- 17 Mayıs 2018
- 2.690
- 7.955
- 88
haslanmis nohut, yarma bugday ve yogurtla yapılıyor. bir de yarpuz diye nane cinsi bir kuru ot konur üstüne, tereyagli. güzel bir corba.Toyga çorbası nasıl oluyor
Şehzadem evden kaçtı
Buket Sude okuldan geldi ben gittim markete
Ne varsa kadında var
çocuk yapar, market yapar ,yemek yapar
O kadar hamlamışım kiGünaydınnnn :)
Sağlıklı beslenme günlerine hareket eklemek gerek. Belki yürüyüş yaparım bugün. Nasıl olsa beboşa babası bakar
Olmazsa hep birlikte walk at home yaparız
Hic mi merak etmezsin kuzum ya ve patlarim meraktan kesin tartilirdim. Benim de haftada 1 kilo ve ustu gibi bir hedefim yok. Aynen aylik 3 kg bile yeter simdilik. Yaptigim kacamaklardan dolayi az kilo verirsem diye simdiden kılıf hazirliyor da olabilirim kendime :)Ben bu sabah erken kahvaltı ettim kendime göre:) 9.30du simdi hafiften acıktım 5-6 fındık attim ağzıma .Kızı aldım kucağıma şarkı açtım 10 dk hop zıp oynadım bence spor
3 gibi meyve yerim 6 gibi de akşam yemeği ile kapanış yaparım. Canım tatlı ve hamurisi istemiyor şimdilik 5. Gün bakalım:) hiç istemez inşallah hiç kaçamak yapmam .inatla tartilmayacagimmmmm her ay 3 kg hedefim 16.11de insallah 83 olsam yeter 10 ay var önümde nasilsa
Yakarsin nasılsa emziriyorsun canım ya kafaya taktikca kilo verilmiyorHic mi merak etmezsin kuzum ya ve patlarim meraktan kesin tartilirdim. Benim de haftada 1 kilo ve ustu gibi bir hedefim yok. Aynen aylik 3 kg bile yeter simdilik. Yaptigim kacamaklardan dolayi az kilo verirsem diye simdiden kılıf hazirliyor da olabilirim kendime :)
Sabah ben de 8.30-9 arasi kahvalti yaptim. Az once aciktim. Un tarhanasi corbasi yaptim ve corba piserken 3 tane trabzon hurmasi gömdüm. sanirim bu fazla oldu ama sonra nasilsa gun icinde yedim aksama kadar yakarim diye kendimi avuttum. Insallah oyle olur yani
Ayyy hersey gozumun onunden geciyor inan ki. Ama giyemedigim kotlar da ordan bana bakıyor. Kotlarima giyecek seviyeye inmem lazim. Haftaya da tatile gidiyorum nasil olacak bakalimBenim hedefim bu gidişle kilo almamak olacak
Bu hafta ben kilo almasam yeter. Düne kadar annemlerdeydim şimdi kv deyim , o kadar çok tatlı hamurişi var ki kendimi tutamıyorum
Onlar benim de gözümün önünde maalesefAyyy hersey gozumun onunden geciyor inan ki. Ama giyemedigim kotlar da ordan bana bakıyor. Kotlarima giyecek seviyeye inmem lazim. Haftaya da tatile gidiyorum nasil olacak bakalim
Çok merak ediyorum hem de .Ama kendimi biliyorum duraksama döneminde moralim.bozuluyor ve yiyorum yiyince de daha tutamıyorum. Şekersiz 6. Günüm bakalım hiç kaçamak da yapmadım bugün instagramda Arda sayfasında bir çikolata sosu paylaştı icim de o sos gibi eridi gitti ama unuturumHic mi merak etmezsin kuzum ya ve patlarim meraktan kesin tartilirdim. Benim de haftada 1 kilo ve ustu gibi bir hedefim yok. Aynen aylik 3 kg bile yeter simdilik. Yaptigim kacamaklardan dolayi az kilo verirsem diye simdiden kılıf hazirliyor da olabilirim kendime :)
Sabah ben de 8.30-9 arasi kahvalti yaptim. Az once aciktim. Un tarhanasi corbasi yaptim ve corba piserken 3 tane trabzon hurmasi gömdüm. sanirim bu fazla oldu ama sonra nasilsa gun icinde yedim aksama kadar yakarim diye kendimi avuttum. Insallah oyle olur yani
Çok merak ediyorum hem de .Ama kendimi biliyorum duraksama döneminde moralim.bozuluyor ve yiyorum yiyince de daha tutamıyorum. Şekersiz 6. Günüm bakalım hiç kaçamak da yapmadım bugün instagramda Arda sayfasında bir çikolata sosu paylaştı icim de o sos gibi eridi gitti ama unuturum
Ah çikolata deme bana
Gözümün önünde kaşık kaşık Nutella yiyor hainler
Benimki de benimo almış büyük paket yer misin diyo -_- tepeliycem az kaldı haberi yok bu kiloları kendime veriyorum sanki
Sevdim bu fikriBen tatlıları kahvaltıda tüketiyorum
Anne evine gidenler kahvaltıda yiyin annenizin yaptığı bol kalorili şeyleri
Bir de emziriyoruz canınızın istediğinden tadımlık yiyin
Bir günde vermeyeceğiz kiloları
Sıkıntı yaparsak hiç verilmez kilo
Öpüyorum sizi ve bebeciklerinizi
Sevdim bu fikriAyy 2 hafta kendime geleceğimm. 18 yaşımdan beri ailemden ayrı yaşıyorum. Ve bundan da hep çok mutlu olmuşumdur. Bir yerin memleketin olması orayı sevmeye yetmiyor, içinde ailen bile olsa. O kadar yılda ilk defa çocuk sahibi olunca ailemden uzakta, gurbette olmak koydu bana. Bir gün bunun olacağını biri söylese aslaaaaa inanmazdım. Yalnızlığı çok severim derdim hep, ben hiç yalnız kalmamışım meğer yalnızlık zor zamanda yalnızlıkmış.., Gece gece küçük Emrah moduna bağladım.
Ben de olculerimi almaya fırsat bulamadım yaBenim adamım 103 kilo
Hiç derdi yok maşallah
Ben yarısı kadarım hala vermeye uğraşıyorum
Birşey olsa kilo mu aldın sen aşkım diye laf sokmayı biliyor
Canı ne isterse yiyor istediği saatte ayar oluyorum
Hele şimdi daha çok ayar oluyorum
Bir de Salı günü rejime başladık ya kiloma baktım ama ölçülerimi yazmamışım
Kızdım kendi kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?