- 26 Aralık 2017
- 6.617
- 8.587
- 118
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #28.381
Bende evin icinde sütyen kullanmam hicEvin içinde kullanmıyorum sütyenbı bakıyorum atletim mahvolmus. Onceden beyaz bi akıntı smdi sarımsı renkde degisince korktum.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende evin icinde sütyen kullanmam hicEvin içinde kullanmıyorum sütyenbı bakıyorum atletim mahvolmus. Onceden beyaz bi akıntı smdi sarımsı renkde degisince korktum.
Bnm göğüs yok zaten gebelikde biseye bnzedi göğüslerBende evin icinde sütyen kullanmam hicama göguslerim buyumeye basladi ve sarkacak gibi oldu sanki. Oglumda bende de cok az geliyordu bazen ama senin ki kadar degil o yhzden dra soylemeye gerek duymamistim
Aa 1 hafta sonra bilemi entresanmis. benimki 3 gun arayla gittiğimde 2 sini kısa tutup yinede sokmuştuDetaylıya gttikden 1 hafta snrs kndi doktoruma kontrole gttim 1 hafta once detaylıya girdigim için ultrason muanesi yapmadı.
Hepsi çok güzel. Sağlıkla kullansın iniallahKızlar sağlık ocağına ilaclarımı yeniletmeye gitmiştim, çok yakınında sosyete pazarı kuruluyor, hadi oraya da bir gireyim sütyenli atlet alayım kendime dedim. O kadarcık yani. Çıkışta elimdeki poşette atlet değil bebe eşyaları vardı )))) kendime şaşırdım resmen. Ama hepsi uyguna geldi kumaşları da pamuklu. Toplam harcamam 48,5 tl. Bebecimoda 25 tl olan takımın aynısını 15 tl gördüm.
Eki Görüntüle 2134887 Eki Görüntüle 2134888 Eki Görüntüle 2134889 Eki Görüntüle 2134890
Bende detaylıdan tam 1 hafta sonra gittim benim doktorda beni muayene etmedi. 1 hafta arayla görsem birsey ifade etmez dedi. Şimdi büyümemiştir doğru dürüst 2 hafta sonra gel bakalım dedi banada. Banada çok mantıklı geldi bosyere gir çıkDetaylıya gttikden 1 hafta snrs kndi doktoruma kontrole gttim 1 hafta once detaylıya girdigim için ultrason muanesi yapmadı.
Cok tatli cnaim masallah saglikla giyer insalalhKızlar sağlık ocağına ilaclarımı yeniletmeye gitmiştim, çok yakınında sosyete pazarı kuruluyor, hadi oraya da bir gireyim sütyenli atlet alayım kendime dedim. O kadarcık yani. Çıkışta elimdeki poşette atlet değil bebe eşyaları vardı )))) kendime şaşırdım resmen. Ama hepsi uyguna geldi kumaşları da pamuklu. Toplam harcamam 48,5 tl. Bebecimoda 25 tl olan takımın aynısını 15 tl gördüm.
Eki Görüntüle 2134887 Eki Görüntüle 2134888 Eki Görüntüle 2134889 Eki Görüntüle 2134890
Chico alicam ben canim. Sen ne dusunuyorsunKızlar bebek bakım malzemelerini hangi marka alacaksınız? Şampuan krem losyon vs vs
Ben bübchen alacağım canım. İlkim pek bir hassastı diye ancak o iyi geldi. Bu sefer de şansa bırakmayayım diyorumKızlar bebek bakım malzemelerini hangi marka alacaksınız? Şampuan krem losyon vs vs
O marka nerede var canim benimde esiminde cildi hassas oglumda bisey cikmadi ama ilk urunleri iyi olsun istiyorumBen bübchen alacağım canım. İlkim pek bir hassastı diye ancak o iyi geldi. Bu sefer de şansa bırakmayayım diyorum
Kızlar bebek bakım malzemelerini hangi marka alacaksınız? Şampuan krem losyon vs vs
Ben mustela almayi dusunuyorumKızlar bebek bakım malzemelerini hangi marka alacaksınız? Şampuan krem losyon vs vs
Kilolar aldı başını gidiyor 7 kiloda bendenKızlar şimdiye kadar kaç kilo aldınız. Ben abartmadan yediğim halde 8 kilo almışım bile![]()
Kızlar sağlık ocağına ilaclarımı yeniletmeye gitmiştim, çok yakınında sosyete pazarı kuruluyor, hadi oraya da bir gireyim sütyenli atlet alayım kendime dedim. O kadarcık yani. Çıkışta elimdeki poşette atlet değil bebe eşyaları vardı )))) kendime şaşırdım resmen. Ama hepsi uyguna geldi kumaşları da pamuklu. Toplam harcamam 48,5 tl. Bebecimoda 25 tl olan takımın aynısını 15 tl gördüm.
Ebebekte gördüm canım. Pahalı ama uzun süre gidiyor. Bebek kremi de pişikte kızartıda çok iyi. Ürünleri çok iyi de tr de fiyat ları el yakıyor. 50 tl hediye çekim kaldı ona kullanacağımO marka nerede var canim benimde esiminde cildi hassas oglumda bisey cikmadi ama ilk urunleri iyi olsun istiyorum