- 17 Aralık 2017
- 96
- 136
- 43
- 35
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #4.381
Dün duyduk çok şükürMerhaba :) maşallah hayırlı olsun gözün aydın canım. Pıt pıt ları da duyarsın inşallah perşembe günü :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün duyduk çok şükürMerhaba :) maşallah hayırlı olsun gözün aydın canım. Pıt pıt ları da duyarsın inşallah perşembe günü :)
Suyu çok içtiğim için oluyor normalde çık olmuyor. Bulantım da nadir çok şükür rabbim sabır versin çok zorlamayın kendinizi dinlenmeye çalışınKızlar ben 7+3 günlük hamileyim. Şiddetli bulantılarım var, iyi olduğum zamanda oluyor. Ve utanarak yazıyorum ama aşırı idrara çıkıyorum artık gına geldi tuvalete gitmektenSizlerde de oluyor mu durum
Bat öncesi vardı canım sırt ağrısıyla beraber. Onlar geçti kasık ağrısı kaldı.Beli ağrıyan var mı peki ?
İnsallahmerhaba hoşgeldin maşallah hadi gözün aydın,
bizler de hayırlısıyla kesemizi görsek kalp atışlarını duysak ne güzel olacak
Aslında çok fazla su içemiyorum. Sudan bile tiksinir hale geldim. Ona rağmen devamlı idrara çıkıyorum. 1 oğlum var çok fazla dinlenemiyom, ikinciye hamileyim. Allah hepimizin yardımcısı olsun insallahSuyu çok içtiğim için oluyor normalde çık olmuyor. Bulantım da nadir çok şükür rabbim sabır versin çok zorlamayın kendinizi dinlenmeye çalışın
Çok fazla vajinal baktırma bence canım nolur bıkmaz. Sabret 8.haftada bile duymayanlar oluyor demişti doktorum. Güzel haberlerini bekliyoruz inşallahNe de güzel haberler okudum bu konuda...
Hepinizi ayri ayri tebrik ediyorum kızlar...
Ben 6+3 te vajinal kalp atisini duyamadigim icin canım cok sıkkin yarin cagirdi 5 gün gecti yarin belli olur diyor bakalım nolacak keşke ben de size güzel haberler verebilsem
Amin inşallah.Aslında çok fazla su içemiyorum. Sudan bile tiksinir hale geldim. Ona rağmen devamlı idrara çıkıyorum. 1 oğlum var çok fazla dinlenemiyom, ikinciye hamileyim. Allah hepimizin yardımcısı olsun insallah
Tesekkur ederimmHayırlı olsun diyelim ozaman sağlıkla doğsun bu agrılar normal hepimizde vardı ve ara ara olmayada devam ediyor
Aynen canim eglenceli oluyor guzel bi bekleyisin arasinda :)Ayy hayırlısı inşallah cok sağol canım.herkes erkek olacak sanirim diyor ama ben hicbisi hissedemiyorum sağlıklı olsunda ama tahmin etmesi eğlenceli
Oy masallah simdilik en guzel ultrason goruntusu sizdeSelam kızlar bende bugün doktora gittim önden gidiyoruz 8+5 deyim. Benim akıntılarım vardı. Son 2 günde kaşıntı olunca doktorum onuda kontrol ettimantar... neyse bebek gayet iyiymiş, hareketli de kendisi. Kollar bacaklar çıkmış :) teyzesi bir cinsiyet yorumu da biz alalım. Mantar için bakılınca ultrasonumda vajinal oldu.
