- 3 Şubat 2018
- 6.658
- 10.405
- 248
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #23.941
UmutAy sorma çoçuğunun adı fasulye kaldı annem babam kardeşim görümcem kim arıyorsa fasulye nasıl diyor eşimde kızıyor çoçuğun ismi böyle kalacak diye evet ben onu değişeyim
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
UmutAy sorma çoçuğunun adı fasulye kaldı annem babam kardeşim görümcem kim arıyorsa fasulye nasıl diyor eşimde kızıyor çoçuğun ismi böyle kalacak diye evet ben onu değişeyim
![]()
Cook yorma kendini. Annelik ic güdüsü hayatim buMinik kuzular inşallah bırakamam ben diyenlerden olmam yaa
en çok ondan korkuyorum
çocuktan sonra kendini eve çocuğa kapatıp acayip mutsuz olan arkadaşlarım var
baba kız takılsınlar nolcak
akşama misafirim var dün biraz iş yaptım sanki tüm evi elden geçirmişim gibi her yerlerim ağrıyor yaa
Cook yorma kendini. Annelik ic güdüsü hayatim bu
Günaydın canım benim oğluşum karnıma popoyu dayadı gerdi gerdi yırtılcam sandım. Beni uyandırıp kendisi uyudu sıpa agzını yuzunu yediğimin koca pipilisi. Kendimi kaybettim bunlar neden bu kadar tatlııııı maşallahGünaydin kizlar sabah sabah ceneniz düsmüs yine masallah zor okudum. Benim ohglan tembel yaaaa yatmadan bilmiyorum oynadigini
Vitamin cidden ise yariyor ya benim risk cikana kadar dikkat etmiyordum ruh gibiydim simdi cidden fark ettim enerjik oliyorsun sabahlari ickız çok bişi yapmadım
süpürgeyi falan hep benimki yaptı ama
vitamin içmiyordum kaç gündür herhalde o da etkiledi
Tatlilar tabi annesi oy yerim onlari yaaa. Kiz ben njye hissetmiyom karnim yumusak yumusak hic sert degil germiyor beni hic ikinci olunca karnimin ici buyudu sanirim yeri daha rahat ben hissetmiyorum püfffffffGünaydın canım benim oğluşum karnıma popoyu dayadı gerdi gerdi yırtılcam sandım. Beni uyandırıp kendisi uyudu sıpa agzını yuzunu yediğimin koca pipilisi. Kendimi kaybettim bunlar neden bu kadar tatlııııı maşallah![]()
Doğumhanede dövmek vurmak serbesttir herhalde tüm içimdekileri kusayımSen eşini sakinleştirmek yerine ona bağırabilirisn cnaım :))))
Merhaba inşallah sağlıkla alırsın kucağına bebişini cinsiyet bellimiMerhaba, sizleri takip ediyorum :) öncelikle tümbebek bekleyen anneler bebeişlerine hayırlı sağlıklı bir şekilde kavuşsun...ve tümm isteyenlere Rabbim en yakın zamanda nasip etsin...Benim 4. gebeliğim Allah izin verirse 3. yaşayan bebeğim olacak kısaca ilk bebeğimi 27 haftalık erken doğumla kaybettim, ikinci bebeğim 36 haftalık-2.- 34haftalık buda Allah Kerim :) inş bu zamanında gelir...eklerseniz eğer yaşım 35 - 10 Kasım 2017 son adet tarihim
Dogumda bilmiyorsun sanci kismi zor ben sezaryen oldum ama universitedyken ebe arkasimin nobetine bende gittim dogum gormek icin dogum 20 dk surmuyor o masaya cikinca ama sanciyi uzun cekiyorsun iste 3 dogum gordum aferin iyi halt ettim normal dogumdan korktum sezaryen oldumDoğumhanede dövmek vurmak serbesttir herhalde tüm içimdekileri kusayım![]()
Senin ilk oğlun yeri öylece bırakmışmı ne kardesinin yeri bol:)) canım benim göbek hamile göbeği olmuş tam hani balon şişirirsin ya derim incelmiş gibi bişeyler ondan hissediyorum galiba velet limon kadar popoyu getiriyo dayıyo karnıma. Doktora her gittiğimizdede elleriyle ayaklarını tutup suratına getiriyo kesinnn öyle bişiler yapıyo yaramazımTatlilar tabi annesi oy yerim onlari yaaa. Kiz ben njye hissetmiyom karnim yumusak yumusak hic sert degil germiyor beni hic ikinci olunca karnimin ici buyudu sanirim yeri daha rahat ben hissetmiyorum püfffffff![]()
Evet zaten kopmayız gazı vardı diş çıkartı konuştu anne dedi bunlarıda paylaşacağız birbirimizleUmutbak şimdi oldu oğluşun ismi az kalsın fasulye kalacaktı erkek adam. Ya bizim yaramazlar doğduktan sonrada dağılmayalım beraber büyütelim bizim bu agustos anneleri çok iyi kaynaştım
![]()
Valla artık içimizdekileri bi şekilde çıkarcaz mecburDogumda bilmiyorsun sanci kismi zor ben sezaryen oldum ama universitedyken ebe arkasimin nobetine bende gittim dogum gormek icin dogum 20 dk surmuyor o masaya cikinca ama sanciyi uzun cekiyorsun iste 3 dogum gordum aferin iyi halt ettim normal dogumdan korktum sezaryen oldum
Normal gerçekten çok güzel bir duygu ama korkunçada yapacak bir şey Yok annem benden çok korkuyorum kadıncağız beni 5,500 kilo doğurduğu İçin çok korkuyor Doğumdan sezaryan yapmam İçin çok ısrar ediyorDogumda bilmiyorsun sanci kismi zor ben sezaryen oldum ama universitedyken ebe arkasimin nobetine bende gittim dogum gormek icin dogum 20 dk surmuyor o masaya cikinca ama sanciyi uzun cekiyorsun iste 3 dogum gordum aferin iyi halt ettim normal dogumdan korktum sezaryen oldum
İnşallah valla çok isterim sizlerden öğreneceğim çok şey varEvet zaten kopmayız gazı vardı diş çıkartı konuştu anne dedi bunlarıda paylaşacağız birbirimizle![]()
Ay o diş çıkarma varya ömründen ömür alıyor insanın her seferinde ateşleniyorlar 4. Aydan başlıyor inşllah inatçı olmazlarda rahat çıkarırılarİnşallah valla çok isterim sizlerden öğreneceğim çok şey var
bunu izleyin bir Kızlar:)
Bizim durumumuz böyle olacak snaırım ben eşimden ayrılmıştım Doğum yaptığımda bir yandan bağırıyordum Allah belanı versin diyeAy koptumm hahaha ben küfür sevmem bilmem diyene bak![]()
Günaydın canım sanadaGünaydın hayırlı cumalar olsun hepimize..
Kolay gelsin canım hoşçakalBende kaçıyorum Kızlar yemek temizlik işe gidicem yeğenlerime iyi bakın kokluyorum hepsini![]()