde hep olumsuz haberler okuyorumm yok karNinda bebeginin kalbi durmuş gelişimi devam etmemiş Vs çok yanlış aslında ama hamilelik kabusa dönüyor sonrada

Evet ya bende öyleyim salı günü dra gittim kalp atışını duyana kadarda rahatlamadım değişik biri oldum iyice. Ne yesem şişiyorum yemesem de şişiyorum ne yapacağımı bende şaşırdım

Bu şeker neden yüksek cikiyor hamile kadında yediklerinden mi yoksa yapısal mi peki?

Evet ya bende öyleyim salı günü dra gittim kalp atışını duyana kadarda rahatlamadım değişik biri oldum iyice. Ne yesem şişiyorum yemesem de şişiyorum ne yapacağımı bende şaşırdım
Gaz biraz psikolojik bir olay. Derler ya bağırsaklar vücudun 2.beyni. takıntılı insanlarda hep gaz sıkıntısı olur mesela. Biz çok takıyoruz herseyi belki biraz bırakak kendimizi daha rahat geçecek hamileligimiz. İnan bana hicbtadini çıkaramadım hamileligimin ne kötü aslında

Bende ilk çocuğumda bilmedim çok heyecanlandım şimdi tadını çıkarmak istiyorum bu kezde hep endişe ve korku var inşallah sorunsuz biter bu dönem

Al bendende o kadar 63 le hamile kaldım 69 u gördüm Allahtan ilk üç ay cnım yemek yemek istemedi bide istese ne olurdu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…