interiorarchitect
Masallah kizina canim uc dil konusuyor dedinya merak ettim nasil bir surec izlediniz neler yaptiniz????Ben kızımda wc de dönüp arkama bakmaya korkuyordum su gibi kan geliyordu 2-3 haftada bir öyle de sona kadar gittik vallah. Hatta 32 haftalıkken durduk yere birden bacaklarımdan aşağı süzüldüler. Annem beni hemen hastaneye, yengem ardımızdan nevresim, bardak ve s. Kapıp geliyor tam hız. Bir gittik geri yolladılar ))))) hala o kanlar neydi anlamış değilim. Bana o stresi yaşataının kendisi şuanda ilkokul 1. Sınıfa gidiyor ve 3 dilde aynı şekilde konuşuyor çeviriyor ))))
Şimdi bu hamilelikte 8. Haftadayım, 5 haftalık ta açık, 6. haftada koyu kahverengi geldi yine progestan ve istirahat dışında bir tanı yok. Sıkma canını yani . uzın yazdım ama :)
kese kalp atışı goruldu muBugun hic bisey yapmamama ragmen belim kasigim cok agridiwc ye gittim peceteye hafif kahve leke geldi bu ne zamana kadar devam edecek cok korkuyorum bu arada progestan 2 ampul igne oluyorum hergun
Keseyi gordum ama daha kalp atisi gormedimkese kalp atışı goruldu mu
Aynen ya hep solda benimde. Yere eğiliyorum sol batıyor, yürüyorum sol batıyor, wcye oturuyorum sol batıyor, sağda hiç bir olay yok ama sol bacağımı uzatamıyorum. Gece yatarken sol bacağımın altına yastık koyuyorum havada durunca rahat ediyorum.Kızlar ben sürekli kasığımın sol tarafında hissediyorum bebeğimi, ne ortada ne sağda :) herkese aynı mı yani tek taraflı mı hissediliyo ilk gebeliğim tecrübesizim, komik ama merak işte![]()
Sağolasın canım. Ben kendim , eşim, ve benim ailem de öyle her birimiz en az 4 dil öğrendik yabancı hocalardan ders aldık. Kızım sadece ingilizce ve ruscayı serbest kullanıyor. Evde konuşuyoruz, çizgi filmleri ve s. Sırf yabancı dilde açtık hep oyüzden şimdi kolayına o diller geliyor. Bir de biz yurtdışında çok oluyoruz tabi onun da etkisi büyük. Öyle keyife değil , tatile filan değil yani, öğretimden işden dolayı gidiyoruzOy masallah simdilik en guzel ultrason goruntusu sizde
Masallah kizina canim uc dil konusuyor dedinya merak ettim nasil bir surec izlediniz neler yaptiniz????
Suyu ihmal etmeyin. Ne olursa olsun içmeye gayret edin yemek önemli değil şu çok önemli plasenta ve bebek için.Aslında çok fazla su içemiyorum. Sudan bile tiksinir hale geldim. Ona rağmen devamlı idrara çıkıyorum. 1 oğlum var çok fazla dinlenemiyom, ikinciye hamileyim. Allah hepimizin yardımcısı olsun insallah
Sagol canim ne guzel cok dilli olmakSağolasın canım. Ben kendim , eşim, ve benim ailem de öyle her birimiz en az 4 dil öğrendik yabancı hocalardan ders aldık. Kızım sadece ingilizce ve ruscayı serbest kullanıyor. Evde konuşuyoruz, çizgi filmleri ve s. Sırf yabancı dilde açtık hep oyüzden şimdi kolayına o diller geliyor. Bir de biz yurtdışında çok oluyoruz tabi onun da etkisi büyük. Öyle keyife değil , tatile filan değil yani, öğretimden işden dolayı gidiyoruz
BenBeli ağrıyan var mı peki ?

Benim de çok ağrılarım var 4+5iz doktorum normal dedi3 hafta 4 gunluk hamileyim.cook belim agriyo bacaklarima vuruyor degerim220
Bende adet olacakmışım gibi ağrı oluyo sürekli normal mi anormal mi bende mi tuhaflık var anlamadım, doktor randevuma daha 6 gün var soramıyorum daBenim de çok ağrılarım var 4+5iz doktorum normal dedi