- 14 Mart 2016
- 1.486
- 1.625
- 133
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #25.721
hastanelerde normalde 1 gece kalma doğum ücretinin içinde sanırı . Ekstra konaklamaya ücret alıyorlar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GünaydınnnGünaydin kizlaarrrrrr
Çok kötü bir şey dimi hep iyi dr lar pahalıBende isterdim ona gitmek ama bana fazla geldi açıkcası ücreti. Gerçektende iyi bir uzman. Belkide telefonda o fiyatı veriyor sonrasında indirim yapıyorlar. Çok riskli bir durumum olursa Allah korusun bende giderim heralde ona.
Gercek olur inşallah canım çoğu gitti azı kaldı kucagımıza sağlıkla alacaz inşallah yakında kuzucuklarımızıİlk kez hamilelik ruyasi gordumoglum 34-35 haftalik dogmus hemen jucagima verdiler ay gibi yuzu ve cok guzel saclari saclari vardi emziriyordum resmen aşık oldum
![]()
YArın natal klinik Ahmet Yılmaz ile randevum var detaylı için sonra kendi doktoruma götüreğim sonucları. Ordan onunla vedalaşıpbir sonraki ay inşallah Emre bey ile devam edecegım
Tabiki cnaim oyle bu tur seyler umut taciri ben tup bebek.yaptirdim oda oyle 30000 tl para giti hic umrumda olmadi ama bildigin somuru yani yazik bize herkes bizi yiyor yolunmus tavuga dondukBen dogumu 700 tlye yaptim zatenbu fiyatlar olur gibi degil aman sorun cikmasinda yoksa paranin onemi yok
Günaydın canım dogrudur ya birde tekmeler başladı hareketler hissediliyor ya şimdi okadar güzel duygularki bunlar bence bidaha bidaha tatmaya degerGünaydın dememişim :)) günaydın canlarrr
Ben şimdi bi daha doğurmam diyip 2.-3.-4. Bebişi olacaklara hayranlıkla bakıyordum sebebini buldumm :)
profil fotonu değişmişsin diğerine çok alışmıştım :)))Günaydin kizlaarrrrrr
DegilmiKuzum sen evhamlı değilsin artık sen normale döndün :))
canım telefonda alarm kurmadın mı? benim hergün sekizde alarm çalıyor yoksa insan unutur..hareketlerini hissediyorsan problem yok benceGünaydın anneler hiç yapmayacağım şeyi yaptım kan sulandırıcı iğnemi unuttumakşam 9 da yapmam gereken iğnemi sabah 9da yaptım
Kendimi yiyorum nasıl unuturum diye
Kan sulandırıcı kullanan anneler 1 seferligine 12 saat gecikmeli yaptım bi sorun olurmu sizce yaaanolur bisey diyin bana sabah sabah moralim bozulacak şey çıktı yine
![]()
Tabiki derdine derman oluyorlar ama bu konuda da bir pazar olusturduklari oratada yani Allah aratmasin canim bizde dusmeyelim tuzaklarinaTabiki cnaim oyle bu tur seyler umut taciri ben tup bebek.yaptirdim oda oyle 30000 tl para giti hic umrumda olmadi ama bildigin somuru yani yazik bize herkes bizi yiyor yolunmus tavuga donduk
Bomba patlamaya yaklastigi icin bu olsun dedim. Ah digeri gibi soyle ayaklarimi uazatabilsem.....profil fotonu değişmişsin diğerine çok alışmıştım :)))
D _Depply_ bende aradım geçen gün bursa acıbademi 1500 tl fiyat verdiler. Benim ilk gebeliğimde problemlerim vardı. Burdan dr um göndermişti istanbula apartopar özel sağlık sigorram yok benim dr bireysel indirim yapmıştı 995,50 tl ödeme yapmışım 2016 yılında faturaya baktım. Daha sonra da bursada kontrole çağırmıştı ödeme almamıştı ozaman. Çokk çokk iyi bi dr açıksözlü. Durum neyse onu söylüyor ama mucizelerden de bahsediyor aynı zamanda. Ben çok sevmiştim kendi şahsi internet sitesinden ve insta sayfasından her sorulana cevap veriyor ben defaten sordum ve cevaplarımı da aldım.çok memnun kalmıştım ben. İmkanım olsa hiç düşünmeden ona giderdim
Dogru dıyorsun cnm aslındaBenım normal muayene ucretı bıle 220 tlKizlar siz k.marasa gelin ayrintili icin maksimum 100 tl dudak ucuklatir sizin fiyatlar
Günaydın güzel anneler. Hic bni de soran yokkk hihhh. Bayadir giremiyorum girsemde bütün mesajları okuyamıyorum. Kimlerin sıkıntıları varsa rabbim gidersn Feraha cikin ins.. Smdi hasteneden ciktim bebgimi goremedm ya. Detaylı ultrasonda sıkıntı yok dedi bir hafta olduğundan yeni bakıldigim icin bakmafi galiba. Bide ameliyathaneden bekliyordu cook ilgilenemedi doğrusu. Bnde dedm ki baksak ne kadarlik oldum die tetonaz asisi yaptırcm dedim. Yaptırma dedi . Herşeyde bı hayır var işte detaylı ultrasoana gttigmde bebek geriden gözüktü bnde kesin netlessn öyle yaptirayim dedim. 20. Haftalarda gözükseydo yaptıracsktim. 58.4 kilo olmusum :))
Öyle sen oğluşu büyütmeye başladın afferin sana doğuma doğru gidiyoruzDegilmiyerim seni ya
![]()
Bursda cok kalabalık canım ozel doktora gıttıgın zaman bıle sıra beklıyorsun ıstedıgın zamana randevu bulamıyorsun bazı doktorlaraIstanbulu anlarimda diger sehirlerde universite hastanesi yokmu neden ayrintiliya okadar para veriyorsunuz neyseki benimki ucretsiz :) ve dr u cok begeniyorlar
Ayyyy en 50 tl oduyorum tr sartlarini dusunhnce ne fark var anlamadim sonucta neredeyse hepsi aayni fakulteden mezun cogu sinif arkadasidirDogru dıyorsun cnm aslındaBenım normal muayene ucretı bıle 220 tl
Ozel drun adi var devletten farki yok bazi bolumlerin oglumu goturdum diger gittigimde unlu bir cocuk dru kadina saatlerce sira bekledim ben muayenemi oldum ogluma yeni sira gelmistiBursda cok kalabalık canım ozel doktora gıttıgın zaman bıle sıra beklıyorsun ıstedıgın zamana randevu bulamıyorsun bazı doktorlara