• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

o kadar uykum geliyor ki demin masamda kafamı koyayım dedim yarım saat uyumuşum, sürekli uyumak istiyorum. :KK51:

Whiteandblue Whiteandblue hadi bakalim :) hayirlisi olsun insallah:)
@etka31112 erkekte ısrarcıyım diyorsun :) hayirlisi olsun insallah canim:) ikisid3 kabulüm saglikli olsunda:)
Erkek gibi geldi sanki canım maşallah subhanallah,sen ne düşünüyorsun? @etka31112 ne diyor:)
@etka31112 kararli erkekte :) herkes erkek diyor:)
Masallah canim omurleri guzel olsun minnoslarimizin
Amin canimm amiiin:KK200:
interiorarchitect interiorarchitect canım gözün aydın bana ay parçası bi kız gibi geldi amaa :halay:
Heh sonunda benden biriii:) gel bi :KK15: seniii:)

Daha cok erken lutfen biraz daha bekle kanaman agrin sizin yoksa hemen kurtaja girme en azindan 8. Haftayi bekle.
Bugün ki doktor dediki benim makinem çok iyi değil makinası iyi olan bir yere git ama ben olumsuz gibi gördüm dedi kanamam filan yok hatta ara ara kasığımda ağrı oluyor kesenin içinde haftasına göre küçük gibi 6+2 olmuştu bugün ama bilmiyorum hayırlısı Allah'tan

Bugün ki doktor dediki benim makinem çok iyi değil makinası iyi olan bir yere git ama ben olumsuz gibi gördüm dedi kanamam filan yok hatta ara ara kasığımda ağrı oluyor kesenin içinde haftasına göre küçük gibi 6+2 olmuştu bugün ama bilmiyorum hayırlısı Allah'tan
bence başka bir doktora görünmekte fayda var canım sen yüreğini ferah tut sakın panik olma rabbim sağlıkla hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah

Valla canım bana da çin takvimi rus takvimi,tuz testi, sen etka hep kız dediniz ama etrafımda o kadar çok çift dikiş var ki ben kendimi erkeğe hazırladım kız olursa sürpriz olacak :spor:
ay benim japon takviimimde %50 kız % 50 Erkek dedi sağolsun :D çin kız diyo rus erkek makas bıçak testinde erkek çıktı herkes kız istiyo ben sağlıklı olsun derdindeyim :D

canım benimde 6 haftalık çıktı kalp atışı görülmedi doktor oluşur haftaya gel bakalim dedi sende panik yapma biliyorum çok zor beklemesi ama haftaya gorucez ins.bizde o pitpitlari

Canım oğlun baya büyümüş
Bu saatten sonra emzirmemek onu sağlık acısından cok etkilemycek bence
Karnıdnaki de senın evladın
Bi de 21 aylık olmuş maşallah oğluşuna kendini kötü hissetme lütfen
Darısı diğerinin başına insallah:)
Teşekkür ederim canım, amin inşallah. Doğru söylüyosun tabi aslında ama hormonlarında etkisi sanırım duygusal olarak çok kötü oldum. En az 2 yaşına kadarda emsin istiyordum. Ama dediğin gibi artık darısı diğerinin başına..

Back
X