• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar gittim doktora cinsiyet öğrendim kızmış bebeğim, ben çok sevindim ama eşim çok üzüldü erkek istiyordu ona ne diyeceğimi de bilmiyorum
Bir bebek sahibi olabilmek için çırpınan o kadar insan varki cinsiyete üzülmek ne kadar üzücü üstelik kız çocukları babaya doğuştan aşık

Gozun aydin
Annisler ben cok sukur detaylı ultrason u hayirlisiyla sikintisiz atlattim.prof. un perinatoloji raporu nu doktorm inceledi bir sikinti yok hersey normal dedi.kizim poz da verdi cok tatlis..1 ay sonra şeker testi yapilacak.darısı tum annislere.:KK200:
Canim sukur hersey iyiymis benimde 17 Nisana randevum insallah bende sorunsuz atlatirim

Bugün sadece iki kere kv geldiğinde uyandım oturdum. Doğru dürüst giremedim kızlar. Gece uyuyamam belki artık. Güzel haberler almış herkesi tebrik ediyorum.
@sevdanolmasaaa , gözün aydın canım. İlk detaylı haberi senden geldi.

Kızlar gittim doktora cinsiyet öğrendim kızmış bebeğim, ben çok sevindim ama eşim çok üzüldü erkek istiyordu ona ne diyeceğimi de bilmiyorum
Canim Allah analı babalı büyütsün erkekler hep erkek bebek istiyor nedense kendisi tutturamamış neyine üzülüyor

Cok sukur allah bir tane saglikli evlat nasip etmis erkek kiz fark etmemeli bir suru insan bir tane evlat haberi alabilmek icin yillarca doktor kapilarinda yatip kalkiyor. Ayrica cinsiyeti belirleyen erkek

Yok bebisim.belki bilmiyorsa telas yapma diye yazdim :) bak artik seni ben telkin ediyorum :)))
Canim bu arada senin plesenta önde ya uzak bir akrabimin da öyleymiş ilk cocuktada şimdi hamile yine aynı durumu ama o bir ay bizden önde ilk çocuğu sapasağlam bunda da yine ağır birşey yapmıyor ama oda senin gibi çalışıyor birseyi yok bende sen rahat et diye söyleyeyim dedim :KK49:

Cok sukur allah bir tane saglikli evlat nasip etmis erkek kiz fark etmemeli bir suru insan bir tane evlat haberi alabilmek icin yillarca doktor kapilarinda yatip kalkiyor. Ayrica cinsiyeti belirleyen erkek
Katılıyorum sana etrafında çok var evlat hasretiyle yanan ve eşim de bende hamile olduğumu zor söyledik kıymet bilmek lazım Allah evlat diye yollara düşürmesin

Katılıyorum sana etrafında çok var evlat hasretiyle yanan ve eşim de bende hamile olduğumu zor söyledik kıymet bilmek lazım Allah evlat diye yollara düşürmesin
Amin. Bende bir ortamda hamile oldugumu sorunca okadar utaniyorum ki soylemeye allahim her isteyene aratmadan versin

Bişey deme canım... sen mucizeni yaşamaya bak başka kimseyi düşünme.mutlu olmaya çaliş ve her halinle şükretmeye devam et. Zamanla yanlişinin farkına varır

Nasip bir dahakinde olur bellimi olur. Bende kiz hissettim ama erkek evlat benim ilk cocugum olcak hep hayirli evlat olsun kizda erkek de olur dedik yeterki hayirli evlat olsun
Inşallah canim hayırlı evlat olsunlar bizim ikinci de erkek. Kısa birşey anlatayım herkes okur insallah. Babamın ailesi 8 erkek 1 kız babaannem doğum yaptıkça dedem soruyormuş (ikisinede Allah rahmet eylesin) diyorlarmış ki erkek köyde de evleri yuksek bir tepenin üzerinde dedem diyormus atin suradan asagi yine mi erkek boyle boyle olmus mu 7 oglan 8. De kizi bulmuslar arkasindan bir erkek daha olmus tabi velhasil kelam dedem yaslandi babaannem genc yasta vefat etti erkeklerin hepsi evlendi dedem bunadi ve bakimi cok zorfu ama halam taaaa ki 40 yasinda dedem vefat edene kadar dedeme bakti evlenmeden nasil ki dedem vefat etti 1 yil sonra evlendi ama Allah ona hic cocuk nasip etmedi rabbim cennetinden nasip eder insallah ki anne babasını kimseye muhtaç etmedi o kız diye kimsenin beğenmediği evlat

Annisler ben cok sukur detaylı ultrason u hayirlisiyla sikintisiz atlattim.prof. un perinatoloji raporu nu doktorm inceledi bir sikinti yok hersey normal dedi.kizim poz da verdi cok tatlis..1 ay sonra şeker testi yapilacak.darısı tum annislere.:KK200:

Hayırlı olsun canım çok sevindim :KK36:

Back
X