- 13 Eylül 2012
- 3.517
- 1.009
- 173
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #6.901
12.haftada ikili tarama için gidicem ama 13 ocakda mı gitsem 20 ocakta mı bilemedim,13 ocakta 11+3 olacam 20 ocakta 12+3ay evet ne zaman senin randevun canım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12.haftada ikili tarama için gidicem ama 13 ocakda mı gitsem 20 ocakta mı bilemedim,13 ocakta 11+3 olacam 20 ocakta 12+3ay evet ne zaman senin randevun canım![]()
Masallah canim omurleri guzel olsun minnoslarimizinBu da ilk vesikaligimiz teyzeleri :)
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM HERKES ERKEK HİSSEDİYOR HAYIRLISI SAĞLIKLISI OLSUN : )Maşallah maşallah
Böyle yazarken maşallah oğluşuna diye geçti içimden
Hayırlısı olsun tabi:)
Amin canimm hepimizin bebegi saglikla dogsun insallah :) guzel gunler görelim hepberaberYaaaaaa maşallah subhanallah
Sağlıkla büyüsün doğsun inşallah
bence 20sinde git taramaya da girersin canım12.haftada ikili tarama için gidicem ama 13 ocakda mı gitsem 20 ocakta mı bilemedim,13 ocakta 11+3 olacam 20 ocakta 12+3
@etka31112 kararli erkekte :) herkes erkek diyor:)Erkek gibi geldi sanki canım maşallah subhanallah,sen ne düşünüyorsun? @etka31112 ne diyor:)
Amin canimm amiiinMasallah canim omurleri guzel olsun minnoslarimizin
Heh sonunda benden biriii:) gel bi
Bugün ki doktor dediki benim makinem çok iyi değil makinası iyi olan bir yere git ama ben olumsuz gibi gördüm dedi kanamam filan yok hatta ara ara kasığımda ağrı oluyor kesenin içinde haftasına göre küçük gibi 6+2 olmuştu bugün ama bilmiyorum hayırlısı Allah'tanDaha cok erken lutfen biraz daha bekle kanaman agrin sizin yoksa hemen kurtaja girme en azindan 8. Haftayi bekle.
Valla canım bana da çin takvimi rus takvimi,tuz testi, sen etka hep kız dediniz ama etrafımda o kadar çok çift dikiş var ki ben kendimi erkeğe hazırladım kız olursa sürpriz olacak@etka31112Whiteandblue
nisanbu
anasininkizi kizlar bana kiz gibi geldi yahuu:) ama kesin erkektir :) ben oglumda tutturamamistim keseye gore tahminimi:) nubta anlariz artik:)

bence başka bir doktora görünmekte fayda var canım sen yüreğini ferah tut sakın panik olma rabbim sağlıkla hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallahBugün ki doktor dediki benim makinem çok iyi değil makinası iyi olan bir yere git ama ben olumsuz gibi gördüm dedi kanamam filan yok hatta ara ara kasığımda ağrı oluyor kesenin içinde haftasına göre küçük gibi 6+2 olmuştu bugün ama bilmiyorum hayırlısı Allah'tan
ay benim japon takviimimde %50 kız % 50 Erkek dedi sağolsunValla canım bana da çin takvimi rus takvimi,tuz testi, sen etka hep kız dediniz ama etrafımda o kadar çok çift dikiş var ki ben kendimi erkeğe hazırladım kız olursa sürpriz olacak![]()
Bende senin gibi yapayım :) psikolojimi erkeğe hazirliim belki supriz falan yapar :)Valla canım bana da çin takvimi rus takvimi,tuz testi, sen etka hep kız dediniz ama etrafımda o kadar çok çift dikiş var ki ben kendimi erkeğe hazırladım kız olursa sürpriz olacak![]()
ahaaa :) bir arkadasim daha kiz dedi :) hadi hayirlisini versin Rabbim:) amin canim cumlemize saglikla kucaklamayi nasip etsin@etka3112 hani benim tahminim :)interiorarchitect canım benimde ilk aklıma gelen kızdı keseyi görünce rabbim sağlıkla nasip kavuşmayı nasip etsin :)
canım benimde 6 haftalık çıktı kalp atışı görülmedi doktor oluşur haftaya gel bakalim dedi sende panik yapma biliyorum çok zor beklemesi ama haftaya gorucez ins.bizde o pitpitlariBugün ki doktor dediki benim makinem çok iyi değil makinası iyi olan bir yere git ama ben olumsuz gibi gördüm dedi kanamam filan yok hatta ara ara kasığımda ağrı oluyor kesenin içinde haftasına göre küçük gibi 6+2 olmuştu bugün ama bilmiyorum hayırlısı Allah'tan
Teşekkür ederim canım, amin inşallah. Doğru söylüyosun tabi aslında ama hormonlarında etkisi sanırım duygusal olarak çok kötü oldum. En az 2 yaşına kadarda emsin istiyordum. Ama dediğin gibi artık darısı diğerinin başına..Canım oğlun baya büyümüş
Bu saatten sonra emzirmemek onu sağlık acısından cok etkilemycek bence
Karnıdnaki de senın evladın
Bi de 21 aylık olmuş maşallah oğluşuna kendini kötü hissetme lütfen
Darısı diğerinin başına insallah:)